Babadipsia
Üye

şans olduğu içinEkli dosyayı görüntüle 13501
Merhaba @Ries
RARE (mavi) itemlerin +6 -> +7
bugün upg yaptım. Sizin RNG sisteminizin doğru çalışmadığından %99 eminim. Başka açıklaması yok.
9 hatred basan kişi ile de görüştüm. Tek itemi gidip attığını söyledi. Ben +7 Rare item basamıyorum.
Matematik der ki 100 defa yazı tura atarsanız 100 kere tura gelebilir, bu şanstır.
Ama gerçek hayat derki yoğa... arada bir yazı gelir. Sizin RNG sisteminizin bir mantığı yok. 10 tane +6 rare itemin 1 tanesi bile 7 olmuyorsa art arda birileri tekte +9 item basabiliyorsa ben niye oynayım bu oyunu?
RNG sistemi Şanstan başka faktörlere bağlı bu oyunda dostum. Hala inanıyor musunuz?şans olduğu için
sanırım drop havuzu var, algoritma sisteme girecek dropları otomatik atıyor. Hesaplamaları yaptıktan sonra 1 yılda şu kadar kişi de eaarning olacak şekildeRNG sistemi Şanstan başka faktörlere bağlı bu oyunda dostum. Hala inanıyor musunuz?
Mesela;
Farketmediniz mi hala? Aşağıda dungeondan birisi drop alınca, art arda bir çok kişi alıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi başarılı upg yaptığında bir çok kişi aynı anda başarılı upg yapmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi item yakınca aynı sevide (+7 -> +8) bir çok kişinin upg başarısız olmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda gördüğünz droplar "genelde" aynı veya benzer droplar oluyor. Örneğin birisi solo dungeondan asasin ring aldığında diğeri kutu kırdırınca asasin ring veya pendant atıyor veya grup dungeonda asasin earring düşüyor.
Veya birisi ring aldıysa bir başkası farklı bir setin ringini alıyor.
İlk günden beri bu oyunu oynuyorum. 100 lerce user bıraktı bu oyunu sırf bu saçmalık yüzünden.
bu yazıyı yazarken arkada oyun açık bak ispatıda burda. Ring gelmiş sonra
earring
earring
earring
earring
earring
sonra uniq silah.
sonra uniq earring.
Ekli dosyayı görüntüle 13502
Dropların seed ile ilişkilendirilmesiyle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence yeniden düzenlenebilir. Sonuçta bu onların tercihi idi ama bu kadar beğenilmeyen sistem revize edilebilir.
yıllık değil de daha kısa vade yaptıklarını düşünüyorum belki günlük belki 3 günlük.sanırım drop havuzu var, algoritma sisteme girecek dropları otomatik atıyor. Hesaplamaları yaptıktan sonra 1 yılda şu kadar kişi de eaarning olacak şekilde
rogue imperial i de +5 almıştım sevinsem mii üzülsem miii bilemiyorumyıllık değil de daha kısa vade yaptıklarını düşünüyorum belki günlük belki 3 günlük.
Ekli dosyayı görüntüle 13504
sanırım drop havuzu var, algoritma sisteme girecek dropları otomatik atıyor. Hesaplamaları yaptıktan sonra 1 yılda şu kadar kişi de eaarning olacak şekilde