Bu gidişat hiç iyi değil.....

TheJimmyQ

Üye
hemen şimdi eleştiri yapmaktan başka bişey gelmiyor elinizden diyecek arkadaşlar gelicektir buraya.

ama onlara inat söylediklerinize tamamıyla katılıyorum. malesef bu noktada iyimser olmak mümkün değil. 100 farklı madde olan patchy gelicek dediler herkezi yine beklenti içine soktular malesef şuan oyun yine daha kötüye gitti.
ciddi sıkıntılar var yönetim içinde.. söylüyoruz anlatıyoruz ama dinlemiyorlar artık. üzülüyorum aldıkları kararlar ile hep bir hata nasıl yapabilir bir ekip ?

Dreamwalker

Üye
Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.

# Güncelleme notlarını ben discord veya web sitesi üzerinden öğrenmek zorunda değilim. Oyun istemcisinde ve oyun içinde bilgilendirme yapılması gerekiyor.
# Bu tarz platformları takip etmeyenler zindanlardan ve diğer yama içeriğinden haberi bile olmayacak.
# Oyunda anlık olarak bir problem varsa bununla ilgili oyun içinden bilgi mesajları verilmeli. ( Birisi bir şekilde oyunu sızıp herkese aynı anda aynı mesajı atabiliyor ama oyun sahipleri yapamıyor. Gerekirse RiseOnline adı altında herkese pm atıp zindanlar konusunda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz gibi bir mesaj atılabilir. Yapılmadığı için haliyle dc, forum ve oyun içi sürekli sorunlar ile ilgili konular açılıyor.
#Oyunun gidişatı ve sorunlar ile ilgili bir video veya yayın yapılabilir. En azından büyük bir kesimin soru işaretlerini giderirler. Bu sessizlik insanları oyundan soğutuyor.
#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor.
Oturduğunuz adresi verin kapınıza haftalık dergi yollasınlar güncellemelerle ilgili.

orkungenel

Üye
Çok yerinde bi konu ve çok yerinde yorumlarda gelmiş Yönetim politikalarının acilen değişmesi gerekiyor.
"okadar destek okdar oyunu bekleyip sahiplenme ama ödülü bu olmamalıydı." özellikle bu cümleye ve

"Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.

# Güncelleme notlarını ben discord veya web sitesi üzerinden öğrenmek zorunda değilim. Oyun istemcisinde ve oyun içinde bilgilendirme yapılması gerekiyor.
# Bu tarz platformları takip etmeyenler zindanlardan ve diğer yama içeriğinden haberi bile olmayacak.
# Oyunda anlık olarak bir problem varsa bununla ilgili oyun içinden bilgi mesajları verilmeli. ( Birisi bir şekilde oyunu sızıp herkese aynı anda aynı mesajı atabiliyor ama oyun sahipleri yapamıyor. Gerekirse RiseOnline adı altında herkese pm atıp zindanlar konusunda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz gibi bir mesaj atılabilir. Yapılmadığı için haliyle dc, forum ve oyun içi sürekli sorunlar ile ilgili konular açılıyor.
#Oyunun gidişatı ve sorunlar ile ilgili bir video veya yayın yapılabilir. En azından büyük bir kesimin soru işaretlerini giderirler. Bu sessizlik insanları oyundan soğutuyor.
#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor."

Bu yoruma canıgönülden katılıyorum.

CakiAlonso

Üye
Yönetimin hatalarına çok basit bir örnek vereyim. Şuan forumu okumayıp oyuna giren bir kullanıcı, saatlerdir dungeon'a girmeye çalışıyor ancak foruma girince dungeon'ın bakımda olduğunu görüyorsunuz. Bu oyun içinden duyurulmalı. Discord kanalınızda bile bu bilgiyi girmemişsiniz. Saatlerini dungeon'a girmek için pc başında tekrar tekrar deneme yaparak geçiren oyuncunun suçu ne? Yeni bir oyun, sorunlar olmasını anlarım ancak iletişim kısmında da oyundaki hatalar kadar hata mevcut. Bu hatalar da erken erişimle açıklanabilecek hatalar değil bana göre.

KnuckerIII

Üye
Yönetimin hatalarına çok basit bir örnek vereyim. Şuan forumu okumayıp oyuna giren bir kullanıcı, saatlerdir dungeon'a girmeye çalışıyor ancak foruma girince dungeon'ın bakımda olduğunu görüyorsunuz. Bu oyun içinden duyurulmalı. Discord kanalınızda bile bu bilgiyi girmemişsiniz. Saatlerini dungeon'a girmek için pc başında tekrar tekrar deneme yaparak geçiren oyuncunun suçu ne? Yeni bir oyun, sorunlar olmasını anlarım ancak iletişim kısmında da oyundaki hatalar kadar hata mevcut. Bu hatalar da erken erişimle açıklanabilecek hatalar değil bana göre.
Hata olacaktır yeni oyun ,yeni bir firma tecrübesizler evet ama açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı. Sorun var kabul ediyoruz diyen bir yetkili , oyun içi bildirim maalesef yok. Haliyle insanlar sesini duyurmak için konu açıyor. Ve çoğu konular tekrar olduğu için forumdan kaldırılıyor. Bu sefer konu açanlar karşıt bir tutum içine giriyorlar. Konu altlarına çözüm ile ilgili tutarsız cevaplar vermek yerine sabit bir konu başlığı bile oluşturmuyorlar.

rilax

Üye
hataları rapor edin geçin arkadaşlar bırakın adamlar görevlerini yapsın onlarda insan bu kadar çok ayrıntıysa sahip bir oyunda gayet olası hatalar mevcut bizim geri dönüşlerimizde üstesinden gelinemeyecek şeyler de değil bu kadar büyütmeyin evi arsayı satıp burayamı yatırdın ne bu telaş

Paris

Üye
Arkadaşlar forum kurallarını ihlal etmeden herkes görüşlerini & eleştirilerini iletebilir. Bu süreçte bireysel tartışmalardan kaçınalım ve forum kurallarına uyalım. Bahsedilen güncel problemler hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmalar devam ediyor. Gelecek güncelleme ile bu problemler düzeltilecektir.

doguukaN

Üye
Merhaba,

Bugün yapılması planlanan bakım ile birlikte;
-Dungeon giriş hatası
-Hagard/Haddar yaratık doğma sorunu
-Oyundan atma ve anlık yaşanılan FPS düşme sorunu
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
action house düzgün çalışmıyor

skaebneN

Üye
Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.

#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor.
O kadar haklısın ki. Düşüncelere tercüman olmuşsun. Şahsen ben oyunun gidişatını,güncellemeleri merak ettiğim için buraya girmek zorundayım. Klandaki arkadaşlar da bu bilgileri hemen hemen ilk benden duyuyorlar haberleri yok bir şeyden.

snowbros

Üye
Merhabalar ;

Oyunun gidişatı hiç iyi değil herşey durmuş durumda:

Pazar yapılamıyot

Exp kasılamıyor

Zindan girişleri sıkıntılı

Oyundan atma hala devam ediyor

Yönetim ilgileniyor diyor ancak ne acıklama ne düzeltme yazısı yok basma kalıp yazılar hep ( ilgileniliyor haber verilecek )

Dc kanalı kapalı

Hagard malum zaten oyuncu kitlesi ne yapacağını şaşırdı okadar destek okdar oyunu bekleyip sahiplenme ama ödülü bu olmamalıydı.

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp oyun yeni yerli milli olacak okadar diyecek de olmayacak arkadaşlar , oyunun bir fizibiletisi olur denenir uygulanır ondan sonra oyun içine aktarılır ama

görünen o ki bu denemeler ya tam anlamı ile yapılamamıs yada basdan sagma yapılmış. Bir hata varsa sistem içinde oyuna entegere edmezsiniz olur biter.

Şu an ben player olarak ne yapacağımı bilmeden ekrana bakyrm ticaret yapamıyoruz exp kasamıyruz.

Üzülüyoruum gerçekden şu duruma ha belki ilerde daha derli toplu olacak ama şu an eldeki fırsatı kaçırmamak lazım insanlar sıkıldı artık benim nacizane görüşüm bu tabi.
Söylediklerine herkes katılıyordur bence ama bazı arkadaşlar ters bir şekilde dile getiriyor sizin dile getiriş şekliniz gayet güzel bir şekilde olduğu için karşı çıkan olmaması gerekir.

mrares

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
Elinize sağlık, bakım sürecini beklemekteyiz, kolaylıklar dilerim.

oyungitti

Üye
Farm yapma olayı da bitti sanırım. Günde 2-3 saat ufaktan takılır 4-5 item alır yolumuzu bulurduk. Oyunun attığı takılar bire birbirinin kopyası oldu, sürekli aynı slota aynı takıyı atıyor. Saatte 100 e yakın görev itemi atardı o bile 30 a düştü :D

henks

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
güncelleme ne zaman olacak acaba ? akşam oldu :)

Tyana

Üye
Şuan herkes DV’ de bir birinin üzerine çıkmış tepiniyor exp kasıcak bi hagard vardı orada gitti 2 gündür bekliyoruz…

Marceline

Üye
@Mergen yakın zamanda buralarda olduğuna baya sevindim :) , olanlar hakkında fikrim yok fakat gel bizi kurtar diye bağırasım geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt