Dostum hangi oyunda gördun clan baskanının altında çizgi lutfen söylermisin ??Ne alakası var başka oyunu andırmak ile, kafanızı başka bir oyundan kaldırmamışsınız. Her görüleni malum diyip geçiyorsunuz.
binlerce MMOPRG var hepsinin birbirine benzer yanları var.
İşte dostum onu nick altındaki çizgiyle değilde başka bir şeyle ifade etsin görsel olarak cidden güzel durmuyorBeta da vardi normalde olması bence güzel belirgin ben clan.baskanayim diyor
pek anmak istemiyoruz diyelimBurada başka oyun adı yazmak yasak mı? Niye herkes "kim olduğunu bilirsin sen" gibi konuşuyor?
Aynen Dostum Kesinlikle Bende Bu durumdan şikayetci oldugum için açtım bu konuyu desteklerseniz sevinirimBence kesinlikle CLAN çizgisinin kalkması lazım ama belirleyici başka bir şey getirilmeli
yok be dostum ya eskide kaldı ya bi çizgiyle clan baskani bu kadar basite indirgenmemelibence olmalı daha güzel duruyor![]()
bu çizgi neden bu kadar önemli oldugunu ben anlamadım Daha görsel Göze hitap eden bir şey olmasın ?clan çizgisi olmalı ancak pk alanında karşı oyuncular tarafından görülmemeli
oyunun sade olması daha çok seviyorum gözü hitap eden bir şey ne olabilir meselabu çizgi neden bu kadar önemli oldugunu ben anlamadım Daha görsel Göze hitap eden bir şey olmasın ?
ya en basit örnek m2 gibi bir oyunda adamlar guild baskanlarına özel binekler vermişler atın görüntüleri cok cok farklı burdada clan baskanlrına nick çerçevesi getirilebilir nicklerin yanında farklı birşey bi görsel olabiliroyunun sade olması daha çok seviyorum gözü hitap eden bir şey ne olabilir mesela![]()
sen binek sistemini seversin ben sevmem mesela her insanı mutlu etmek zor sisteme ayak uydurmak en iyisiya en basit örnek m2 gibi bir oyunda adamlar guild baskanlarına özel binekler vermişler atın görüntüleri cok cok farklı burdada clan baskanlrına nick çerçevesi getirilebilir nicklerin yanında farklı birşey bi görsel olabilir