Bu pot satanlar nasıl para kazanıyor

NeyimLanBen

Üye
Bende anlamadım :) pot 2m , 2m ortalama bayadir 8 TL civarında olsa , pot 10 TL 2 TL zararami alıp satıyorlar garip ama vardır bı cakalligi

Jacques

Üye
Yabancılar onlar galiba gb almanın yolunu böyle bulmuşlar yoksa mantıklı değil.

Blue

Üye
1000 liralık cash aldıgınızda 2500 cash hediye geliyor. Onunla 25 tane alıp satıyorsunuz. Yani 100 liralık cash alıp pottan kar etmeyi düşünmeyin.

CasuaLHunteR

Üye
X yayıncıya x gb item vs satan siteler sponsor oluyor ve bonuslu veya free cash alıyorlar. Oyun kendi content creator' lerine yapıyor mu bilmiyorum ama sitelerin yaptığını biliyorum o accountlar da o arkadaşların yan hesapları. Kazanç bu şekilde.

HeaveN

Üye
Eskiden pot kar vardı yine var bonus alıyo onu ayarlıyolar

DraeThyN

Üye
Unutmayınki oyunda kullanılan cashi sen e pin satıcısından örneğin 1000 TL ye alıyorsan e pin satıcısı da bunu oyunun kendisinden alıyor daha düşük bir ücrete tabii ki. Yani o potçuluk işini asıl yapanların e pin satıcıları olduğunu düşünüyorum.

kankaz1298

Üye
1000 tl lık rc ıcın 250 tl lık bonus verıyor yanı totel 12500 Yapıyor . Buda oyun ıcı 2m den satsan 250m lık pot mana demek (125 adet yapar),250 m siteye satsan 3.80 tl den anlık olarak söyluyorum 950 tl yapar yanı demek oluyorkı bonus olsa bıle 50 tl zarardayız cash almaktansa 2m ye kdar pot mana almak daha cok karlı...Tamamen oyun yönetımıyle e pın satıcıları arasındakı bır bosluktan yararlanılıyor gibi...

Jacques

Üye
Pm attınız mı konuşuyorlar mı ?
Hayır konuşmadım ama gbye ulaşamayan yabancılar ya arcana alıp satıyorlar ya pot yada diğer ihtimal bu potçular site sahipleri. Bende fazladan cash vardı 50 tane falan pot sattım yarım saat sürmedi en ucuz fiyattan koyunca satmam çok hızlı bi sirkülasyon var.

Bogateg

Üye
Tahminim roco ile rise cash alıyorlar 12500 RC uzerine %7 bonus veriyor

Bstrafe

Üye
Değil sitedelerdeki en büyük Cash pakedini almak RocoCoin ile en büyük pakedi alarak da hesaplayınca yine kurtarmıyor. Aynı soruyu ben de kendime ve oyunun destek ekibine sorduğumda aldığım cevap ektedir.
İnanmayan kendi hesaplasın kodu paylaşıyorum :)

JavaScript:
const cashfiyat = 1000    //Cash Pakedinin içerik miktarı
const cashmiktar = 12500    // Paketteki Cash miktarı
const mPAra = 3.5   // 1 Birim oyun parasının TL karşılığı

const birimcash = cashfiyat / cashmiktar 
console.log(`bir cash: ${birimcash} TL\n`)

const birimCashM = birimcash / mPAra

//console.log(`bir cash: ${birimCashM} M ediyor.\n`)

console.log(`bir pot ${100*birimCashM} M ediyor.\n`)

Tahminlerim;
1- İçerik üreticilere oyunun verdiği veya sponsorluk veren sitelerin verdiği Cashlerin hepsini kullanmayıp bu şekilde nakde çeviriyorlar.

2- Oyun parası satan sitelere yapımcı/yayıncı firma toplu kod verdiği zaman uyguna geliyor ve bir şekilde GB siteleri kâr ederek ellerindeki kodları nakde çeviriyor.

3- Yayıncı firma oyun parasının değerinin düşmemesi amacıyla oyunu korumak için bu yöntemle kendisi piyasadan GB çekiyor.

Screenshot_1.pngScreenshot_2.png

birol2003

Üye
Arkadaşlar çok kafa yormayın, toplamda kar ettikleri bir ticaret elbet vardır, pot işin sus payı olabilir, Bstrafe uğraşmış bir algoritma yapmış ama bazı konular algoritmaya karşı olabilir, E-pin satan tüm siteler, GB de satıyor, item de satıyor, karakterde satıyor. Herşey bizlere anlatılan gibi olsa şirketin bu sitelere müsade etmemesi gerekmiyormuydu ? Satış haklarını ellerinden almaları gerekmiyor mu, yapılan ticaret işlemlerinde şirketin bir şekilde çıkarı olması lazım ki yapılan bunlara müsade ediyor.r.

Bogateg

Üye
Roco Coin ile 1000 TL ye 13375 rise cash geliyor, pot alıp GB yi kendisi 420 tl den satsa 200 lira karı oluyor , bu işi yapan en az 2 PC ile yapsa günde hepsini sattığını varsaysak 400 lira kar ediyor , Farma zamanı olmayan insan için bence iyi kazanç

birol2003

Üye
Roco Coin ile 1000 TL ye 13375 rise cash geliyor, pot alıp GB yi kendisi 420 tl den satsa 200 lira karı oluyor , bu işi yapan en az 2 PC ile yapsa günde hepsini sattığını varsaysak 400 lira kar ediyor , Farma zamanı olmayan insan için bence iyi kazanç
o kadar gb yi elden satması için çok iyi bir müşteri ağı olması lazım, buda okları yine web sitelerine döndürmüyormu ?

JaxSui

J
Forumda İtem /TL /GB muhabbeti yapmak yasak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt