Connection Lost Hatası [Ana Konu]

bestgr

Üye
yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. Bende de aynı hata mevcut. Dün çarı dizdim pk çıktım 5-10dk sonra bu hatayı verdi. Her girişte tekrar karakter dizdim şimdi o sorun çözülmüş görülüyor.Ama, pk çıkıp bi 20-30dk sonra atması devam ediyor.

WANHEDA

Üye
Benimde aynı şekil bende konu açtım hatta videosunu da koydum tam oyunun ortasında respawn your character yaziyo atıveriyo

Lvsyvan

Üye
Aynı sorun bende de var Bu hata ile ilgili bende konu açtım umarım çözüm bulunur

tolgss

Üye
ayni sorun bende de mevcut ilk basta hic girmiyordu connected failed yaziyordu simdi giriyorum connection lost diyip oyundan atiyor yurt disinda oynadigim icin diye düsünmüstüm ama baska bi problem var heralde bize yardimci olacak bi yetkili kisi yok mu?

Mergen

Üye
ayni sorun bende de mevcut ilk basta hic girmiyordu connected failed yaziyordu simdi giriyorum connection lost diyip oyundan atiyor yurt disinda oynadigim icin diye düsünmüstüm ama baska bi problem var heralde bize yardimci olacak bi yetkili kisi yok mu?
Merhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?

1608312117052.png

zafzafxx

Üye
Merhaba , ben Türkiyeden bağlanıyorum ancak aynı hatayı almaktayım. Oyuna girdikten yaklaşık 2 dk sonra respawn your character yazısı çıkıyor ve select server ekranına atıyor.

bestgr

Üye
Merhabalar. Yurtdışında yaşayan kullanıcılarımız bu konuda bir hata alabiliyorlar. Aşağıda ilettiğim görseldeki alanda IPv6 kısmını kaldırarak giriş yapmayı dener misiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 1079
Türkiyedenim hocam. Şimdi malwarebytes ve kaspersky kapatıp tekrar denedim ve dc olmadım. Kasperskyın vpnini kullanmıyorum ama programı açıktı bildirim çubuğunda, onu da kapatmıştım. Ondan olabilir belki. VPN, VPN özellikli uygulamalar sorunumuzun kaynağı olabilir. Bunu okuyan diğer arkadaşlar da değerlendirmeliler bu durumu. Alfa bunun için var, birlikte çözelim :)

Son düzenleme:

zz332211

Üye
bende de aynı hata 2 saatir
oyuna giriyor 5sn sonra atıyor connection lost yazıyor

kerem20kez

Üye
Türkiyedenim hocam. Şimdi malwarebytes ve kaspersky kapatıp tekrar denedim ve dc olmadım. Kasperskyın vpnini kullanmıyorum ama programı açıktı bildirim çubuğunda, onu da kapatmıştım. Ondan olabilir belki. VPN, VPN özellikli uygulamalar sorunumuzun kaynağı olabilir. Bunu okuyan diğer arkadaşlar da değerlendirmeliler bu durumu. Alfa bunun için var, birlikte çözelim :)
bende vpn hiç bişey yok yine aynı hata var

ylmzbtuhn

Üye
Yurtdışı oluyor olsa zaten bunu belirtir ve ona göre araştırma yapardık. Bir şekilde çaresini bulamadığımız için buradan destek umuyoruz. Diğer türlü hadi halledin bekliyoruz diyen yok! Herkes bildiği yapabildiği ya da öğrenebildiği şekilde bir şeyler deniyor fakat sonuç yok. Karakter mapte gözüktüğü gibi server sayfasına atıyor!

WANHEDA

Üye
arkdaşlar benimki düzeldi yeni atılan patchle şuanlık bi sıkıntı yok 30 dkdır oyundayım

Uçan Zürafa

Üye
Oyuna girişten 2-3 saniye sonra bu hatayı alıyorum. Bu hata bende DV 1 ve DV 2 haritalarında oluyor. DV 3 haritasından herhangi bir sorun olmuyor. Discord sunucusundaki moderatörlerden baya bir yardım aldık sağ olsunlar. Ama bir çözüme ulaşamadık. Bu hata hakkında herhangi bir gelişme var mı? Aşağıda denediğimiz yöntemleri sıraladım. FARKLI bir çözüm varsa lütfen yazın.

• Modem resledik
  • İPv6 tikini kaldırdık
  • Oyunu silip baştan kurduk
  • Oyunu farklı sürücüye kurup denedik
  • Dosya doğrulama sağladık
  • İPv6 testi yaptık
  • Oyuna girdikten hemen sonra DV3 geçip sonra tekrar DV1 geçmeyi denedik

ESESS

Üye
Respawn Your Character Connection Lost Hatası nın çözümünü buldum. Oyundan atılan oyuncuların sorunu ekran kartından kaynaklı olduğunu keşvettim laptoptan oynuyorum asıl kullandığım NVİDİA ekran kartı seçili değilmiş ve yüklü bile değildi indirdim ekran kartını aktif ettim oyuna girdim 15dk oldu herhangi bir sorun yok 10sn de atıyordu önceden.

cancan1135

Üye
Respawn Your Character Connection Lost Hatası nın çözümünü buldum. Oyundan atılan oyuncuların sorunu ekran kartından kaynaklı olduğunu keşvettim laptoptan oynuyorum asıl kullandığım NVİDİA ekran kartı seçili değilmiş ve yüklü bile değildi indirdim ekran kartını aktif ettim oyuna girdim 15dk oldu herhangi bir sorun yok 10sn de atıyordu önceden.
Şans eseri hatan düzelmiş ekran kartından kaynaklı değil bu sorun

SbY

Üye
ben sırf bu hata yüzünden oyuna girmiyorum :) çözümü olduğunda tekrar giricem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt