blanderserhat12
Üye
Oyundan beni atıyor ama arkadaşımı atmıyor. Çözüm bulabilen var mı?
Merhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?ayni sorun bende de mevcut ilk basta hic girmiyordu connected failed yaziyordu simdi giriyorum connection lost diyip oyundan atiyor yurt disinda oynadigim icin diye düsünmüstüm ama baska bi problem var heralde bize yardimci olacak bi yetkili kisi yok mu?
Türkiyedenim hocam. Şimdi malwarebytes ve kaspersky kapatıp tekrar denedim ve dc olmadım. Kasperskyın vpnini kullanmıyorum ama programı açıktı bildirim çubuğunda, onu da kapatmıştım. Ondan olabilir belki. VPN, VPN özellikli uygulamalar sorunumuzun kaynağı olabilir. Bunu okuyan diğer arkadaşlar da değerlendirmeliler bu durumu. Alfa bunun için var, birlikte çözelimMerhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 1079
bende vpn hiç bişey yok yine aynı hata varTürkiyedenim hocam. Şimdi malwarebytes ve kaspersky kapatıp tekrar denedim ve dc olmadım. Kasperskyın vpnini kullanmıyorum ama programı açıktı bildirim çubuğunda, onu da kapatmıştım. Ondan olabilir belki. VPN, VPN özellikli uygulamalar sorunumuzun kaynağı olabilir. Bunu okuyan diğer arkadaşlar da değerlendirmeliler bu durumu. Alfa bunun için var, birlikte çözelim
bunu da yaptımMerhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?
denedim ama maalesef olmuyorMerhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?
Şans eseri hatan düzelmiş ekran kartından kaynaklı değil bu sorunRespawn Your Character Connection Lost Hatası nın çözümünü buldum. Oyundan atılan oyuncuların sorunu ekran kartından kaynaklı olduğunu keşvettim laptoptan oynuyorum asıl kullandığım NVİDİA ekran kartı seçili değilmiş ve yüklü bile değildi indirdim ekran kartını aktif ettim oyuna girdim 15dk oldu herhangi bir sorun yok 10sn de atıyordu önceden.