Coin silinmesine yönelik bir kaç öneri

maticmeta

Üye
Potların marketten kaldırılıp diğer scroll premium vb zam getirilmesi, pazar scrollun ücretli olması, dengenin sağlanması
Slotlardan upgrade scroll droplarının kaldırılıp scrol fiyatlarının yükseltilmesi
Paper kıyafetlerin 1k coinden 20 30 k coine yükseltilip en düşük upgrade scrollun 50 60 k yapılması, upgrade başına silinen coinin kayda değer yükseltilmesi
+9 ve +10 upgrade açılması ve uniq ve legendery silahların ayaklarına bu doğrultuda buff gerilmesi,
Sadece coin ile alınabilen ve karakterin +5 stat kadar aşım yapmasını sağlayabilecek türde bir uygulama getirilmesi
Slotlardan düşen bazı gereksiz zırh silah kallan fiyatlarına düzenleme getirmeli 140 k çöp değeri olan item var
Kutu kırma başına belirli bir coin silinmesi
Takılara + basma gelmeli ve klasına göre 5 m den başlayan coin silinmesi
Hile ve kötü kullanım yapan oyuncuların işlediği suça göre cezasını çektikten sonra son olarak yaptığı cezaya göre belirli bir fiyat belirlenen görev istemini teslim aldıktan sonra cezasını tamamlaması
Coin karşılığı satın alınabilen içerisinden düşük ihtimal ile legendery eşya ve item kitlemr eşyası vs pus eşyası atma ihtimali olan kutu getirilmesi
Slotlardan düşen coinin yüzde 20 azaltılması
Craft sistemi ve yeni zırh yüksek değerli eşyalara ulaşabilmek için yüksek miktar coin isteyen scrol vb getirilmesi
Belirli bir klan havuzu oluşturulup 170 180 m civarı bir para karşılığı klan semboli kolluğu her neyse imza niteliğinde bir özellik getirilebilir.
Klanların 8 vs 8 karşılıklı savaşılabilecek ve günlük giriş kısıtlaması olan bir harita katılımcıların örnek vermek gerekirse toplam 150 şer m den toplam 300 m yatırdığı npc ve kazananın 250 m alması akabinde 50 mnin silinmesi
Aklıma gelenler bunlar

CasuaLHunteR

Üye
oyundan coin silinmesi neden bu kadar önemli bir açıklarmısın bilen bilmeyen vardır amaç nedir yani
MMO denen kavram uzun soluklu oyun anlamına gelir çok uzun süre oynadığın ve zamanını emeğini oyunda ki bir şeylere çevirdiğin bir evrendir.
MMO da oyunda ki denge çok önemlidir çünkü kolay erişebilirlilik ya oyuncu kaybettirir yada oyun yönetimine her ay yeni bir content için iş çıkartır çünkü oyuncu bir amaç için oyunda bulunmalıdır .

Hikaye , oyunun evreni , mekanikleri vb gibi şeyler oyuncuya oyunu oynatan şeyler ama Knight metin2 ve Rise insanların oyuna girip ay sonunda 3 5 kuruş bir şey kazanma umudu ile 24 saat moba vurduğu bir mecra. Bence LEŞ.

Konumuza dönecek olursak eğer bir content yoksa ve eşyalara erişim çok basitse oyun PVP serverine döner ve PVP ler kısa olur çünkü oyuncular bir amaca sahip olmadan eşyalara erişip savaşıp giderler. Yani global oyunlarda durum bu ama burada oyuncular kazandıkları 3 5 kuruş 1 kuruşa da düşse sanırım o 1 kuruşu kazanmak için oynamaya devam eder :D ama tabi buda daha hızlı son demek olur.

Aklına takılan bir şey olursa Reddit i aç ve dünya da MMO oynayan insanların düşünceleri nelermiş en çok tutulan oyunlar hangileriymiş en kötüleri hangileriymiş ve ne olup bitiyormuş bir araştır :) Okyanusta yüzmek de eğlenceli kardeşim korkma açıl

MaRaKeSH

Üye
MMO denen kavram uzun soluklu oyun anlamına gelir çok uzun süre oynadığın ve zamanını emeğini oyunda ki bir şeylere çevirdiğin bir evrendir.
MMO da oyunda ki denge çok önemlidir çünkü kolay erişebilirlilik ya oyuncu kaybettirir yada oyun yönetimine her ay yeni bir content için iş çıkartır çünkü oyuncu bir amaç için oyunda bulunmalıdır .

Hikaye , oyunun evreni , mekanikleri vb gibi şeyler oyuncuya oyunu oynatan şeyler ama Knight metin2 ve Rise insanların oyuna girip ay sonunda 3 5 kuruş bir şey kazanma umudu ile 24 saat moba vurduğu bir mecra. Bence LEŞ.

Konumuza dönecek olursak eğer bir content yoksa ve eşyalara erişim çok basitse oyun PVP serverine döner ve PVP ler kısa olur çünkü oyuncular bir amaca sahip olmadan eşyalara erişip savaşıp giderler. Yani global oyunlarda durum bu ama burada oyuncular kazandıkları 3 5 kuruş 1 kuruşa da düşse sanırım o 1 kuruşu kazanmak için oynamaya devam eder :D ama tabi buda daha hızlı son demek olur.

Aklına takılan bir şey olursa Reddit i aç ve dünya da MMO oynayan insanların düşünceleri nelermiş en çok tutulan oyunlar hangileriymiş en kötüleri hangileriymiş ve ne olup bitiyormuş bir araştır :) Okyanusta yüzmek de eğlenceli kardeşim korkma açıl

değerli bilgilerin için teşekkür ederim. Bunları biliyorum zaten asıl amacını kendi söylesin diye yazdım ama eline sağlık sen zaten belirtmişsin.

MaRaKeSH

Üye
çok önemli coin gb fiyatları ne kadar yükselirse oyuncu sayısı o kadar yükselir.

ben buna katılmıyorum. gb fiyatlarının yükselmesi sadece alım gücünü azaltıyor. Bu şekilde yükselen oyuncu sayısı da aynı şekilde oyuncuda eksiltiyor. Farm yapmayan kesim gb alıp itemini dizmek istiyor yada oyuna sonradan başlayan insanları da unutmayalım. bu borsa etkisi bence oyuna zarar veriyor. ama oyundan item silinmesine kesinlikle katılıyorum. ihtiyacın çok çok üstünde item mevcut oyunda ve alım gücü yok. oyuncularda coin olduğunu da düşünmüyorum düzenli olarak oyun içerisinde coin olmadığından cash ile ihtiyaç karşılandığını görüyorum. piyasanın item artılamaya ihtiyacı var, herkes su anda var olan itemlerin çöp olacağınıın farkında

Zbam

Üye
oyundan coin silinmesi neden bu kadar önemli bir açıklarmısın bilen bilmeyen vardır amaç nedir yani
Aslında oyun parasının gerçek tl fiyatının düşmesinden daha önemlisi bu coins enflasyonu arttıkça arkadan gelen oyuncular şanssız gün geçirip drop alamadıkları zaman düşen coin onların pot paralarını bile çıkarmamaya başlayacak en basit itemlar bile çok yüksek fiyatlara çıkacağı için arkadan gelen oyucu için o itemlara erişmek çok zor olacak

N3v3N

Üye
Aslında oyun parasının gerçek tl fiyatının düşmesinden daha önemlisi bu coins enflasyonu arttıkça arkadan gelen oyuncular şanssız gün geçirip drop alamadıkları zaman düşen coin onların pot paralarını bile çıkarmamaya başlayacak en basit itemlar bile çok yüksek fiyatlara çıkacağı için arkadan gelen oyucu için o itemlara erişmek çok zor olacak
Ve oyun sonuçta ko gibi olacak. TL yatirmadan item yapmak imkansız olacak. Rpr i bile düşünür olacak millet.

Was

Üye
Pk alanında gerekli bir itemi npc ekleyip coinleri silebilirler. Und sc benzeri bir item olabilir veya yeni pelerin çeşitleri (aylık ap/def/hp veren) yada dex/str/hp/mp veren sclerde olabilir.Çünkü xp kasan veya charını geliştirmek isteyen kişilere zorluk çıkarılmaması gerekir.

MaRaKeSH

Üye
arkadaşlar insanlarda coin yok zaten problem burda. item çok kimsede para yok parayı kasabileceği bir ortam yok çünkü.

Tanerrr

Üye
Oyunda coin surekli birikiyor. Coin silen hicbir uygulama yok. Potu magazadan aliyor herkes ya da userlerden. Userlerden alinan pot coin silmez magaza da oyle. Upgrade scrol desen ayni userlerden aliniyor. Upgrade yaparken coin siliniyor sadece o da etki etmez. Coin surekli birikiyor oyunda fakat item fiyatlari artmasi gerekirken o da dusuyor anlayamadigim tek konu bu.

NeyimLanBen

Üye
Agalar adamlar uğraşıyor ya , coin silmek için festival düzenlediler 50 bin TL coin az mı yapmayın şöyle şeyler ayıp :)

NeyimLanBen

Üye
Oyunda coin surekli birikiyor. Coin silen hicbir uygulama yok. Potu magazadan aliyor herkes ya da userlerden. Userlerden alinan pot coin silmez magaza da oyle. Upgrade scrol desen ayni userlerden aliniyor. Upgrade yaparken coin siliniyor sadece o da etki etmez. Coin surekli birikiyor oyunda fakat item fiyatlari artmasi gerekirken o da dusuyor anlayamadigim tek konu bu.
itemde çok knk oyunda , en basiti oyuna günlük giren mino sayısı 90+ymış (örn) , +7 arch AH de aratırken 2 tane çıkıyodu sımdı 10-11 tane çıkıyor , itemlerin +1inden çok +7si var pazarda , bana kalırsa bunun sebebi yayıncılar. Adamlar 100-200 gb lik item basıyor yarım saatte her gün nerden gelıyor bu gb sana , satın aldıysan madem o kadar paran var 50-100 izlenmek için yayınlamı uğraşıyorsun. Destek çok alttan alttan yayıncılara ama çaktırmayın anlamadık sanıyorlar ...

birol2003

Üye
Coin silinmesinin kimseye bir faydası olmaz sadece stokçuların işine yarar bu durum, sizin bakış açınız ile bakarsanız 1gb bugün 350-400 tl karşılı var ise ve mevcut gb nin yarısı silinirse kalanının değeri aynı olacaktır, gb silinmesinin oyuncuya bir faydası olmaz, TL den 6 sıfır atarak herşeyi 1/1000000 ucuzlattıkmı sanki. GB stoğu olanlar yada gb üzerinden gelir elde edenlerin dışında hiç bir değişim olmaz.

Zbam

Üye
Coin silinmesinin kimseye bir faydası olmaz sadece stokçuların işine yarar bu durum, sizin bakış açınız ile bakarsanız 1gb bugün 350-400 tl karşılı var ise ve mevcut gb nin yarısı silinirse kalanının değeri aynı olacaktır, gb silinmesinin oyuncuya bir faydası olmaz, TL den 6 sıfır atarak herşeyi 1/1000000 ucuzlattıkmı sanki. GB stoğu olanlar yada gb üzerinden gelir elde edenlerin dışında hiç bir değişim olmaz.
Alakasız gb silindiği an her kestiğin mobdan düşen coin daha değerli olacağı için oyuncunun işine kesinlikle yarar

birol2003

Üye
Dostum nasıl yani şimdi benim kasamda 1gb var ve 120m lik bir item hedefledim ona para biriktiriyorum, sen diyorsun ki coin silinirse satıcı fiyatı sabit tutacak benim kasamdaki para değerlenecek, kusura bakma buna ancak Allah uzun ömür versin Kadir İnanır .

Zbam

Üye
Dostum nasıl yani şimdi benim kasamda 1gb var ve 120m lik bir item hedefledim ona para biriktiriyorum, sen diyorsun ki coin silinirse satıcı fiyatı sabit tutacak benim kasamdaki para değerlenecek, kusura bakma buna ancak Allah uzun ömür versin Kadir İnanır .
Tam avrupa yakası izlerken gelen burhan altıntop esprisi keyif vermedi değil:D
Piyasade coin çekilince oyunda coin azalacağıi için satıcı o eşyayı 120 m e satamayacak çünkü oyunda coin azaldığından o eşyaları gözünü kestirmiş kişiler için pahalı olacak çünkü coinleri azaldı devamında satıcı satamadığını farkedip eşyanın fiyatını düşürecek çünkü onun amacı da satmak böylece sen 120 m e alamadığın eşyayı depondaki 1 gbye alabilir hale geleceksin

birol2003

Üye
Tam avrupa yakası izlerken gelen burhan altıntop esprisi keyif vermedi değil:D
Piyasade coin çekilince oyunda coin azalacağıi için satıcı o eşyayı 120 m e satamayacak çünkü oyunda coin azaldığından o eşyaları gözünü kestirmiş kişiler için pahalı olacak çünkü coinleri azaldı devamında satıcı satamadığını farkedip eşyanın fiyatını düşürecek çünkü onun amacı da satmak böylece sen 120 m e alamadığın eşyayı depondaki 1 gbye alabilir hale geleceksin
İnşallah dediğin gibi olur bana hiç akıl karı gelmedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt