Çok yerinde bi konu ve çok yerinde yorumlarda gelmiş Yönetim politikalarının acilen değişmesi gerekiyor.
"okadar destek okdar oyunu bekleyip sahiplenme ama ödülü bu olmamalıydı." özellikle bu cümleye ve
"Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.
# Güncelleme notlarını ben discord veya web sitesi üzerinden öğrenmek zorunda değilim. Oyun istemcisinde ve oyun içinde bilgilendirme yapılması gerekiyor.
# Bu tarz platformları takip etmeyenler zindanlardan ve diğer yama içeriğinden haberi bile olmayacak.
# Oyunda anlık olarak bir problem varsa bununla ilgili oyun içinden bilgi mesajları verilmeli. ( Birisi bir şekilde oyunu sızıp herkese aynı anda aynı mesajı atabiliyor ama oyun sahipleri yapamıyor. Gerekirse RiseOnline adı altında herkese pm atıp zindanlar konusunda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz gibi bir mesaj atılabilir. Yapılmadığı için haliyle dc, forum ve oyun içi sürekli sorunlar ile ilgili konular açılıyor.
#Oyunun gidişatı ve sorunlar ile ilgili bir video veya yayın yapılabilir. En azından büyük bir kesimin soru işaretlerini giderirler. Bu sessizlik insanları oyundan soğutuyor.
#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor."
Bu yoruma canıgönülden katılıyorum.