Clan Liderlerinin Altındaki Clan Çizgisi

JoeWeider

Üye
Clan Baskanlarının Nick lerinin Altında Lutfen Çizgi Olmasın bunu başka şekillerde belirtin clan baskanlarına özel binekler farklı görseller Yeterki o alt çizgi olmasın hem çirkin hemde Başka bir oyunu andırıyor

Tekitekurin

Üye
Ne alakası var başka oyunu andırmak ile, kafanızı başka bir oyundan kaldırmamışsınız. Her görüleni malum diyip geçiyorsunuz.
binlerce MMOPRG var hepsinin birbirine benzer yanları var.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Beta da vardi normalde olması bence güzel belirgin ben clan.baskanayim diyor

SirJhon

Üye
Farklı seçeneklerde düşünülebilir. Nick yanına bir sembol Pelerin veya kollukta bir işaret vb.

JoeWeider

Üye
Ne alakası var başka oyunu andırmak ile, kafanızı başka bir oyundan kaldırmamışsınız. Her görüleni malum diyip geçiyorsunuz.
binlerce MMOPRG var hepsinin birbirine benzer yanları var.
Dostum hangi oyunda gördun clan baskanının altında çizgi lutfen söylermisin ??

BRAND

Üye
Burada başka oyun adı yazmak yasak mı? Niye herkes "kim olduğunu bilirsin sen" gibi konuşuyor?

Anlukar

Üye
Bence kesinlikle CLAN çizgisinin kalkması lazım ama belirleyici başka bir şey getirilmeli

xByTazyTikKy

Üye
clan çizgisi olmalı ancak pk alanında karşı oyuncular tarafından görülmemeli

JoeWeider

Üye
oyunun sade olması daha çok seviyorum gözü hitap eden bir şey ne olabilir mesela :)
ya en basit örnek m2 gibi bir oyunda adamlar guild baskanlarına özel binekler vermişler atın görüntüleri cok cok farklı burdada clan baskanlrına nick çerçevesi getirilebilir nicklerin yanında farklı birşey bi görsel olabilir

xByTazyTikKy

Üye
ya en basit örnek m2 gibi bir oyunda adamlar guild baskanlarına özel binekler vermişler atın görüntüleri cok cok farklı burdada clan baskanlrına nick çerçevesi getirilebilir nicklerin yanında farklı birşey bi görsel olabilir
sen binek sistemini seversin ben sevmem mesela her insanı mutlu etmek zor sisteme ayak uydurmak en iyisi :) küçük şeylere takılmamak gerek :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt