Merhaba, merak ettigim birsey var
Bu büyük meslekleri yapanlar varmi mesela zırh, silah gibi seylerin üretimi veya toplayiciligini?
Çünkü oyun başında biraz kolay olan sey inanilmaz zorlanmıştı vs dün önceden craft yapan enesvenez adli youtuber arkadaşın kanalina denk geldim oyunu bırakmıştı. Nedenini sordum, ayrica bu adamlar ekipti craft guncellemesi gelmeden once bazi toplayiciklari 40 sevide idi ve 100 binlerce craft malzemeleri stoklari vardi , gunde 14 - 15 saat toplayicilik yapiyorlardi.
Ve arkadas oyunu birakma nedeni olarak craftin haddinden fazla zor olması ve gunde 14 saat toplayicilik yapmama ragmen hedefime cok ulasacagim para verenler ise cok cok avantajlı olarak onumuze gecebilecegini söyledi.
Benimde guncellemeden once 32 seviye agac toplayiciligim vardi ve bunu işten gelince 4 5 saat oynarak yapmıştım sonra guncelleme geldi 1 . 1.5 ay daha ayni sekilde devam ettim 1 level alabildim sadece ve biraktim.
Bende bu yuzden merak ettim varmi bu meslekleri yapan arkadaslar ?
@Justice - Burhan bey siz şuanda memnunmusun craftlardan istediğiniz zorluk seviyemi buydu yoksa düzenleme filan gelirmi tekrardan ?
sitem etmiyorum sadece meraktan soruyorum
şahsi fikrim çalışan günde 4 5 saat oynayanda bu işleri yapabilse güzel olur ama yönetim daha iyi bilir
Ekli dosyayı görüntüle 12021