Büyük oyun eleştirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

testmaker

Üye
Destekleyen oyunculara ve Blevus,Cavbella,Quiet,Vogue,Miracle,Just Elite Person,XXL,Vincent,TheMadHouse,Zero,Mevzu ve diğer ismini vermek istemeyen klanlara ittifaklaşmaya karşı sırt sırta beraber olmaya çaba gösterdiğiniz için teşşekür ederiz

İlk günden beri oyunu daha ileriye taşıyacak olan oyun yönetimi ve geliştirici ekibine inancımız ve güvenimiz tamdır ancak oyun yönetimi tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediğini görmek oyuncuların oyuna karşı olan hevesini kırmaya başlamıştır.

Biz oyuncular olarak son zamanlarda yaşanan tatsız olaylar bu şekilde düşünmemize sebebiyet verdi. İttifak olma durumu ve bu duruma karşı her hangi bir cezai işlem hâlâ uygulanmamış olması oyuncuları rahatsız eden ve oyun yönetimine karşı olan inancını kaybettiren bir durum haline geliyor.

Yakın zamanda yaşanan olayı anlatmak isteriz ; Deathvalley'de herhangi bir şekilde karşı ırk tarafından bir klan ile ittifak olmanın kesinlikle yasak olacağı ve cezai işlem uygulanacağı Oyun Yönetimi tarafından söylendi,ama görüyoruz ki özellikle Harpy ve Deathlord slotlarında 2 Irkın oyuncuları birbirine hiç bir şekilde saldırmadan farm veya exp yapabiliyor,hatta bazı ekiplerin birlikte boss kestiğini tanık olduk.

Bir grup ekip boss keserken karşı ırk tarafından gelen başka bir ekip boss'a saldıran ekibe hiç bir şekilde saldırmayıp yanlarından geçmesine rağmen boss'a yaklaşmaya çalışan diğer daha uzaktaki ekiplere saldırıyorlar. Bu gibi bir çok örnek var güncel zamanda herkesin bildiği bir olay olduğunu düşünüyoruz forumda video paylaşıldı,konu açıldı yeterli tepki aldığını düşünmüyoruz.

Bunları oyuncular bile farkedebiliyor ise oyun yönetiminin farkedememesi mümkün değil. Mümkün olduğunu düşünecek olursakta oyun yönetimi oyuncu topluluğunu dinlemelidir ve konu üstünde daha adaletli bir araştırma yapmalıdır.

Konunun kapanmamasını temenni ediyor ve en yakın zamanda oyun yönetiminin verdiği sözlerin arkasında durmasını rica ediyoruz.

Oyun içi adaleti sağlamakla görevli olan kişilerin tüm oyunculara eşit şartlarda davranmasını umut ediyoruz

#ittifakistemiyoruz #adalet #eşitriseonline

Son düzenleme:

Makarov

Üye
Ben ve ekibim en başında bu oyunu oyun olduğu için ve oyun olarak kalacağının sözünü aldığımız için oynadık. Oyunun şuanki geldiği durumdan rahatsızız. Yönetim nasıl bir politika izliyor pek anlayamadım ama bu oyunu oynayan büyük bir kesim farklı oyunlarda bulamadığı dengeyi adaleti ve düzeni bulamadığı için oynuyor. Bize en başında oyun yönetiminin oyun üzerindeki kuralları konusunda verdikleri sözleri şuan görmüyoruz. Death valley haritasında sadece item çıkarıp bunu tl ile satıp oyunu oyun olmaktan çıkaran ekiplerden, aynı ekiplerin karşı ırk olmasına rağmen birbirlerine karşı atak yapmayıp oyun düzenini ve dengesini bozmaktan, Solo oyuncuların oyuna hiçbir şekilde tutunamamasından rahatsızız.

EaGLe*

Üye
Başta yapılan sözlerin bir kısmı tutuldu bir kısmı unutuldu. GB alış/satışa göz yumulmasının ardından "pvp de ittifak olmaz düşman tarafı görünce ya saldıracaksın yada gücün yetmiyorsa kaçıcaksın" bunun aksi yasaktır sözününde havada kalmamasını talep ediyoruz. Daha önce söylenmeyen birşey istemiyoruz.

#Justice #adalet

Son düzenleme:

Pitou

Üye
TheMadHouse clanı olarak ittifak 'a karşıyız. Gereken yaptırımların uygulanmasını istiyoruz. Rise Online ekibinin " İttifak - Goldbar İtem alım satım - Mob drop oranları " vb olaylarda çok pasif kaldığını gözlemledik. Umarım çok geç olmadan her şey düzelir.

Son düzenleme:

biancofox_

Üye
Destekleyen oyunculara ve Blevus,Cavbella,Quiet,Vogue,Miracle,Just Elite Person,XXL,Vincent,Zero ve diğer ismini vermek istemeyen klanlara ittifaklaşmaya karşı sırt sırta beraber olmaya çaba gösterdiğiniz için teşşekür ederiz

İlk günden beri oyunu daha ileriye taşıyacak olan oyun yönetimi ve geliştirici ekibine inancımız ve güvenimiz tamdır ancak oyun yönetimi tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediğini görmek oyuncuların oyuna karşı olan hevesini kırmaya başlamıştır.

Biz oyuncular olarak son zamanlarda yaşanan tatsız olaylar bu şekilde düşünmemize sebebiyet verdi. İttifak olma durumu ve bu duruma karşı her hangi bir cezai işlem hâlâ uygulanmamış olması oyuncuları rahatsız eden ve oyun yönetimine karşı olan inancını kaybettiren bir durum haline geliyor.

Yakın zamanda yaşanan olayı anlatmak isteriz ; Deathvalley'de herhangi bir şekilde karşı ırk tarafından bir klan ile ittifak olmanın kesinlikle yasak olacağı ve cezai işlem uygulanacağı Oyun Yönetimi tarafından söylendi,ama görüyoruz ki özellikle Harpy ve Deathlord slotlarında 2 Irkın oyuncuları birbirine hiç bir şekilde saldırmadan farm veya exp yapabiliyor,hatta bazı ekiplerin birlikte boss kestiğini tanık olduk.

Bir grup ekip boss keserken karşı ırk tarafından gelen başka bir ekip boss'a saldıran ekibe hiç bir şekilde saldırmayıp yanlarından geçmesine rağmen boss'a yaklaşmaya çalışan diğer daha uzaktaki ekiplere saldırıyorlar. Bu gibi bir çok örnek var güncel zamanda herkesin bildiği bir olay olduğunu düşünüyoruz forumda video paylaşıldı,konu açıldı yeterli tepki aldığını düşünmüyoruz.

Bunları oyuncular bile farkedebiliyor ise oyun yönetiminin farkedememesi mümkün değil. Mümkün olduğunu düşünecek olursakta oyun yönetimi oyuncu topluluğunu dinlemelidir ve konu üstünde daha adaletli bir araştırma yapmalıdır.

Konunun kapanmamasını temenni ediyor ve en yakın zamanda oyun yönetiminin verdiği sözlerin arkasında durmasını rica ediyoruz.

Oyun içi adaleti sağlamakla görevli olan kişilerin tüm oyunculara eşit şartlarda davranmasını umut ediyoruz

#ittifakistemiyoruz #adalet #eşitriseonline
Alfa süreçlerinden bu yana deneyim gösterip gerek geri bildirimlerimizle ve tavsiyelerimizle oyunun belli başlı klanları olarak bu tür durumlar bizim için üzücü oluyor , umarım yönetimin kitle kaybetme kaygısı olmadan gerekli cezai durumlar yapılır ve daha fazla kitleye sahip konu başlığındaki klanların oyun zevki hayal kırıklığına uğramaz. Herkese adaletli bir oyun diliyorum !

KaTTaKuLLi

Üye
İttifak yapan clanların tespit edildikten sonra bosslara atak vermeleri engellenebilir nacizane bir görüş oyun yönetimi şimdiye kadar çoğu isteğimizi yerine getirdi ve bununla ilgili bir çalışmaları olduğuna inanıyorum umarım en yakın zamanda gereğini yaparlar yoksa bu adamlar milyoner olucak.

Nart

Üye
BLEVUS olarak oyun içi ittifaklaşmanın Rise Online'ye zarar vereceğini düşünüyoruz. Bu konuda oyun yönetiminin bir kural belirlemesini ve uygulamasını talep ediyoruz.

Eğer serbest olacaksa da bunu bilmek istiyoruz.

Noxrem

Üye
BLEVUS olarak oyun içi ittifaklaşmanın Rise Online'ye zarar vereceğini düşünüyoruz. Bu konuda oyun yönetiminin bir kural belirlemesini ve uygulamasını talep ediyoruz.

Eğer serbest olacaksa da bunu bilmek istiyoruz.

Hazır burada görmüşken.. Özür dilemek istiyorum.
Oyun açılmadan önce dc ve forum üzerinden çok eleştiri yapmıştın. ben ilerisi için konuşuyorum böyle olursa şimdiden ileride daha beter olur demiştin.
Şahsen ben o zamanlar için aşırı gereksiz eleştiriyor diyordum kendi kendime...
ama şu an görüyorum ki diğer oyunun yönetiminden bir farkı yok buranında. bu yüzden özür dilerim.
bu arada oyunu oynamıyorum 2 - 3 haftadır ama düzenli olarak forumu takip ediyorum çünkü ilk başlarda çok heveslenmiştim oyun için.
ama şu an zaman ayırmaya değmez bence.

TheHandOfGod

Üye
ittifak konusuna acilen bir çözüm gelmeli. oyun yavaş yavaş knight online oyununa dönücek. o oyununda hali ortada. zaten knight online oyunundan gelen p2w ci oyuncular ruh bağı saçma - düzeltirler bir hatadır - söyleriz düzeltirler gibi yayınlarında konuşmaktadırlar. yönetim verdiğ sözlerin bir çoğunu tutamıyor malesef. şu güzelim oyunda player azalırsa gerçekten üzüleceğim. umarım yönetim yaptığı hatanın farkına en kısa sürede varır. yayıncıları koruyup ks atıyor diye oyuncu banlayan gm'nin. ittifaklara karşı nasıl bir çözüm getiriceğini merakla bekliyoruz. en azından bir açıklama yapılması mümkünmüdür ?

Earlend

Üye
aşta yapılan sözlerin bir kısmı tutuldu bir kısmı unutuldu. GB alış/satışa göz yumulmasının ardından "pvp de ittifak olmaz düşman tarafı görünce ya saldıracaksın yada gücün yetmiyorsa kaçıcaksın" bunun aksi yasaktır sözüde havada kalmamasını talep ediyoruz. Daha önce söylenmeyen birşey istemiyoruz.

#xxL #adalet

morganlefay

Üye
Yazdığın clanların neredeyse hepsi protean ittifak diye tabir ettiğiniz clan seigfreidler lunaskar.
Neden sabahtan akşama kadar darlamıyorsunuz adamları? Adamlara bowl u verdirmemek için savaşan tek clan bizim clan (TITANS)
Gerekirse 3 pt toplayıp darlamaya çalışıyoruz, 1 tane bizim ırkta yardım eden clan yok.
Oyunun 1. ayı geride kalmış 10 clan sayıyorsun, çıkın darlayın biz de rahat edelim siz de izin vermeyin ittifaklara.
Akşamdan akşama 3-4 saat girip, 20 saat online olup itemlerini levelini fullemiş adamlara hiçbir şey yapamıyorsunuz, üstüne üstlük denemeye çalışmıyorsunuz bile. Çıkıp burda bize ya da başkalarına ittifak adı altında iftira atıyonuz.

testmaker

Üye
Yazdığın clanların neredeyse hepsi protean ittifak diye tabir ettiğiniz clan seigfreidler lunaskar.
Neden sabahtan akşama kadar darlamıyorsunuz adamları? Adamlara bowl u verdirmemek için savaşan tek clan bizim clan (TITANS)
Gerekirse 3 pt toplayıp darlamaya çalışıyoruz, 1 tane bizim ırkta yardım eden clan yok.
Oyunun 1. ayı geride kalmış 10 clan sayıyorsun, çıkın darlayın biz de rahat edelim siz de izin vermeyin ittifaklara.
Akşamdan akşama 3-4 saat girip, 20 saat online olup itemlerini levelini fullemiş adamlara hiçbir şey yapamıyorsunuz, üstüne üstlük denemeye çalışmıyorsunuz bile. Çıkıp burda bize ya da başkalarına ittifak adı altında iftira atıyonuz.
Konu altında tartışma olsun istemiyorum,güzel düşüncelerin ile beraber iyi akşamlar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt