Sevgili oyuncu arkadaşım ben kastım paraları satıp yemiyorum karakterime her ay 400küsür lira sırf pustan kostüm alıp hp veya def almaya harcıyorum oto toplama satın alıyorum pre satın alıyorum skillerimi açtım elime ortalama üstü sayılacak arch 7 aldım 2mor takı 1tam set travel takı aldım kabaca 5400can 850civarı def 2300civarı apye sahibim farma çıktığım zaman iznin varsa benim bence eleştirme hakkım vardır diye düşünüyorum şu anda. Sözüm odur ki yukarıda saydığım statlar gayet görev itemli olmayıp çar dizdiğimi emek verdiğimi gbleri mideye indirmediğimin kanıtı, ben sana şu kadar söyliyim 1asasa çok çok düşük canda değilsem yatmıyorum kesemiyor basıp gidiyor 30saniye sonra aynı slota 2-3arkadaşıyla tekrar gelip kesiyor. 1v1 2v2 geldiklerinde yatmıyoruz ama kesemiyorsun da zira skill seti bozuk asasların sen heal alıp dbsini attığın anda bu arkadaşlar hopppp uçup senin bırak atak mesafeni görüş mesafenden bile çıkıyor neredeyse

yetmiyor benim db den hızlı kür alıp dbyi siliyor görünmezliği basıyor hoppp slota vurmaya başlamamızı bekleyip bir tur daha deniyor kesemedi mi hopppp yine aynı şekilde uçup kaçıp bu olayı kısır döngü şeklinde tekrar etmiş oluyor. Ha çok mu arsız o zaman da gidiyor 3-4arkadaş daha getirip slot slot geziyorlar, bu gözler hususi 3-5dk de aynı slota 3-4kere gelen asas ptleri gördü. Ben ayrıcalık istemiyorum ben nerfmüş buffmuş bilmiyorum güzel kardeşim ben asasın yetenek setine karşılık verebileceğim bir düzenleme istiyorum hepsi bu emin ol kimse hasarından şikayetçi değil, hasar+tanklık görünmezlik kör etme minör uçup kaçma aklına ne gelirse var asaslarda. Yine tekrar ediyorum sadece yetenek setlerine uygun düzenlemeler ile gelip bana farmdayken kafa atıp kesemeyince toz olan asaslara karşı hamle şansı istiyorum ki o slota 2dk de bir gelemesin keseyim aklı başına gelsin gücü yetmiyorsa hepsi bu. Çok zor olduğunu düşünmüyorum bir asas içeri giriyor kesemiyorsa o aldığı riskin sonucu ölüm olmalı uçup kaçıp sıvışmak olmamalı, diğer joblara slow atma şansı mı eklenir kitleme şansı mı eklenir veya asas arkadaşlar hasar yedikten veya atıyorum x skill i kullandıktan sonra 3-5saniye hızlı koşma veya uçup kaçma skill i kullanılamaz hale mi getirilir bilemiyorum bir ton çözüm bulunacağına eminim yeter ki bulmak istensin. Son sözüm AYRICALIK İSTEMİYORUZ DENGELİ YETENEK SETLERİ İLE EŞİT ŞARTLARDA REKABET EDEBİLME İMKANI İSTİYORUZ ASASLARA KARŞI.