Bpler Güçsüz Asaslar yüzünden Farm Atamıyorlar

bakmanua

Üye
Çok fazla konu var, asaslar çok güçlü diye. Bu konularıda genelde oyundaki tek amacı farm atıp tl kasmak olan bpler açıyor. Solo undead kesebilen priler yaptıkları farmdan kastıkları paraları çarlarına yatırsa bütün sorun çözülecekken hala görev itemleriyle DV çıkıyorlar. Biraz itemi olan bir bp gelen solo asası ikiye bölebilir arkadaşlar. Asasların tek yapabildikleri pk atmak. Onda da sc basma zorunluluğu mevcut.
Bir de şey diyorlar; böyle devam ederse oyunu bırakırız asaslar kendilerini keserler. Sadece farm atan bpler oyunu bırakırsa gb 1k olur. Demem o ki cebe değil Çara yatırım yapın. Oyunu oyun olduğu için oynayın.

Benbu

Üye
Yılbaşından dolayı kafanın güzel olduğunu varsayıyorum asasların güçlü olduğunu bağıran sadece bpler değil kendileri dahil tüm oyun savunuyor ben bp değilim mageyim ve full imperial setimi de ceksem hadi damagem olmasın defansım olsun adam bana tek bilemedın 2 atıyor sende full d efans olmus bır chara bu nasıl adalet? daha ne koymalıyım 2 yememek ıcın ? 2 sanıyede 5 tane skil atıyor gorunmezlik basıyor sıçramayla uzerıme atlıyo hızlı kosmayla kacıyore mınor ile kendını healliyor cure ile kendını düzeltiyor kendine ac basıyor kendıne ap arttırıcı basıyor beni kör ediyor tüm bu karakter sanki tüm karakterlerin iyi yönlerinin bir araya toplamı gibi buda yetmezmiş gibi muazzam biçimde vuruyor şu anda da isyan cıktıgı ıcın yok bpler farm yapamıyor diye yok su soyle bu boyle diye tutuştukları nerf yememek ıcın değişik değişik konular acıyorlar 2 tane 7 kryss ile 7 dark mambanın damage farkı 300 ???? inanmıyorsan forumda konusu var 17m lik 2 tane itemle adam KRAL KRAL
Ben mageye staf alayım diyorum gidip 5 6 gb para veriyorum
canım damagem artsın dıyorum takı setı dzıyorum epic he unigue degil 8 10 gb ye onu dızıyorum
toplam 15 16 gb para harcıyorum 8 branch ile vurdugum damage farkı 80 ??????
sen gunde 10 saat farm atan adama oyunda kalsın gb diyebilirmisin ? oyunda tutup ne yapacak 16 gb yatırıp 80 damage mı arttıracak charını ??
3 ay farm atıp 7 kryss li asastan tek mi yiyelim ?

Son düzenleme:

machinee

Üye
Bp asasi nasil ikiye bölecek anlamadim?
Uzaklasip cure atip geri geliyolar ölmek istemezse asla ölmüyorlar. Yakalamak imkansiz sadece kendi sinifina ölür akilli bi asas.

N1pple

Üye
Sevgili oyuncu arkadaşım ben kastım paraları satıp yemiyorum karakterime her ay 400küsür lira sırf pustan kostüm alıp hp veya def almaya harcıyorum oto toplama satın alıyorum pre satın alıyorum skillerimi açtım elime ortalama üstü sayılacak arch 7 aldım 2mor takı 1tam set travel takı aldım kabaca 5400can 850civarı def 2300civarı apye sahibim farma çıktığım zaman iznin varsa benim bence eleştirme hakkım vardır diye düşünüyorum şu anda. Sözüm odur ki yukarıda saydığım statlar gayet görev itemli olmayıp çar dizdiğimi emek verdiğimi gbleri mideye indirmediğimin kanıtı, ben sana şu kadar söyliyim 1asasa çok çok düşük canda değilsem yatmıyorum kesemiyor basıp gidiyor 30saniye sonra aynı slota 2-3arkadaşıyla tekrar gelip kesiyor. 1v1 2v2 geldiklerinde yatmıyoruz ama kesemiyorsun da zira skill seti bozuk asasların sen heal alıp dbsini attığın anda bu arkadaşlar hopppp uçup senin bırak atak mesafeni görüş mesafenden bile çıkıyor neredeyse :) yetmiyor benim db den hızlı kür alıp dbyi siliyor görünmezliği basıyor hoppp slota vurmaya başlamamızı bekleyip bir tur daha deniyor kesemedi mi hopppp yine aynı şekilde uçup kaçıp bu olayı kısır döngü şeklinde tekrar etmiş oluyor. Ha çok mu arsız o zaman da gidiyor 3-4arkadaş daha getirip slot slot geziyorlar, bu gözler hususi 3-5dk de aynı slota 3-4kere gelen asas ptleri gördü. Ben ayrıcalık istemiyorum ben nerfmüş buffmuş bilmiyorum güzel kardeşim ben asasın yetenek setine karşılık verebileceğim bir düzenleme istiyorum hepsi bu emin ol kimse hasarından şikayetçi değil, hasar+tanklık görünmezlik kör etme minör uçup kaçma aklına ne gelirse var asaslarda. Yine tekrar ediyorum sadece yetenek setlerine uygun düzenlemeler ile gelip bana farmdayken kafa atıp kesemeyince toz olan asaslara karşı hamle şansı istiyorum ki o slota 2dk de bir gelemesin keseyim aklı başına gelsin gücü yetmiyorsa hepsi bu. Çok zor olduğunu düşünmüyorum bir asas içeri giriyor kesemiyorsa o aldığı riskin sonucu ölüm olmalı uçup kaçıp sıvışmak olmamalı, diğer joblara slow atma şansı mı eklenir kitleme şansı mı eklenir veya asas arkadaşlar hasar yedikten veya atıyorum x skill i kullandıktan sonra 3-5saniye hızlı koşma veya uçup kaçma skill i kullanılamaz hale mi getirilir bilemiyorum bir ton çözüm bulunacağına eminim yeter ki bulmak istensin. Son sözüm AYRICALIK İSTEMİYORUZ DENGELİ YETENEK SETLERİ İLE EŞİT ŞARTLARDA REKABET EDEBİLME İMKANI İSTİYORUZ ASASLARA KARŞI.

maxidragon1

Üye
Sevgili oyuncu arkadaşım ben kastım paraları satıp yemiyorum karakterime her ay 400küsür lira sırf pustan kostüm alıp hp veya def almaya harcıyorum oto toplama satın alıyorum pre satın alıyorum skillerimi açtım elime ortalama üstü sayılacak arch 7 aldım 2mor takı 1tam set travel takı aldım kabaca 5400can 850civarı def 2300civarı apye sahibim farma çıktığım zaman iznin varsa benim bence eleştirme hakkım vardır diye düşünüyorum şu anda. Sözüm odur ki yukarıda saydığım statlar gayet görev itemli olmayıp çar dizdiğimi emek verdiğimi gbleri mideye indirmediğimin kanıtı, ben sana şu kadar söyliyim 1asasa çok çok düşük canda değilsem yatmıyorum kesemiyor basıp gidiyor 30saniye sonra aynı slota 2-3arkadaşıyla tekrar gelip kesiyor. 1v1 2v2 geldiklerinde yatmıyoruz ama kesemiyorsun da zira skill seti bozuk asasların sen heal alıp dbsini attığın anda bu arkadaşlar hopppp uçup senin bırak atak mesafeni görüş mesafenden bile çıkıyor neredeyse :) yetmiyor benim db den hızlı kür alıp dbyi siliyor görünmezliği basıyor hoppp slota vurmaya başlamamızı bekleyip bir tur daha deniyor kesemedi mi hopppp yine aynı şekilde uçup kaçıp bu olayı kısır döngü şeklinde tekrar etmiş oluyor. Ha çok mu arsız o zaman da gidiyor 3-4arkadaş daha getirip slot slot geziyorlar, bu gözler hususi 3-5dk de aynı slota 3-4kere gelen asas ptleri gördü. Ben ayrıcalık istemiyorum ben nerfmüş buffmuş bilmiyorum güzel kardeşim ben asasın yetenek setine karşılık verebileceğim bir düzenleme istiyorum hepsi bu emin ol kimse hasarından şikayetçi değil, hasar+tanklık görünmezlik kör etme minör uçup kaçma aklına ne gelirse var asaslarda. Yine tekrar ediyorum sadece yetenek setlerine uygun düzenlemeler ile gelip bana farmdayken kafa atıp kesemeyince toz olan asaslara karşı hamle şansı istiyorum ki o slota 2dk de bir gelemesin keseyim aklı başına gelsin gücü yetmiyorsa hepsi bu. Çok zor olduğunu düşünmüyorum bir asas içeri giriyor kesemiyorsa o aldığı riskin sonucu ölüm olmalı uçup kaçıp sıvışmak olmamalı, diğer joblara slow atma şansı mı eklenir kitleme şansı mı eklenir veya asas arkadaşlar hasar yedikten veya atıyorum x skill i kullandıktan sonra 3-5saniye hızlı koşma veya uçup kaçma skill i kullanılamaz hale mi getirilir bilemiyorum bir ton çözüm bulunacağına eminim yeter ki bulmak istensin. Son sözüm AYRICALIK İSTEMİYORUZ DENGELİ YETENEK SETLERİ İLE EŞİT ŞARTLARDA REKABET EDEBİLME İMKANI İSTİYORUZ ASASLARA KARŞI.
Eline saglik asasların skill seti bozuk bunu cok guzel anlatmışsın lütfen bu mesajın üstüne asas guzellemesi yapmayın oyunlarda herseyin bi karsiligi olmali oyle o adam vuracak kesemedi mi toz olup gidemeyecek hak ettigi cezayi kesebilmemiz lazim eger bunu da yapamiyorsak biz ne oynuyoruz? rekabetin anlamı olmuyor bak 2 kisiye zaten dayanman imkansiz ortalama ustu de olsan maymun degillerse seni herturlu öldürürler ama bir kisi bazen kesemiyor elinde item bile yok vuruyor bana beni kanserleyip gidiyor ve geri geliyor.

Benim kendimce cözümüm : asaslar atak yaptigi zaman 30 saniye rush skilleri kullanilamaz olmali oyle kafama gore vur kac yapayim olmamalı

Ikinci cozumum : gorunmezlik skilleri adamin dibine girene kadar calismamali. Onun belli bir cemberi olmali o cemberin icine dahil olursam o adami gormeliyim boylelikle sacma sapan bi mekanik ortadan kalkmis olur.

HeaveN

Üye
Bp güçsüz deil asas defans silsen adam çok hızlı cure atıyor kendine asas tek sıkıntı skilleri basması gerçekten hızlı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt