Çıldırcam Artık :D

levbom

Üye
1695313129523.png

şuan son 10 çekilişte aldıkları tanıdıgıum bir kişi oldugu için dikkatimi çekti ismi üşenmedim çıkarttım. 2 karakterle aldıkları.
daha gerilere gidersem oralardada var hatırlıyorum oralarıda diğer arkadaşlar inceleyebilirler.
böyle başka arkadaşlarımızda var.
hep aynı kişilere çıkıyor derken bunu kastediyorum.
ben 10 çekilişte 1 tane alıp yada alamazken başkasının 10da 6 7 yapması şans değil başka birşeydir.
bence bazı ip yada isimlere takılıyor lucky o yüzden hep aynı isimlere çıkıyor.
ilk yapıldıgındada sürekli GEO ya çıkıyordu onuda anımsıyorum.

hepsi incelense böyle şanslı 10 15 karakter çıkar.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bu tür durumlar şansa dayalı bazı isimlerin veya karakterlerin diğerlerine göre daha sık çıkması gibi gözükebilir. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tür etkinlikler genellikle tamamen rastgele ve şansa dayalıdır. Rastgelelik, bazen belirli desenler veya tekrarlar gibi algılanabilir, ancak istatistiksel olarak bu tür desenler beklenen bir durumdur.

Eğer bir sorun diyorsan buna kanıtların ile birlikte bilet atabilirsiniz

gaddarkerim

Üye
musti yine çok açıklayıcı bilgilerini paylaşmış bizlerle..yanlız musti şans dıyor..patron ise kım parayı basarsa alır diyor..yani en yuksek katılımı yapanın alması daha fazla diyor patron..bu durumda bu nasıl etkinlik parayı basan düdüğü çalar hep aynı kişilere çıkmasından belli..adını bas parayı kap drobu yap diyoruz kızıyolar..anlam veremedik gerçekten...

NoobTeam

Üye
Baska oyunlarda rng vardır ama bu kadar oyunu etkılemez 10da 7 aynı adama cıkıyorsa bu rng degıldır mustafa beycim.tşkler şans deme bize 22 yıldır şansla yönetiliyoruz zaten

N3v3N

Üye
musti yine çok açıklayıcı bilgilerini paylaşmış bizlerle..yanlız musti şans dıyor..patron ise kım parayı basarsa alır diyor..yani en yuksek katılımı yapanın alması daha fazla diyor patron..bu durumda bu nasıl etkinlik parayı basan düdüğü çalar hep aynı kişilere çıkmasından belli..adını bas parayı kap drobu yap diyoruz kızıyolar..anlam veremedik gerçekten...

Dikkat ettiyseniz "genellikle" demiş. Bazi durumlarda istisnalar olabilir demek mı acaba?

JohnPlane

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 15025

şuan son 10 çekilişte aldıkları tanıdıgıum bir kişi oldugu için dikkatimi çekti ismi üşenmedim çıkarttım. 2 karakterle aldıkları.
daha gerilere gidersem oralardada var hatırlıyorum oralarıda diğer arkadaşlar inceleyebilirler.
böyle başka arkadaşlarımızda var.
hep aynı kişilere çıkıyor derken bunu kastediyorum.
ben 10 çekilişte 1 tane alıp yada alamazken başkasının 10da 6 7 yapması şans değil başka birşeydir.
bence bazı ip yada isimlere takılıyor lucky o yüzden hep aynı isimlere çıkıyor.
ilk yapıldıgındada sürekli GEO ya çıkıyordu onuda anımsıyorum.

hepsi incelense böyle şanslı 10 15 karakter çıkar.
Bazı isimler benimde dikkatimi çekiyor açıkçası çok ticketla ilgisi olduğunu da pek düşünmüyorum ki zaten bu aynı isme çıkan arkadaşlar çok ticket atan arkadaşlar değil.

BLADEM

Üye
Zindanlar bol bol drop atarken şikayet ettiniz. Şimdi hem droplar kapandı hemde zindana giren neredeyse kalmadı.

Droplar kapandı zindanlar zorlaştırıldı bunu yapınca herşeyin iyi olacağını söyleyenlere biz iyi olmayacak dedik çünkü herkes bireysel menfaatini düşündüğü için böyle söylüyordu.

Biz ise oyunun tamamını bir bütün olarak görüp söylüyorduk.

Şimdi alttan yeni oyuncu gelmiyor neden ? Çünkü 2023 yılında mmorpg oyunu çok da oynanmak istenen bir oyun değil vakit alıyor ve çok emek istiyor.
Günümüzde android oyunları yada maç yap çık tarzında olan fps veya moba oyunları daha çok tutuluyor ve daha çok zevk veriyor.

Peki bu mmorpg niye bu kadar oyuncu çekti diye düşünüyorsanız tabiki de parasının siteye satılabiliyor olması.

Şİmdi sunucu ilk açıldığında herşey azdı ve insanlar para kasıp siteye sattılar.

Sonra para kasma yöntemleri bir bir azalınca ve insanları pvp için bir bölgeye çıkmaya zorlayınca oyunun cazip yanı kalmadı ve tek tek oyuncular gitmeye başladı.

Alttan da oyuncu gelmeyince pazar durmuş pvp atan yok akşam saat 20:00,22:00 arası dw biraz kalabalık oluyor oda zindana girmelerden dolayı. zindan bitince kimse oyuna girmiyor.

Oyunun yayıncıları youtuberlerini açın izleyin adam video çekmiş videoda diyor ki artık farm bitti. kim gelip oynar ki bu söz söylendikten sonra.

Ama o yayıncı çıkıp bir farm videosu paylaşsa oyuna bir anda bir sürü insan gelirdi.

Yeni oyuncu gelmeyince itemler satılmıyor. pvp dönmüyor.

Yeni oyuncu neden gelmiyor çünkü zindanlar item atmıyor, farm sadece pvp bölgesinde yapılabiliyor bunada asaslar görünmezlik basıp gelip tek atıyor. Craft para kazandırmıyor toplayıp craft yapacağına topladığın malzemeyi satmak daha mantıklı herkes crafta yönelince oda boşa kürek çekmek gibi toplayacak malzeme azalıyor. malzemeyi çok toplayan ve satan olduğu için fiyatı düşüyor.

Yani mmorpg demek girip oyunda bir şekilde para kazanıp üstünü dizip çıkıp pvp atabileceğin bir oyun demek.

Oyunda para kazanılmıyorsa ve sürekli pot gibi sabit giderlerin olursa kimse sürekli siteden gb alarak oyunu oynamaz.

haddarda 8 pc farm atanlar dışında oyun kimseye bir şey vermiyor şuan. Yönetim bunu da yasaklamıyor engellemeye çalışmıyor.

Özetle bu oyun kendi kuruluş mantığı olan mmorpg nin yapısının dışına çıkmışsa bu yaşadıklarınız doğaldır.

Ve bir çoğunuz buna destek verdi biz böyle olacağını söylediğimizde çoğunuz aksini savundunuz.

Şimdi gelecek olan güncelleme ile herkes bir şeylerin değişeceğini düşünüyor. peki ya bu durum değişmezse ?

JohnPlane

Üye
Zindanlar bol bol drop atarken şikayet ettiniz. Şimdi hem droplar kapandı hemde zindana giren neredeyse kalmadı.

Droplar kapandı zindanlar zorlaştırıldı bunu yapınca herşeyin iyi olacağını söyleyenlere biz iyi olmayacak dedik çünkü herkes bireysel menfaatini düşündüğü için böyle söylüyordu.

Biz ise oyunun tamamını bir bütün olarak görüp söylüyorduk.

Şimdi alttan yeni oyuncu gelmiyor neden ? Çünkü 2023 yılında mmorpg oyunu çok da oynanmak istenen bir oyun değil vakit alıyor ve çok emek istiyor.
Günümüzde android oyunları yada maç yap çık tarzında olan fps veya moba oyunları daha çok tutuluyor ve daha çok zevk veriyor.

Peki bu mmorpg niye bu kadar oyuncu çekti diye düşünüyorsanız tabiki de parasının siteye satılabiliyor olması.

Şİmdi sunucu ilk açıldığında herşey azdı ve insanlar para kasıp siteye sattılar.

Sonra para kasma yöntemleri bir bir azalınca ve insanları pvp için bir bölgeye çıkmaya zorlayınca oyunun cazip yanı kalmadı ve tek tek oyuncular gitmeye başladı.

Alttan da oyuncu gelmeyince pazar durmuş pvp atan yok akşam saat 20:00,22:00 arası dw biraz kalabalık oluyor oda zindana girmelerden dolayı. zindan bitince kimse oyuna girmiyor.

Oyunun yayıncıları youtuberlerini açın izleyin adam video çekmiş videoda diyor ki artık farm bitti. kim gelip oynar ki bu söz söylendikten sonra.

Ama o yayıncı çıkıp bir farm videosu paylaşsa oyuna bir anda bir sürü insan gelirdi.

Yeni oyuncu gelmeyince itemler satılmıyor. pvp dönmüyor.

Yeni oyuncu neden gelmiyor çünkü zindanlar item atmıyor, farm sadece pvp bölgesinde yapılabiliyor bunada asaslar görünmezlik basıp gelip tek atıyor. Craft para kazandırmıyor toplayıp craft yapacağına topladığın malzemeyi satmak daha mantıklı herkes crafta yönelince oda boşa kürek çekmek gibi toplayacak malzeme azalıyor. malzemeyi çok toplayan ve satan olduğu için fiyatı düşüyor.

Yani mmorpg demek girip oyunda bir şekilde para kazanıp üstünü dizip çıkıp pvp atabileceğin bir oyun demek.

Oyunda para kazanılmıyorsa ve sürekli pot gibi sabit giderlerin olursa kimse sürekli siteden gb alarak oyunu oynamaz.

haddarda 8 pc farm atanlar dışında oyun kimseye bir şey vermiyor şuan. Yönetim bunu da yasaklamıyor engellemeye çalışmıyor.

Özetle bu oyun kendi kuruluş mantığı olan mmorpg nin yapısının dışına çıkmışsa bu yaşadıklarınız doğaldır.

Ve bir çoğunuz buna destek verdi biz böyle olacağını söylediğimizde çoğunuz aksini savundunuz.

Şimdi gelecek olan güncelleme ile herkes bir şeylerin değişeceğini düşünüyor. peki ya bu durum değişmezse ?
Valla aynı oyunu oynamıyoruz herhalde bütün farm slotları adam kaynıyor bowla kalabalıktan girilmiyor ama dönercilere kalsa oyun bitmiş he canım he

levbom

Üye
az önce kill görevi için girdik 30dkda 75 kill alıp bitirdik. 23den sonra hala bolw ve dv gayet kalabalık.
19:00 ile 02:00 arası dv çok yogun.
zindan girişlerini dvnin dışına atmaları lazım.
dvyi gereksiz yoruyor.

Rosalindaa

Üye
Valla aynı oyunu oynamıyoruz herhalde bütün farm slotları adam kaynıyor bowla kalabalıktan girilmiyor ama dönercilere kalsa oyun bitmiş he canım he
Ya kardeş DV hariç 1 tane bile farm slotu yok senin o dolu dediğin slotlarda dvde adam geliyor yarım saatte 50 kere ölüp çıkıyor sonra başkası geliyor birazda o ölüp çıkıyor yani kimse orda para falan kasmıyor her gelen darlanıp gidiyodur emin ol

JohnPlane

Üye
Ya kardeş DV hariç 1 tane bile farm slotu yok senin o dolu dediğin slotlarda dvde adam geliyor yarım saatte 50 kere ölüp çıkıyor sonra başkası geliyor birazda o ölüp çıkıyor yani kimse orda para falan kasmıyor her gelen darlanıp gidiyodur emin ol
E zaten öyle olması lazım inek çiftliğinde inek besler gibi Protean Ve Lunaskar Kingdom da farmcı mı beslesin oyun beleşe döner yok öyle hem ayranım dökülmesin hem istenmeyen olaylar yaşanmasın ne kadar rahat para kazanmak istiyorsunuz.

Valla orta seviye Bp Priestimle çok rahat farm atıyorum günde 2-3 saatte 10-15m yapıyorum oda oyun içi ihtiyaçlarımı gideriyor ve birikiyor. Daha fazlasını istiyenler gitsin yövmiyeyle dönercide işe girsin burda artık ağlamasınlar.

Zafer1991

Üye
E zaten öyle olması lazım inek çiftliğinde inek besler gibi Protean Ve Lunaskar Kingdom da farmcı mı beslesin oyun beleşe döner yok öyle hem ayranım dökülmesin hem istenmeyen olaylar yaşanmasın ne kadar rahat para kazanmak istiyorsunuz.

Valla orta seviye Bp Priestimle çok rahat farm atıyorum günde 2-3 saatte 10-15m yapıyorum oda oyun içi ihtiyaçlarımı gideriyor ve birikiyor. Daha fazlasını istiyenler gitsin yövmiyeyle dönercide işe girsin burda artık ağlamasınlar.
Kardeş çok yalan atıyorsun sen ya tabiki risk ne kadarsa okadar köfte olcak olayı allayıp pullayıp asas abilerin memnun olcak kıvama getiriyorsun oyunda bir denge olur joblar arası sonra konusursun asas online olan oyunda farma getiriyorsun olayı olay farmdan uzak hersey bozuk zindanlar bozuk rng bozuk joblar bozuk tek calıştıkları yönetimin asas skilleri %100 kör etme %100 skil bar kıtleme millet sıkıldı farm değil olay farm %10 geri kalan %90 optimizasyon,joblar arası denge yok item yapmak bosuna eziyet 100dmg için item koymak sacma....

Not: Asas oldugun halde bpyim de deme mesajlarının hepsi asas skilleri için ilahlık içeriyor,daha ne kadar ilah olcaksa asas :) milleti keriz sanma mesaj geçmişin sırıtıyor konular altında :9

JohnPlane

Üye
Kardeş çok yalan atıyorsun sen ya tabiki risk ne kadarsa okadar köfte olcak olayı allayıp pullayıp asas abilerin memnun olcak kıvama getiriyorsun oyunda bir denge olur joblar arası sonra konusursun asas online olan oyunda farma getiriyorsun olayı olay farmdan uzak hersey bozuk zindanlar bozuk rng bozuk joblar bozuk tek calıştıkları yönetimin asas skilleri %100 kör etme %100 skil bar kıtleme millet sıkıldı farm değil olay farm %10 geri kalan %90 optimizasyon,joblar arası denge yok item yapmak bosuna eziyet 100dmg için item koymak sacma....

Not: Asas oldugun halde bpyim de deme mesajlarının hepsi asas skilleri için ilahlık içeriyor,daha ne kadar ilah olcaksa asas :) milleti keriz sanma mesaj geçmişin sırıtıyor konular altında :9
Arkadaş siz her konuya farmla başlıyorsunuz diğer şeylerden bahsedin o zaman bende ona göre yorum yapayım neye yalan söylüyorum ben zaten oyun BP Priest online olduğu için asasımı bozup BP Priest açtım takılıyorum bayağıda rahat şuan. Rng sistemi bozuk değil olağan hali bu sen milli piyango oynadığında çıkmadı diye böyle ağlıyormusun ? mutlaka birşey çıkıyordur sanada ama 10 gb lik item sana çıkmadı diye gelip burda ağlıyorsun herkese piyango çıksa bu oyundan keyif mi alınır ?

Zafer1991

Üye
Arkadaş siz her konuya farmla başlıyorsunuz diğer şeylerden bahsedin o zaman bende ona göre yorum yapayım neye yalan söylüyorum ben zaten oyun BP Priest online olduğu için asasımı bozup BP Priest açtım takılıyorum bayağıda rahat şuan. Rng sistemi bozuk değil olağan hali bu sen milli piyango oynadığında çıkmadı diye böyle ağlıyormusun ? mutlaka birşey çıkıyordur sanada ama 10 gb lik item sana çıkmadı diye gelip burda ağlıyorsun herkese piyango çıksa bu oyundan keyif mi alınır ?
okudugumuzu anlayalım kısmı orta okul konusu kardeş farm %10 %90 optimizasyon class dengesi diyen birine farm ilen yuklenmen senın kuyruk acını gosterır yada ileri seviyede zeki oldugunu:) Kendine cici bak takma bu kadarda herkes saldı zaten bırak asas abilerin düşünsün seni salmasınlar piyasaya

