Büyük Craft mesleklerini yapan varmı?

Crafter DendroctonuS

Üye
Craftın baştan aşağı kontrol edilmesi gerekiyor. Üretilen eşyalarının dropları olmayacak. Eşya basarken yanma olasılığı artsa belki fiyatlar o kadar ucuz kalmaz. Kesinlikle madenin belirli alanları olmalı ve dropları artmalı. Zamanın çoğu maden aramakla geçiyor. Daha nice sorun craft işi bence ama ben kasıyorum şimdilik.
kesinlikle knk dediklerinde haklısın özellikle üretilenin piyasadakilerden 1-2 tık üstünde olup drop olarak düşenlerden olmaması lazım

IBoRiS

Üye
Craftın baştan aşağı kontrol edilmesi gerekiyor. Üretilen eşyalarının dropları olmayacak. Eşya basarken yanma olasılığı artsa belki fiyatlar o kadar ucuz kalmaz. Kesinlikle madenin belirli alanları olmalı ve dropları artmalı. Zamanın çoğu maden aramakla geçiyor. İlk seviye itemler ne işe yarıyor nede piyasası var mesela 3/1 yada 3/2 materyalini geri vererek bozulabilir olmalı tekrardan. Daha nice sorun craft işi bence ama ben kasıyorum şimdilik.
benim fikrim craft ile üretilen zırhlar filan diğer zırhlardan daha zayıf olmamalı ancak bi dezavantajı olmalı, mesela craftla üretilen zrıhlar ruh bağı ile giyilmeli 1 yıl satılamamalı böylece diğer zırhlar hem 1 tık değerli olur hemde craft giyisilerine talep olur
ayrıca set bonuslarıda düzenlenip bütün zırhlara gelmeli

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, merak ettigim birsey var
Bu büyük meslekleri yapanlar varmi mesela zırh, silah gibi seylerin üretimi veya toplayiciligini?
Çünkü oyun başında biraz kolay olan sey inanilmaz zorlanmıştı vs dün önceden craft yapan enesvenez adli youtuber arkadaşın kanalina denk geldim oyunu bırakmıştı. Nedenini sordum, ayrica bu adamlar ekipti craft guncellemesi gelmeden once bazi toplayiciklari 40 sevide idi ve 100 binlerce craft malzemeleri stoklari vardi , gunde 14 - 15 saat toplayicilik yapiyorlardi.

Ve arkadas oyunu birakma nedeni olarak craftin haddinden fazla zor olması ve gunde 14 saat toplayicilik yapmama ragmen hedefime cok ulasacagim para verenler ise cok cok avantajlı olarak onumuze gecebilecegini söyledi.
Benimde guncellemeden once 32 seviye agac toplayiciligim vardi ve bunu işten gelince 4 5 saat oynarak yapmıştım sonra guncelleme geldi 1 . 1.5 ay daha ayni sekilde devam ettim 1 level alabildim sadece ve biraktim.
Bende bu yuzden merak ettim varmi bu meslekleri yapan arkadaslar ?

@Justice - Burhan bey siz şuanda memnunmusun craftlardan istediğiniz zorluk seviyemi buydu yoksa düzenleme filan gelirmi tekrardan ?

sitem etmiyorum sadece meraktan soruyorum

şahsi fikrim çalışan günde 4 5 saat oynayanda bu işleri yapabilse güzel olur ama yönetim daha iyi bilir :)

Ekli dosyayı görüntüle 12021

Merhaba,

Bu tür sistemleri birden tam anlamıyla oturtmak zordur. Yine resmin bütünü tamamlanmadığı için (oyuna mesleklere ilişkin diğer içerikler henüz eklenmediği için) bu alanın etkisi de bütün haline göre daha zayıftır. Zamanla diğer çalışmaların da oyuna eklenmesiyle ideale yakın bir yapı kuracağımıza inanıyorum. Bu süreçte bildirimleriniz de çok önemli rol oynuyor. Bildirimlerinizi tek tek kendim notlayıp takip ediyorum, sizlerle de tüm bildirimlerin bulunduğu bir panoyu yakında paylaşmayı düşünüyorum. Böylece raporladığım, üzerinde çalıştığım hata ve bildirimler nelerdir, hangileri bitti, hangileri ne aşamada görebileceksiniz.

Crafter DendroctonuS

Üye
Merhaba,

Bu tür sistemleri birden tam anlamıyla oturtmak zordur. Yine resmin bütünü tamamlanmadığı için (oyuna mesleklere ilişkin diğer içerikler henüz eklenmediği için) bu alanın etkisi de bütün haline göre daha zayıftır. Zamanla diğer çalışmaların da oyuna eklenmesiyle ideale yakın bir yapı kuracağımıza inanıyorum. Bu süreçte bildirimleriniz de çok önemli rol oynuyor. Bildirimlerinizi tek tek kendim notlayıp takip ediyorum, sizlerle de tüm bildirimlerin bulunduğu bir panoyu yakında paylaşmayı düşünüyorum. Böylece raporladığım, üzerinde çalıştığım hata ve bildirimler nelerdir, hangileri bitti, hangileri ne aşamada görebileceksiniz.
valla burhan bey crafterların durumu ve craftın durumu şuan iyi değil :D

nbdycom3back

Üye
benim fikrim craft ile üretilen zırhlar filan diğer zırhlardan daha zayıf olmamalı ancak bi dezavantajı olmalı, mesela craftla üretilen zrıhlar ruh bağı ile giyilmeli 1 yıl satılamamalı böylece diğer zırhlar hem 1 tık değerli olur hemde craft giyisilerine talep olur
ayrıca set bonuslarıda düzenlenip bütün zırhlara gelmeli
dezavantajıda avantajıda olabilir. Mesela exp bonus veren, gold bonus veren, bosslara karşı güç bonusu veren v.b item üretebilip pvp den bağımsız ama pve de güçlü item olabilir. Pvp olanlarıda bir tık üzeri olabilir droplardakinin ama ulaşılması zor olur.

bracecrop

Üye
They had very extreme supplies, they were constantly sharing banks in DC. With those materials, they would come to the last level in weapon, armor, they probably left because they did not see the future, or if they thought that the stones would be used in jewel before the jewel came, they may have experienced a disappointment when it came to archeology.

9apps
cartoon hd

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
cok aşırı derecede malzemeleri vardı, Dcde bankaları paylaşıyorlardı devamlı. O malzemelerle şuan rahat weapon, armorda son seviyelere gelirlerdi, muhtemelen gelecek görmedikleri için braktılar, yada jewel gelmeden önce stonelar jewelde kullanılacak zannediyorlarsa arkeoloji gelince bi hayal kırıklığı yaşayıpta bırakmış olabilirler

benim mesajı niye kopyala yapıştır yaptın merak ettim :D

• Sesli Güldüm
Tepkiler: Bum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt