Büyük oyun eleştirisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tengrikut

Üye
@Eg0isTa tehdit şantaj hakaret video tetikçiliği zor oluyor öyle sen yinede cümle kurmasını seviyeli bir uslupla tartışmayı elden bırakma lazım olur.

morganlefay

Üye
moruk kötü bi haberim var sıralamaya bak :D
ne güzel dünya demi :D ravendeki garibanları kes. Biz ortada 7/24 seigfreidlerle savaşalım. Sonra bowla bile uğramadan adamlara deneme bile yapmadan forumda ağla bunlar ittifak kuruyor diye :)
Sonrada np sıralamasına bak :D koçum aşağı yukarı aynı sıradayız ben bp mi bowlda kastım ravenda 57 levelleri basarak değil.

testmaker

Üye
Konu altında tartışacaksanız eğer seviyenizi koruyun arkadaşlar bunun sonuç olarak bir oyun olduğunu ve karşınızda başka bir insan olduğunu unutmadan yorum yapalım.

Eg0isTa

Üye
ne güzel dünya demi :D ravendeki garibanları kes. Biz ortada 7/24 seigfreidlerle savaşalım. Sonra bowla bile uğramadan adamlara deneme bile yapmadan forumda ağla bunlar ittifak kuruyor diye :)
Sonrada np sıralamasına bak :D koçum aşağı yukarı aynı sıradayız ben bp mi bowlda kastım ravenda 57 levelleri basarak değil.
Ahahahahahah Biz adam kesmeye başladıgımız zaman senin clanın daha kurulmamıştı haberin olsun abisinin bitanesi

Eg0isTa

Üye
forum kurallarına aykırı oldugu icin bu mesaj düzenlenmiştir.

Son düzenleme:

EaGLe*

Üye
2 li tartışmalaya dönüşürse konu kilitlenir. Konu altına konu ile iligili yorum yapalım.

Eg0isTa

Üye
haha :D sen daha bowla giremiyodun kapalı betada 2 mageden korkup ne ara büyüdün o kadar :D
Evet giremedigimiz için clanımızın bütün mensuplarının arkasında NFT pelerin var o zamanda farm yapanları kesiyoduk
bu son yorumumdu ikili tartışmaya sokup konunun kitlenmesini saglayamayacaksınız iyi günler

morganlefay

Üye
Evet giremedigimiz için clanımızın bütün mensuplarının arkasında NFT pelerin var o zamanda farm yapanları kesiyoduk
magemize bp kastığımız asaslarda sizin melee den daha çok bp vardı :D Lunaskarda melee rakip olmadığından beleş pelerin aldınız.
Ben ondan bahsetmiyorum, etkinlik öncesi kapalı betada Barbarianlarla takıldığın günleri söylüyorum. Daha çulsuz asasken kafana kafana vuruyoduk 2 mageyle :D

• Beğen
Tepkiler: EoS

FZCB

Üye
@FZCB yönetimin o videoyu değerlendirme ihtimali zayıf görüyorum forum konu başlığından 1 hafta önceki tarihli video kesitiydi. İkili tartışmalar atışmalar karalamalar ithamlara evrilmiş konu isteyen 20 saat oynar isteyen 2 saat. Kimse emek verdiği eğlendiği hoşca vakit geçirdiği oyunun oynanamaz hale gelmesini istemez oyunculardan çok Oyun yönetimi buna müsade etmez.
O videonun açıklamasını morgen arkadaşım discord genel sohbet kanalından çok güzel şekilde yaptı. Ben clanımın güçlenmesi için en disiplinli şekilde bowldayım. Partimdeki herkes iş güç sahibi sabahına işine gider kalan zamanında bu disiplinle oyuna emek harcar. Clanımızda dışa item satıp tlyi cebine indirip karakterini güçlendirmeyecek kimse yok buna karşı yaptırımlarımızda bulunmakta. Oyuna girip 2-3 saat orda burda dolaşayım 2 saat hem pk hem farm atayım kafasında disiplinsiz bir şekilde oyun oynayanların bu işi disipliniyle yapanlara karşı bu tavrı takınması çok doğal. Benim odağım gereken saatte pk ise pkmı atarım öyle keyif alırım. Farm isede o farm için gereken herşeyi uygun bir şekilde gücüm yettiğince yaparım benden güçlü kimse gelirsede kendi gücümün yettiği yere geçer aynı şekilde devam ederim.

Lütfen gücünüzün ve disiplininizin yerlerde farmınızı yapıp güçlenip karşımıza öyle gelinki yarın bizlerle savaşmaya gücünüz olsun bizde keyif alalım. Görev itemlerinizle pkya çıkıp oyuna harcadığınız 2 saati 1 kill alamadığınız partilerin tek bir bossu kesmemesi için harcamayın. Sonra günlerce iftira atmakla uğraşırsınız böyle.

FZCB

Üye
Bu kadar konuşuyorsunuz oyunda para dönmesin p2win olmasın diye ancak hergün yayında 10binlerce lira harcayıp upgrade yapanlara tek bir söz söylemiyorsunuz. Biz kendi emeğimizi zamanımızı harcayarak kendimizi karakterlerimizi geliştiriyoruz.
Cümleten hayırlı akşamlar.
Bir daha bir iddaada buluncaksanız altını doldurun. Yoksa iftira atıp günah işlemeyin.

Tengrikut

Üye
@FZCB itham karalama yaftalama yapmayalım nasihatinden hemen sonra aynı şeyi sizinde yapmanız,

hep beraber iddiamız,eleştri,şikayet,hata,isteklerimizi oyun içerisinden yardım bölümünden oyun yönetimine iletelim (y) hem oyunun gelişmesi için katkı sağlamış oluruz hem oyunu oynarken daha çok eğleniriz :)

Alkoer

Üye
Çok güzel yorumlar var.

Gördüğüm kadarı ile işin ucu bir yerde TL kazanmaya varıyor.

Bu TL kazanma işi bir şekilde engellense oyun zevk için oynanır hale gelse acaba ittifak yaptığı söylenen clanlar itemi almak için savaşmazmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt