Valla aynı oyunu oynamıyoruz herhalde bütün farm slotları adam kaynıyor bowla kalabalıktan girilmiyor ama dönercilere kalsa oyun bitmiş he canım he
Hala aynı pencereden bakıyorsun Olaya. Canım farm atıp para kazanmak istese 8 pc yapanlar gibi 8 pc ile atardım slotlara charları. Bu kafadan çıkın artık benim yukarıda bahsettiğim şey farklı senin algıladığın şey para kazanıp siteye satıyoruz gidip iş bulmamız gerekiyor.
Kardeşim benim basettiğim şey farm atanlar bu işten para kazanıp siteye satsınlar değil. Bir karakter kasıp üzerini dizmek için siteden para alınmaya zorlanması insanların.
Gidip 100 bin tl basıp sağlam asas dizip pk da görünmezlik basıp her jobdan hızlı koşup adama kör atıp keserek insan zevk alamaz. sırf bunu yapabilmek için 100 bin tl basmakta saçma
Bu tarz oyunların zevki karakteri geliştirdikçe mücadele ettikçe çıkar. şuan mücadele edebilecek bir ortam yok. sana göre her şey günlük gülistanlık ama pazarcılar adam gibi item satamıyorlar artık. şuan oynayan kitle bile sadece yeni güncelleme ile bazı şeyler değişir umuduyla bekliyorlar.
Yani bir düşün itemlerini satmak istediğinde alıcı olmayacak o zaman siteye satılan paranın da alınan paranın da anlamı olmayacak.
Zindana girdik diyelim luna flash road düştü çöp çünkü elektirik mage oynayan yok.
luna glaze road düştü çöp buz mage oynayan yok.
epic itemleri alan yok lucy eventte ara sıra pazar canlansın diye koyuyorlar hatta artık +lılarını da koymaya başladılar
bir ton uniqe item işe yaramıyor sebebi bunların kullanım alanı olmaması.
Mesela oyuna bir slot getirip sadece elektirik mage ile kesilebilir yapabilirler böylelikle elektirik magenin bir oynanabilirliği olabilir.
Yada buz mage gibi mageyi örnek veriyorum diğerleri de olabilir bu sadece bir örnek.
Yani oyun baştan aşağıya a dan z ye eksik hatalı işlemler ile dolu. şuan zindanın hiç bir anlamı yok. Toplayıcılık ve craft da çok öyle albenisi olan şeyler değil artık.
yani konu sadece farm değil ama farm bu oyuna düzenli ve sürekli oyuncu çekebilecek bir silah bu silahı kullanmak varken şarjörünü çıkarıp emniyete alıp rafa kaldırılmasına ve bu sebepten oyunun kan kaybetmesine değinirken biz siz olayı siteye para satmak olarak görüyorsunuz sadece.
bu zihniyetin destek vererek bu güne getirdiğini tekrar belirteyim.
Önerdiğin sayısal loto olayına da sana açıklama getireyim. hiç bir piyango aynı bilete 2 ikramiye vermez. yani olayın piyango ile alakası yok tamamiyle saçma bir örnek. adam tek zindandan aynı bostan 2 uniqe bile alıyor . diğer taraftan alamayan insanlar varken.