Bu Şansdan Bende İstiyorum!

Babadipsia

Üye
Bu nedir :D
Tek de diyeceğim pessssssssssss... çünkü önünden bir şey yakmadı, ayrıca böyle bir itemin önünden dünyaları yakmadan atmak nasıl bir cesaret ve ya şöyle diyeyim bu kadar değerli bir itemin önünden çer çöp yakmış olamaz ya.

Kafalar da deli sorular ve tabiki cevapsız kalacak ama ilginç ya.

Ries

Yönetici
Game Master

neren51

Üye
1685085360331.png

Merhaba @Ries
RARE (mavi) itemlerin +6 -> +7
bugün upg yaptım. Sizin RNG sisteminizin doğru çalışmadığından %99 eminim. Başka açıklaması yok.
9 hatred basan kişi ile de görüştüm. Tek itemi gidip attığını söyledi. Ben +7 Rare item basamıyorum.
Matematik der ki 100 defa yazı tura atarsanız 100 kere tura gelebilir, bu şanstır.
Ama gerçek hayat derki yoğa... arada bir yazı gelir. Sizin RNG sisteminizin bir mantığı yok. 10 tane +6 rare itemin 1 tanesi bile 7 olmuyorsa art arda birileri tekte +9 item basabiliyorsa ben niye oynayım bu oyunu?

priesttt

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 13501

Merhaba @Ries
RARE (mavi) itemlerin +6 -> +7
bugün upg yaptım. Sizin RNG sisteminizin doğru çalışmadığından %99 eminim. Başka açıklaması yok.
9 hatred basan kişi ile de görüştüm. Tek itemi gidip attığını söyledi. Ben +7 Rare item basamıyorum.
Matematik der ki 100 defa yazı tura atarsanız 100 kere tura gelebilir, bu şanstır.
Ama gerçek hayat derki yoğa... arada bir yazı gelir. Sizin RNG sisteminizin bir mantığı yok. 10 tane +6 rare itemin 1 tanesi bile 7 olmuyorsa art arda birileri tekte +9 item basabiliyorsa ben niye oynayım bu oyunu?
şans olduğu için

neren51

Üye
şans olduğu için
RNG sistemi Şanstan başka faktörlere bağlı bu oyunda dostum. Hala inanıyor musunuz?
Mesela;
Farketmediniz mi hala? Aşağıda dungeondan birisi drop alınca, art arda bir çok kişi alıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi başarılı upg yaptığında bir çok kişi aynı anda başarılı upg yapmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi item yakınca aynı sevide (+7 -> +8) bir çok kişinin upg başarısız olmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda gördüğünz droplar "genelde" aynı veya benzer droplar oluyor. Örneğin birisi solo dungeondan asasin ring aldığında diğeri kutu kırdırınca asasin ring veya pendant atıyor veya grup dungeonda asasin earring düşüyor.
Veya birisi ring aldıysa bir başkası farklı bir setin ringini alıyor.
İlk günden beri bu oyunu oynuyorum. 100 lerce user bıraktı bu oyunu sırf bu saçmalık yüzünden.

bu yazıyı yazarken arkada oyun açık bak ispatıda burda. Ring gelmiş sonra
earring
earring
earring
earring
earring
sonra uniq silah.
sonra uniq earring.
1685097386529.png

Son düzenleme:

meraklimahmut

Üye
Dropların seed ile ilişkilendirilmesiyle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence yeniden düzenlenebilir. Sonuçta bu onların tercihi idi ama bu kadar beğenilmeyen sistem revize edilebilir.

priesttt

Üye
RNG sistemi Şanstan başka faktörlere bağlı bu oyunda dostum. Hala inanıyor musunuz?
Mesela;
Farketmediniz mi hala? Aşağıda dungeondan birisi drop alınca, art arda bir çok kişi alıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi başarılı upg yaptığında bir çok kişi aynı anda başarılı upg yapmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda birisi item yakınca aynı sevide (+7 -> +8) bir çok kişinin upg başarısız olmaya başlıyor.
Farketmediniz mi hala? Aşağıda gördüğünz droplar "genelde" aynı veya benzer droplar oluyor. Örneğin birisi solo dungeondan asasin ring aldığında diğeri kutu kırdırınca asasin ring veya pendant atıyor veya grup dungeonda asasin earring düşüyor.
Veya birisi ring aldıysa bir başkası farklı bir setin ringini alıyor.
İlk günden beri bu oyunu oynuyorum. 100 lerce user bıraktı bu oyunu sırf bu saçmalık yüzünden.

bu yazıyı yazarken arkada oyun açık bak ispatıda burda. Ring gelmiş sonra
earring
earring
earring
earring
earring
sonra uniq silah.
sonra uniq earring.
Ekli dosyayı görüntüle 13502
sanırım drop havuzu var, algoritma sisteme girecek dropları otomatik atıyor. Hesaplamaları yaptıktan sonra 1 yılda şu kadar kişi de eaarning olacak şekilde

neren51

Üye
işte bu algoritmanın sonuçları kesinlikle beğenilmiyor. Bu kadar isyana rağmen revize edilmiyorsa ilk sorduğum soruya dönüyor konu. Ben niye oynayayım bu oyunu?
Dropların seed ile ilişkilendirilmesiyle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence yeniden düzenlenebilir. Sonuçta bu onların tercihi idi ama bu kadar beğenilmeyen sistem revize edilebilir.

neren51

Üye
1685105917507.png

mesela bir başka örnek bir kaç hafta önceki upg hikayem bu :)
Arcanalı bu kadar kırmızı upg olabilir mi? +8 e deneme yapıyorum.
Bu kayıt aldığım bir kaç fail upgden sadece birisi.
Henüz +8 epik basabilmiş dğeilim ve millet 2 tane item yakıp 3.de 8 basıyor, onu geçtim tek upgde +9 hatred basıyor. ŞAKA MI BU yazarken bile sinirlerim bozuldu yine...

takosta

Üye
tamamıyla bellı baslı charlara yapılmıs bı sıstem. rng felan degıl. char eski oldumu bayatlıyor. hep yenı charlara atmaya basladı. bunu deneyımledım cıdden oyle. boş ve uydurma bencede RNG denen uydurmasyon.

machinee

Üye
Bu şanstan sen de istiyorsun da, senin +8e storm basabilecek yüreğin var mı :)
Adam denemiş ve kazanmış. Niye kıskanıyorsunuz anlamadım.
RNG dediğiniz şey zaten rastgele bir şeydir. Saçma sapan hareket ettiği olur.

N3v3N

Üye
sanırım drop havuzu var, algoritma sisteme girecek dropları otomatik atıyor. Hesaplamaları yaptıktan sonra 1 yılda şu kadar kişi de eaarning olacak şekilde

Zindan da inci takarken son incide takma ihtimalin %100. Drop sistemini de bu tarz yapabilirler. Zindan son bosundan drop alma ihtimalin 200de 1 ise 200. Kesisinde drobu %100 alman gerekir. 200 e her yaklaştığında da doğal olarak drop alma şansı artmış olur.

Son düzenleme:

Akroo

Üye
Arkadaşlar daha önce açtığım konulara bakabilirsiniz 8 tane +5 epic itemden biri bile +6 olmadı, 10 tane +6 epic itemden 1 tane +7 geçmedi rare itemlerden +7 heavy plate basamamışımdır.
Başkaları çatır çatır +8 basıyor onlara gelince rng bize gelince ne kardeşim o halde adam +8 uniq bowu tek itemde basıyor, +9 hatredi tek itemde basıyor +8 vixenler +8 hatredler +8 war sytlar +8 arch swordlar hava uçuşuyor tekte yada 2. 3. sıradaki item +8 oluyor ancak biz +6 +7 basamıyoruz sorunca da kardeşim rng sistem lalala aynen kardeşim rng ya aynı kutudan 2 uniq alıyorlar zindandan 6 ayı geçti 6 ay bi tane 30m üstü drop almadım vixen dahi alamıyoruz.

elimde 50 tane ss var tek seferde +8 basılan item hakkında geçirenlerin %90'ına pm atıyorum evet ilk item geçti diyorlar yok önceden item yaktı yok +6 dan +7 e yaktı geçin bu işleri tek itemden +9 basılıyor biz 8 tane +5 itemden 1 tane +6 geçiremiyoruz.
3 4 gündür brutaur arch demon undead king farmı atıyoruz dv de günlük en kötü 2 3 saat arasında 1 drop atıyor arkadaşım 1 drop 3 saatlik dv de eziyet darlama masraf karşılığı 1 drop adamlar haddarda afk olarak paranın içinden geçiyor oyuna 1 gram katkıları yok tek yaptıkları çıkan gb yi satmak oyun yönetimi dv deki dropları kısmadıysa hiçbir şey bilmiyorum, ancak haddardaki çöp slotları çatır çatır gb basıyor yeter artık ya oyunu iyice malum oyuna çevirmeye başladınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt