cap açacaz herkesin işine yara
sen en kısa zamanda gelcene inandinmı cidden geooneyse ben bu konuya daha fazla yazmıyorum yönetim göreceğini görmüştür diye düşünüyorum gerekli düzenlemeler umarım kısa sürede gelir iyi oyunlar dilerim cümleten...
hasar yemiyor kimse artık bp denRowdaki skill bara 70 skilini koydum biri dc de yayından gördü sen malmısın master 1 koysana 2 side aynı vuruyor paran çoksa bize pot çek ver ver dedi zoruma gitti resmen
Yok herkez aynı şeyleri dile getiriyor demekki sayın geliştirici ekibim bi yerlerde bir sorun var demektir.
Maalesef 75 Cap ve HP'nin 100 den sonra Def vermesi gibi etkenler devreye girdiği için damageniz azalıyor. Farm olayında hala ön planda duruyor olabilirsiniz ama pk alanında fazlasıyla can çekişecek gibi duruyorsunuz.hasar yemiyor kimse artık bp denne yaptılar anlamadım o kadar çaput giy ama hasar yok
ilk açıldıgında biraz fazla kitliyordu biraz düşürülsün ama dediğin gibi direk biraz test edilip öyle yapılsa karakter dengeleri daha mantıklı olur su an hiç kitlemiyor diye biliyorum bayadır okcudan alan stunu yemedim açıkçası bunlar test sw sinde 3 5 kişiyle test yaptıkları için oyun içerisindeki durumdan haberleri yok diye tahmin ediiyorumMaalesef 75 Cap ve HP'nin 100 den sonra Def vermesi gibi etkenler devreye girdiği için damageniz azalıyor. Farm olayında hala ön planda duruyor olabilirsiniz ama pk alanında fazlasıyla can çekişecek gibi duruyorsunuz.
Eski skill süreniz ve yeni süresi ile alakalı net bir bilgi ve birikime sahip olmadığım için yorum yapamayacağım , fakat bir okçu olarak bizim de hızımızın azalması ve stun skilimizin direk nerf yemesi sebebiyle söylediğim tek cümle şudur ;
.Çoğu insan 75 olup tüm skilleri aktif olarak kullanmadan , test edilmeden , izlenmeden hiç bir joba,skille nerf gelmemeliydi. 75 Cap savaş alanı tecrübeleri sonrası geribildirimleri dikkatlice toplayıp inceleselerdi sorun olmayacaktı.
bu oyunda öyle değil maalesef başka oyunlardan örnek vermen garip doğrusu sonuçta farklı bir oyundayız hiç kimse birşey denemedi oyundaki itemler nft ler skiller de neden str atac var ?? konumuz priestin yeri ve konumuna değil karakterin nurf yemesi priestler int oynasın diye bi konu açabilirsinSağlam boş yapılmış bir konu bp dediğiniz karakter player denemesi sonucu bulunmuş job pk için değil fark için tasarlanmış priest dediğimi jobun arkada ataker desteklemesi gerekir atak yapması abezdir solo playerları mutlu olsun diye mmorpglerde ek itemler sunularak oyunda tutulması adına yapılmıştır hiç bir priestte 10k can yok bu arada fazlada ağlamaması lazım bp prilerin
Kardeşim elimdeki silah oyunda tek üstümde full unıq set var nft ler pelerinler daha iyi bir item yok oyunda aynı zamanda en iyi pt lerden birinde oynuyorum zaten dediklerinin hepsini test ettimde konuşuyorum aynı zamanda biz burada farmdan bahsetmiyoruz pk dan bahsediyoruz battle priest online demende bi garip geldi pk atan bp sayısı 2 3 en fazla oda oyundan bi habersin buraya sırf yazmak için yazı yazmamanı tavsiye ederim zamanımızı boş sözlerle doldurma lütfen bilen fikri olan yazsın senin yazdığıkların şu an atmasyondan başka birşey deil oyunla alakan olsaydı bp online değil okçu online derdin 65 cap bitene kadar en azından şimdiden bahsetmiyorum iyi günler dilerim.Tek bp kaç tane adam kesmeyi planlıyordunuz arkadaşlar nerften önce exp kasan partiye tek başına dalan priest gördüm ben daha düne kadar exp slotları bp ve okçu işgalindeydi şimdi üvey evlat warriorlar biraz nefes almaya başladı en ufak sorunda ortalığı yıkmak yerine az biraz sabır edin oyunda hala ayarlamalar yapılıyor bakalım nasıl takılar gelecek nasıl bonuslar gelecek kendi oynadığınız class ölümsüz olsun istiyorsunuz anladık önünüze gelene tek atmak istiyorsunuz onuda anladık ama biraz insaf şu zamana kadar oyun zaten battle priest online olarak oynandı belki şimdi biraz çaba gösterip kendinize 3-5 takı bir kaç parça armor alısınızda partilerde oynama beceriniz artar
Katılıyorum aylarca her yer BP priest doluydu rogue warrior falan barınamadılar slotlarda şimdi halen gezin slotları yine slotlarda çoğunluk BP ama yok hep buff alsınlar hep dahada güçlü olsun BP istiyorlar niye çünkü en rahat para kasma çarı sc yok bişi yok bass buff gir slota al görev itemi eline at farmınıTek bp kaç tane adam kesmeyi planlıyordunuz arkadaşlar nerften önce exp kasan partiye tek başına dalan priest gördüm ben daha düne kadar exp slotları bp ve okçu işgalindeydi şimdi üvey evlat warriorlar biraz nefes almaya başladı en ufak sorunda ortalığı yıkmak yerine az biraz sabır edin oyunda hala ayarlamalar yapılıyor bakalım nasıl takılar gelecek nasıl bonuslar gelecek kendi oynadığınız class ölümsüz olsun istiyorsunuz anladık önünüze gelene tek atmak istiyorsunuz onuda anladık ama biraz insaf şu zamana kadar oyun zaten battle priest online olarak oynandı belki şimdi biraz çaba gösterip kendinize 3-5 takı bir kaç parça armor alısınızda partilerde oynama beceriniz artar
Yanlış düşünüyorsun kardeşim. Bunun çözümü bp den slot almak için bp yi nerflemek değil, warriorların üstün olabileceği, bp lerin işine gelemeyecek bir mob slotu eklemek. E noldu şimdi bp ler nerflendi warriorlar alacak slotu, sonra bp ler okcular ağlayacal warriorlar nerflenecek.Ya arkadaşlar, oyunda şu ana kadar bp'ler herkese kafa tutarken, kral gibi gezerken slotlarda bizlerle dalga geçerken , adamın dediklerine bakın yaaa..!!! Yemin ederim yazık yazık... Bencillik ötesi...!!!! 7 aydır warrior oynuyorum, farm atamıyorum çünkü bp'lerden slot almak imkansız, dv'lerde kapışamıyordum çünkü sadece db 4 skiilini atıp 2 kere vuruyordu, exp kasamıyordum çünkü 3 tane bp gelip slotlara çöküyorlardı..!!! Ne oldu da şimdi ağlamaya zırlamaya başladınız? Bence çok daha fazla nörf gelmeliydi size..!!! Sizin master skilinizde 5 saniye ölümsüzlük var, bizde ne var kardeşim??? Sadece yüzde 10 atak fazlalaşıyor... zaten 500 vuruyorduk şimdi 550 vururuz..!!! Sizin yaptığınız hak aramak değil, terbiyesizliğin danişkası....
Komple kaldırsınlar damage veren skilleri de millete sadece buff+ heal atalım olsun bitsin.70 skiline buff gelmesi gerekirken nasıl bir akla hizmet 61 skili nerf alıyor....
Şimdi eski 61 skili hasarını yakalamak için %50 daha fazla mana isteyen 70 skili kullanmak zorundayız.
Pot parası olayına hiç girmeyeyim diyorum ama 3m potu 8.5m yapmak nedir. Al sana %300 nerf te burdan.
Sildiniz BP yi...