SessizCogunlugunSesi
Üye

Diğer konular hakkında yorum yapmayacağım ama böyle bir skilin en baştan konması hata.Bence hiç olmamalı,bir mage partinin içine girsen hepsini kesersin,bu arada mage oynamıyorum hiç bir zamanda oynamadım.5 saniye ölümsüzlük çok uzun bir süre.yok be kardeşim olmuyor kısa durum şu Warior skıll basınca 3.1 k atağı oluyor canı 8k - magede 3 nova ve silah düşürme skili var 5k civarı canı var -- int priestte 10k can var -- asas ve okçudan bahsetmiyorum yakalama şansın yok -- BP priestin ap si max 2.3 oda bende full itemim daha üstü yok bu atacla kimi kesecezde 5 sn de bir ölümsüzlük alacaz eski hali bile içler acısı bir durumken 30 sn yapacağınıza direk kapatsalardı skili bizde bp leri silseydik 65 lvl den sonra bp nin işine yarayan 1 tane bile skill yok master desen 30 damage fazla vuruyor vurdugum damage warior 700 800 - asas 800-900 mage 1000k civarı kimi nasıl kescez böyle devam ederse salarım zaten herkez 75 olsun daha bir anlaşılır olacak bp nin çöp olduğu onuda geçtim okçular 3 ay teror estirdi bişey yapılmadı mageler oyun basında teror estırdı bısey yapılmadı biz 2 gün teror estirdik diye 1 günde nurflediler karakteri oda dv de herkez görev yapıyor adamlar buflı oynuyor lvl ları düşük o kadarda olsun.. Adamların verdiği cevap ilerleyen günlerde incelenecek diyorlar. ( 2 gündür oyunda pk mı dönüyor sanki nasıl bir inceleme yapıp düşürdünüz nurfleniz karakteri -NOT : güncelleme dediğin düzeltmedir bunlar bozuyorlar