JohnPlane

Üye
okudugumuzu anlayalım kısmı orta okul konusu kardeş farm %10 %90 optimizasyon class dengesi diyen birine farm ilen yuklenmen senın kuyruk acını gosterır yada ileri seviyede zeki oldugunu:) Kendine cici bak takma bu kadarda herkes saldı zaten bırak asas abilerin düşünsün seni salmasınlar piyasaya
Sizin gibi hayatta işi gücü olmayan adamlar 7/24 farm yapabilmek için oyunu bozmak istiyorlar gelip sonra burda manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz ne kuyruk acım olcak ben zevkine bir kaç saat oynayıp çıkıyorum siz ağlıyorsunuz ben oyun güzel diyorum siz diyorsunuz para para para ekmek yok mamaaa

BLADEM

Üye
Hala aynı pencereden bakıyorsun Olaya. Canım farm atıp para kazanmak istese 8 pc yapanlar gibi 8 pc ile atardım slotlara charları. Bu kafadan çıkın artık benim yukarıda bahsettiğim şey farklı senin algıladığın şey para kazanıp siteye satıyoruz gidip iş bulmamız gerekiyor.

Kardeşim benim basettiğim şey farm atanlar bu işten para kazanıp siteye satsınlar değil. Bir karakter kasıp üzerini dizmek için siteden para alınmaya zorlanması insanların.

Gidip 100 bin tl basıp sağlam asas dizip pk da görünmezlik basıp her jobdan hızlı koşup adama kör atıp keserek insan zevk alamaz. sırf bunu yapabilmek için 100 bin tl basmakta saçma

Bu tarz oyunların zevki karakteri geliştirdikçe mücadele ettikçe çıkar. şuan mücadele edebilecek bir ortam yok. sana göre her şey günlük gülistanlık ama pazarcılar adam gibi item satamıyorlar artık. şuan oynayan kitle bile sadece yeni güncelleme ile bazı şeyler değişir umuduyla bekliyorlar.

Yani bir düşün itemlerini satmak istediğinde alıcı olmayacak o zaman siteye satılan paranın da alınan paranın da anlamı olmayacak.

Zindana girdik diyelim luna flash road düştü çöp çünkü elektirik mage oynayan yok.

luna glaze road düştü çöp buz mage oynayan yok.

epic itemleri alan yok lucy eventte ara sıra pazar canlansın diye koyuyorlar hatta artık +lılarını da koymaya başladılar :D

bir ton uniqe item işe yaramıyor sebebi bunların kullanım alanı olmaması.

Mesela oyuna bir slot getirip sadece elektirik mage ile kesilebilir yapabilirler böylelikle elektirik magenin bir oynanabilirliği olabilir.

Yada buz mage gibi mageyi örnek veriyorum diğerleri de olabilir bu sadece bir örnek.

Yani oyun baştan aşağıya a dan z ye eksik hatalı işlemler ile dolu. şuan zindanın hiç bir anlamı yok. Toplayıcılık ve craft da çok öyle albenisi olan şeyler değil artık.

yani konu sadece farm değil ama farm bu oyuna düzenli ve sürekli oyuncu çekebilecek bir silah bu silahı kullanmak varken şarjörünü çıkarıp emniyete alıp rafa kaldırılmasına ve bu sebepten oyunun kan kaybetmesine değinirken biz siz olayı siteye para satmak olarak görüyorsunuz sadece.

bu zihniyetin destek vererek bu güne getirdiğini tekrar belirteyim.

Önerdiğin sayısal loto olayına da sana açıklama getireyim. hiç bir piyango aynı bilete 2 ikramiye vermez. yani olayın piyango ile alakası yok tamamiyle saçma bir örnek. adam tek zindandan aynı bostan 2 uniqe bile alıyor . diğer taraftan alamayan insanlar varken.

PistoleroTR

Üye
Valla ben artık ümidimi kestim o yüzden 2 aydır pre almıyorum. Boşuna dememişler ne kadar ekmek o kadar köfte. Oyun benim düşünceme göre kalite sunduğunda almaya başlarım pre. Oyunu bırakmazsam tabi.

Prodix

Üye
Bırakın rng sistemini aga ya :D adam 1 zındandan bir epic bir uniq item aldı. bu nasıl rng sistemi 1 senedir haftada belki 1 -2 gün girmediğim zindan nasıl item atmaz nasıl rng bulmaz ? da aynı kişileri bulur anlamıyorum. Hadi zindan atmadı lucky kutu kırdırma boss vb? @Rosalindaa ki zaten şimdi pre neyse kill görevi felan getirdiler girilmeyecek de zindana :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt