Büyük oyun eleştirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ironflesh

Üye
İttifaka HAYIR, adalet ve netlik istiyorum!

Eğer ittifak yapmak kurallara aykırı değilse bilelim!

Kim ne zaman DV ye girer herkesin kendi programı, stratejisi kime ne. Herkes sürekli DV den keyif almak zorunda değil. Sürekli DV de gezip kapışmayı da üstünlük göstermek de basitlik, oyun oynuyoruz kimsenin keyfine göre zaman geçirmek zorunda değil kimse.

Bahsi geçen video da ise dışarıdan bakan bir göz direk ittifaktan şüphelenir, eğer bir ittifak yoksa endişeye de gerek yok bu kadar basit. Ama cidden yönetim bu clanları incelemeli, yine söylüyorum bir ittifak yoksa denetimden de korkamaya gerek yok.

dalek

Üye
ben diğer insanları bilmem ama şahsen malum oyunu da seneler önce oynamış biri olarak rise çıkacak şöyle adaletli olacak oyuncuya değer verecek vs.diye görüp buraya başladım.madem malum oyun yolunda gidiyorsanız neden buraya devam edeyim?verdiğiniz sözleri tutmayacaksanız neden burada kalalım?parayı veren düdüğü çalar mı yani?

Killerduke

Üye
İttifak işine acilen çözüm bulmazsanız elveda rise online. İki ittifak partiyi banlarsanız 16 oyuncu kaybedersiniz ama 100 kati oyuncuyu geri kazanırsınız.

xxxOLRICxxx

Üye
Death Valley'e uzun süredir pek giremedim exp kasmaktan ama gerçekten varsa böyle çeteleşmelere karşı oyun yönetimi çok sert tepki göstermeli. Karşı ırktan PK yerine farm hedefleyen iki ekip yan yana birbirlerine karışmadan farm atabilir. Bunda sıkıntı yok. Ama bir ekip farm yaparken veya boss kovalarken karşı ırk bu ekibe saldırmayıp gelen diğer oyuncuların aynı slota veya bossa saldırmasını engellerse, bu alınacak dropların paylaşıldığı gibi bir sonuca bizi götürür. Varsa bunu yapanlar kim olurlarsa olsunlar, süresiz ban ile cezalandırılmalı. Az sayıda oyuncunun menfaati için oyuncuların genelinin şikayetine kulak tıkanamaz. Aksi halde bu oyunda kalan bir avuç oyuncu kendi çalıp kendi oynar. Özellikle yabancı oyuncular -ki bir Türk yapımı oyunda sa yerine hi diyen birini görünce mutlu oluyorum- bu durumu asla tolere etmeyecektir. Gerçekten yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt