Ben de böyle her şeyden anladığını sanıp başkalarını yadırgayan beşirleri komik buluyorum mesela... Bu kafadakiler yıllar önce karşılıksız para falan basıyordu, aynı hesap.Neden bunlar yükseltiliyor ? Neden piyasanın parasal dengesi şaşmasın diye uğraşıyorsunuz? Oyun bu arkadaşlar , ne kadar çok gb o kadar çok çar dizme ve oyundan zevk alma kolaylığı. Gerçekten komik bir toplumuz ya
Yahu canım benim mmorpg mantığında bazı şeylere kademeli olarak ulaşılması lazım ki devamlılık sağlansın. Hiçbir eleman çarını üç günde dizememeli, oyuncular arasındaki makas ivmelenerek açılmamalı. Herkes aynı mentalitede oynamak zorunda mı arkadaşım? Belki adam yalandan da olsa zaman geçirmek istiyor, PVE odaklanıp çarını yavaş yavaş dizerek zevk alacak? Neden kolay olsun, PVP server mi burası 2-3 ayda her şey bitsin de haldır haldır pk atılsın... Emin ol birçok şeye daha kolay ulaşılırsa buranın hiçbir esprisi kalmaz. Yığınla kişinin çarı kalbur üstü olmasına rağmen yapacak bir şey bulamadığı için ya da oyunun kısır döngüye girdiğini düşündüğü için oynamıyordur.
15 sene öncesinin sınırlarına hapsolmuşsunuz resmen şu malum oyunun çizdiği çerçeveden çıkın artık.