Çıldırcam Artık :D

Rosalindaa

Üye
Hergün kalkıyorum Kaleb Dragon Darkness Svaland istisnasız hergün 32.5k atıyor aylardır en fazla skill book atıyor kafayı yiyecem madem atmayacak niye var bu zindanlar yemin ediyorum anket açılsa kapatılsın diye herkes oy verir boşu boşuna umutlanıyoruz drop mrop yok abicim burda

N3v3N

Üye
Umut olmasa kimse girmezdi... Umutlar tukenene kadar girmeye devam...
Eski grup ve solo zindanlardan 1 senedir drop alamadigim için umudum kalmadı girmiyorum. Yeniler içinde yavaştan umutlarım tukenmeye başladı...

PistoleroTR

Üye
eski solo dungeon'ın droplarını sanırım tamamen kapattılar :D Skillbook yada elite item atardı ayda yılda bir artık oda yok. Artık ümidimi kestim yapmıyorum zindan. Eğlenceden çok stres yapıyor malesef. Beklenti büyük ama sonuç yok. İyi oyunlar.

ankaralieren

Üye
Hergün kalkıyorum Kaleb Dragon Darkness Svaland istisnasız hergün 32.5k atıyor aylardır en fazla skill book atıyor kafayı yiyecem madem atmayacak niye var bu zindanlar yemin ediyorum anket açılsa kapatılsın diye herkes oy verir boşu boşuna umutlanıyoruz drop mrop yok abicim burda
Bana daha yaşamak nasip olmadı ama atan adama tek duegondan 2 item atıyor. haftada 3-4 drop alıyor bizse aylarca 32.5 a maruz kalıyoruz. En azından zindana girdikçe bir şans barı olsa her girişte 5 puan verse mesela 100 olunca item atma garantisi filan olsa yine de insan heves eder. 6-7 aydır 2 vixen aldım bir daha da girmiyorum zindanlara.

osmangaziforum

Üye
onun bi taktiği var kendi şahsi düşüncem tabi bu . oyunda denk gelirsek yazarım sana oyun karekter ismini yaz onlineyken denk gelirsek bana göre nasıl drop düşer onu yazarım :)

levbom

Üye
zindanlar genel olarak birşey atmıyor ama alttan okuyoruz alabilen alıyor. o yüzdende girmeye devam ediyoruz.
arada bir epic silah yada armor atıyor. skill book 2 3 günde bir alıyorum. bazen günde 2 tane alıyorum.
arkadaşlarla muhabbete giriyorum.
tekli land of despaire aylardır girmiyorum. :)

JohnPlane

Üye
Hocam şans işi gerçekten all chatten görüyoruz uniq item ve takı alanları

Zafer1991

Üye
Zindanlarda olmasa oyunda adam olmıcak şaka ama gerçek dün pk atalım dedik clanın prisi işi var diye pri bulamadık pk'ya bir an önce önlem almalılar millet gergin :)

Pitou

Üye
Kaleb acildigindan beri hiç kaçırmadan araliksiz girdim. Sadece coins aldım. Millet easy modda drop aliyor gercekten rezalet bir durum. Oyun yönetimi hep alt tabakanin yaninda oldugu surece bu oyun bir ilerleyis katedemez.

Witch_King

Üye
Valla aynı partyde görev itemli warrior warlord ring aldı kalebten. Çıldırdık party olarak:)

Rosalindaa

Üye
Kaleb acildigindan beri hiç kaçırmadan araliksiz girdim. Sadece coins aldım. Millet easy modda drop aliyor gercekten rezalet bir durum. Oyun yönetimi hep alt tabakanin yaninda oldugu surece bu oyun bir ilerleyis katedemez.
Evet bende açıldığından beri giriyorum 3 aya yakın olmuştur kaleb geleli daha item alamadık 3 ayda bi alacaksam gerek yok girmeye

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Evet, oyunda RNG (Random Number Generator - Rastgele Sayı Üreteci) sistemi bulunuyor ve bu sistemle ilgili bazı noktaları anlatayım. Herkesin eşit şansa sahip olduğu bir oyun olduğunu belirtmek isterim. Oyunda item düşürme şansı, her oyuncu için eşit şekilde olup, item seviyesi düşük diye bir oyuncunun item düşürememesi gibi bir durum söz konusu değildir. RNG sistemi, her oyuncunun eşit fırsata sahip olduğu, adil bir oyun deneyimi sunmak için kullanılır.

Kaleb Dragon Darkness Svaland zindanında yaşanan deneyimlerin oyuncular arasında farklılık göstermesi normaldir. RNG sistemi, şansa dayalıdır ve bu nedenle bazı oyuncular daha fazla şanslı olabilirken, bazıları daha az şanslı olabilir. Bu tamamen rasgele ve önceden tahmin edilemez bir süreçtir. Bir oyuncunun uzun süre item alamaması, başka bir oyuncunun ise daha sık item almasının nedeni, şansa dayalı bir oyun yapısına sahip olmasıdır.

fstab

Üye
rng sistemi diyorsunuz ama sürekli aynı kişilerin drop almasıda güzel rng

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Evet, oyunda RNG (Random Number Generator - Rastgele Sayı Üreteci) sistemi bulunuyor ve bu sistemle ilgili bazı noktaları anlatayım. Herkesin eşit şansa sahip olduğu bir oyun olduğunu belirtmek isterim. Oyunda item düşürme şansı, her oyuncu için eşit şekilde olup, item seviyesi düşük diye bir oyuncunun item düşürememesi gibi bir durum söz konusu değildir. RNG sistemi, her oyuncunun eşit fırsata sahip olduğu, adil bir oyun deneyimi sunmak için kullanılır.

Kaleb Dragon Darkness Svaland zindanında yaşanan deneyimlerin oyuncular arasında farklılık göstermesi normaldir. RNG sistemi, şansa dayalıdır ve bu nedenle bazı oyuncular daha fazla şanslı olabilirken, bazıları daha az şanslı olabilir. Bu tamamen rasgele ve önceden tahmin edilemez bir süreçtir. Bir oyuncunun uzun süre item alamaması, başka bir oyuncunun ise daha sık item almasının nedeni, şansa dayalı bir oyun yapısına sahip olmasıdır.

Rng sistemini siz yazdiysaniz bir taraf hiç drop alamıyor iken bazıları tek kutudan 2 uniq nasıl alabiliyor? Rng de bunu nasıl kodladiniz? Kodlama da hata olup olmadigini hiç düşündünüz mü?

1 yılı aşkın süredir oyuncuların rng sisteminden memnun olmaması sizi acaba hata mı var birşeyler yanlış mı diye dusundurmeye teşvik etti mi?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Rng sistemini siz yazdiysaniz bir taraf hiç drop alamıyor iken bazıları tek kutudan 2 uniq nasıl alabiliyor? Rng de bunu nasıl kodladiniz? Kodlama da hata olup olmadigini hiç düşündünüz mü?

1 yılı aşkın süredir oyuncuların rng sisteminden memnun olmaması sizi acaba hata mı var birşeyler yanlış mı diye dusundurmeye teşvik etti mi?

Rng sistemin de 1 kutudan 2 drop çıkamaz diye bir kural veya yazı yok veya kim dedi çıkamaz öyle sorayım sizlere.

Açıklama olarak söyle anlatayım sizlere;

RNG sistemi, düşen öğelerin rastgele bir şekilde belirlendiği bir mekanizmadır. Bu sistem, her mob veya görev için belirli bir düşme ihtimali kullanır. Her oyuncunun aynı mob öldürdüğünde farklı sonuçlar elde etmesi mümkündür. Bu nedenle, teorik olarak bir oyuncunun bir seferde üç drop alması mümkün olabilir. Ancak bu tamamen şansa dayalı bir durumdur ve her zaman gerçekleşmeyebilir. Oyunun denge ve zorluk faktörleri, düşme ihtimallerini etkileyebilir. Unutmayın ki RNG sistemi, oyunun uzun vadeli oynanabilirliğini artırmak için kullanılan bir mekanizmadır ve her oyuncunun eşit şartlarda katıldığı bir deneyim sunmayı amaçlar.

osmangaziforum

Üye
misal o gün 1000 kişi kaleb e girdi . O gün ki drop dağıtılan ürün 10 sa bu durumda şansımız 1000 de 10 mu oluyor .
aynı şekilde o gün 100 kişi kaleb e girdi bu durumda da 100 de 10 mu şansımız oluyor . 30-40 çarla oyuna giren çok sayıda insan olduğundan ben dropların düşmesini kendimce buna bağlıyorum da gerçek mi değilmi bilmiyorum tabii

levbom

Üye
ring sisteminde bir sıkıntı var.
ben hiç uniq takı almazken zindandan 3 kere uniq takı alan arkadaşım var.
diğer takı ve silahları saymıyorum.
başkabir arkadaşım geçen aya kadar hiç uniq item alamamıştı geçen ay 1 adet aldı.

dikkat ederseniz lucky drawdada genelde bazı karakterlere ilk 10daki ödüller çıkıyor. onuda görüyoruz. biz ise hiç birşey alamıyoruz.

ben çok şansızım adam çok şanslı diye açıklamayı kabul etmek istemiyorum.
bence banada ayda 1 uniq item atmalı. takı olur silah olur ucuz pahalı olur ona şans derim. kaç tane zindan var aldıgım uniq silah ve epic takı sayısı 5 yoktur.

sonra klan zindanı ilk 5 yaptık. ve hala drop alamadık. artık girmiyoruz. ama 3 grade klan zindandan adamlar uniq item alabiliyor. grade 3 de item almasın demiyorumda bizde item alalım. daha girmiyoruz klan zindana yatırdıgımız 30- 40k paraya yazık oldu. keşke 3te bıraksaydık. en azından masraf yapmazdık.

bence sistemi değiştirmeniz lazım. ringden ziyada giren karaktere ayda 1 item kesin atması lazım. skill book her zindandan en az 1 adet atması lazım.
bazen 1 hafta skill book alamadığım oluyor.

neyse çok açıldı çok konuşuldu ring denilip uzatılmıyor. tekrar tekrar açmayada gerek yok konuyu. işine gelen girsin işine gelmeyen girmesin artık.
ben kaleb ve slavand yapıyorum genelde. diğerlerine girmiyorum.

JohnPlane

Üye
Arkadaşlar Siz sayısal loto oynayınca niye bana çıkmıyor diye çıldırıyormusunuz ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt