Warioru bir süre ellemezler oyun başında çok kötüydü biraz mele artsın diye böyle kalır mageyede iyi bakarlar mele kimi kescek mage kesecek benim anlamadığım bp 70 skilini lvl atlamış açmış e magede defolsun gitsin silah düşürme skilini açsın bu kadar mı acizsiniz ağlıyorsunuz. ama yok düzeltmeyecekler ağzıma bal çalacaklar o kadar. 30 sn deilde 15 diyecekler 10 diyecekler kalsın be kardeşim direk kaldırın o skilini lanet olsun öyle skile adamlara birşey söylüyorum bak böyle hata var şöyle yanlışlık var diye cevaba gel youtube video yükleyip link atın..... töbe est. Ulan aç bi hesap test serverinde dene kimlerin eline bakıyoruz siz düşünün bu ne saçmalıktır zaten bildirmişim hatayı daha ne istiyorsun oldu olacak kodlarıda biz girelim düzeltelim atalım sizeBu oyunun en kötü tarafı yayıncılar tarafından manipüle edilmesi. 2-3 yayıncının keyfine bağlı oyun. Yarın warriorların 10 masterıda nerflenicek yayıncılar manipüle edecek. Okcunun hızını düşürdükleri gibi....
İyi niyetli veya kötü niyetli günde belkide onlarca yüzlerde ticket geliyordur dolayısıyla tüm ticketlara tek tek test edemezlerWarioru bir süre ellemezler oyun başında çok kötüydü biraz mele artsın diye böyle kalır mageyede iyi bakarlar mele kimi kescek mage kesecek benim anlamadığım bp 70 skilini lvl atlamış açmış e magede defolsun gitsin silah düşürme skilini açsın bu kadar mı acizsiniz ağlıyorsunuz. ama yok düzeltmeyecekler ağzıma bal çalacaklar o kadar. 30 sn deilde 15 diyecekler 10 diyecekler kalsın be kardeşim direk kaldırın o skilini lanet olsun öyle skile adamlara birşey söylüyorum bak böyle hata var şöyle yanlışlık var diye cevaba gel youtube video yükleyip link atın..... töbe est. Ulan aç bi hesap test serverinde dene kimlerin eline bakıyoruz siz düşünün bu ne saçmalıktır zaten bildirmişim hatayı daha ne istiyorsun oldu olacak kodlarıda biz girelim düzeltelim atalım size
Yok atalım atmasınada ben tutupta mob sıkıştı diye atmıyorum çok önemi yok ama diyorum ki skill bugda kaldı açtık skill bara geri gelmiyor önemli konu hemen bakılması lazım yada dvine set bonusu hatalı diyorum 5 parça test sw sinde tak bak 2 dk buİyi niyetli veya kötü niyetli günde belkide onlarca yüzlerde ticket geliyordur dolayısıyla tüm ticketlara tek tek test edemezler
örneğin; dv 2 sol harpi slotunda 2 harpı yok duzeltın dedin adam sırada o gun bıtırmesı gereken 100 lerde ticket oldugu halde girip bakıp cıkması vakit kaybetmesi yerine sen 2 ss 1 video atıver kanıtla ha bide şu var asılsız olur canı sıkılır adamın salak sacma bişeyde hata var der atar yönetim bu konuda haklı 2 dakika video çekiver sende
O konuda haklısın ama ufak tefek hata bildirmiyorum bildirdiklerim büyük hatalar onlarada bakılması gerekir videoyla olacak iş deil girip test edilmesi gerekir ama bp nin son halini gösterir bir video çekip atmak lazım çünkü test yapmıyorlar video bakıyorlar sanırımİyi niyetli veya kötü niyetli günde belkide onlarca yüzlerde ticket geliyordur dolayısıyla tüm ticketlara tek tek test edemezler
örneğin; dv 2 sol harpi slotunda 2 harpı yok duzeltın dedin adam sırada o gun bıtırmesı gereken 100 lerde ticket oldugu halde girip bakıp cıkması vakit kaybetmesi yerine sen 2 ss 1 video atıver kanıtla ha bide şu var asılsız olur canı sıkılır adamın salak sacma bişeyde hata var der atar yönetim bu konuda haklı 2 dakika video çekiver sende
Devamlı Pk atan bp sayısı 2 3 kişi zaten gerisi farmerMage lobisi çok güçlü. Oyun başından beri her karakteri nerflettiler![]()
Yanlış düşünüyorsun be dostum.vay be insanın gözleri yaşarıyor BP Priest online diye diye bir hal olmuştuk bir BP priest in bp priest bitmiştir diye konu açtığını görmek oyuna yeniden başlıyorum işte şimdi şükürler olsun.
Bir sürü bp arkadaşım var hepsi salacak düzelmesse ki düzeltmeyecekler magelerle okçu ve asaslarla oyun oynarsınız olur biter o giren wariorlar priest bulamayacak zaten olmayan mele pt yi iyice bitirmeye çalışıyorlar yönetim ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum buflayacakları yerde nurf atıyırlar ama tek sebebi 3 5 tane yayıncı magenin ağlaması bunlara göre oyun yönlendiriliyor.Yanlış düşünüyorsun be dostum.
Yarın malum oyundaki gibi priest sıkıntısı olursa şaşırma. Şuan güncel olarak oyunu oynayacam diyen bir priest istediği clana girer malum oyunda. Ki ordaki priestin bp dönüp zindan-farm yapma şansı yok. Burda reskill-restat olayı priesti ayakta tutuyor biraz.
Olaya lütfen biraz tarafsız bak. DV de heryer okçu hala ağlayan var dmg az diye. Ama priest oynanmaz halde senin hoşuna gidiyor. Kendi oynadığın job un bu halde olduğunu düşün.
Amma güzel söyledin.Bu oyunun İngilizi Rogue dir arkadaşlar, kalan bütün sınıflar köledir, bunu belki on kere yazdım on kere daha yazarım, patron rogue dir. Namlı tüm assaslar para ile dizilmiş hesaplar, siz kaç para verdinizde neyin hesabını yapıyorsunuz parayı veren düdüğü hep çaldı çalmaya da devam edecek. Kapitalist sistemde eşitlik mi istiyorsunuz lütfen saçmalamayın.
bunlar oyuna girip 1 saat bp karakter ile pk atmadığı sürece olmaz bu iş dengeleme yapıyorlar neyin dengesini nasıl yapıyorsunuz bi açıklama yapın neye istinaden nurfluyorsunuz bilelim ticket atıyorsun gösterdiğiniz ilgiden dolayı tesekkur ederız goruşleriniz bizim için önemli diyorlar anlamış olduksadece okuyorum 75 cape geldi cıktım oyundan bi dahada girmedim karakterim full + full duruyor getirdikleri skiller sc ile telafi edilicek şeyler prieste özel bişi gelmemiş buff getirmiş heal getirmişte napam kardeşim ben buffu heali marketten alıyor adamlar onları zaten yok 200 300 fazla verıyormuşta bana gereken priest oynadıgımı hıssettırıcek skillerdi. hoş bp bitirmek icin güzel nörfler devam ediyor üzücü
15 Nis 2022 den bu yana test etmemişler mi gücünü? Ben sırf o skilin heyecanıyla BP oynuyordum. Dediğin gibi BP oynamanın mantığı kalmadı.az önce yönetimden mesaj geldi ''Çok güçlü olduğu düşünülen bir yetenek yönetim tarafından bu şekilde düzenlendi.'' evet görüşlerinizi alalım![]()
BP bu skille ancak süresi 10 saniye olursa ve takım arkadaşının yanına ısınlanma gibi bir skill eklerlerse çalışıraz önce yönetimden mesaj geldi ''Çok güçlü olduğu düşünülen bir yetenek yönetim tarafından bu şekilde düzenlendi.'' evet görüşlerinizi alalım![]()