moruk kötü bi haberim var sıralamaya bakKeşke sizin clanda 61 i geçebilse de savaşsa bowlda
moruk kötü bi haberim var sıralamaya bakKeşke sizin clanda 61 i geçebilse de savaşsa bowlda
ne güzel dünya demimoruk kötü bi haberim var sıralamaya bak![]()
Ahahahahahah Biz adam kesmeye başladıgımız zaman senin clanın daha kurulmamıştı haberin olsun abisinin bitanesine güzel dünya demiravendeki garibanları kes. Biz ortada 7/24 seigfreidlerle savaşalım. Sonra bowla bile uğramadan adamlara deneme bile yapmadan forumda ağla bunlar ittifak kuruyor diye
Sonrada np sıralamasına bakkoçum aşağı yukarı aynı sıradayız ben bp mi bowlda kastım ravenda 57 levelleri basarak değil.
hahaAhahahahahah Biz adam kesmeye başladıgımız zaman senin clanın daha kurulmamıştı haberin olsun abisinin bitanesi
Evet giremedigimiz için clanımızın bütün mensuplarının arkasında NFT pelerin var o zamanda farm yapanları kesiyodukhahasen daha bowla giremiyodun kapalı betada 2 mageden korkup ne ara büyüdün o kadar
![]()
magemize bp kastığımız asaslarda sizin melee den daha çok bp vardıEvet giremedigimiz için clanımızın bütün mensuplarının arkasında NFT pelerin var o zamanda farm yapanları kesiyoduk
++++++++2 li tartışmalaya dönüşürse konu kilitlenir. Konu altına konu ile iligili yorum yapalım.
O videonun açıklamasını morgen arkadaşım discord genel sohbet kanalından çok güzel şekilde yaptı. Ben clanımın güçlenmesi için en disiplinli şekilde bowldayım. Partimdeki herkes iş güç sahibi sabahına işine gider kalan zamanında bu disiplinle oyuna emek harcar. Clanımızda dışa item satıp tlyi cebine indirip karakterini güçlendirmeyecek kimse yok buna karşı yaptırımlarımızda bulunmakta. Oyuna girip 2-3 saat orda burda dolaşayım 2 saat hem pk hem farm atayım kafasında disiplinsiz bir şekilde oyun oynayanların bu işi disipliniyle yapanlara karşı bu tavrı takınması çok doğal. Benim odağım gereken saatte pk ise pkmı atarım öyle keyif alırım. Farm isede o farm için gereken herşeyi uygun bir şekilde gücüm yettiğince yaparım benden güçlü kimse gelirsede kendi gücümün yettiği yere geçer aynı şekilde devam ederim.@FZCB yönetimin o videoyu değerlendirme ihtimali zayıf görüyorum forum konu başlığından 1 hafta önceki tarihli video kesitiydi. İkili tartışmalar atışmalar karalamalar ithamlara evrilmiş konu isteyen 20 saat oynar isteyen 2 saat. Kimse emek verdiği eğlendiği hoşca vakit geçirdiği oyunun oynanamaz hale gelmesini istemez oyunculardan çok Oyun yönetimi buna müsade etmez.
Katılıyorumkonu başlığı altında polemik yapmaya gerek yok arkadaşlar rekabetçi tavrınızı oyunda sergileyin lütfen.![]()
Umarım silinmez#rez bu konu da silinecek![]()