Connection Lost Hatası [Ana Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZIWRO

Üye
hata çözülmemiş halen aynı sabahtan beri 1 kere girebildim oyuna
oyuna giriyorum karakteri sürüyorum .
alttaki adam koşmaya başlıyor oyun sesleri geliyo connection lost diyor ana menüye atıyor 3 gün önce böyle bir şey yoktu bende 2 gündür oyuna giremiyorum

mustykai

Yeni Üye
Aynı hatayı alıyorum. Oyuna giremedim belki bir aydır. Girmeye çalıştığımda karakteri seçip oyuna girdiğim anda hiçbir hareket olmadan ilk çıkan görüntüden sonra menüye atıyor ve connection lost hatası alıyorum. Girmeye çalıştığımda da karakter oyunda görünüyor fakat hiçbir şekilde giremiyorum oyuna, aynı bilgisayarda farklı internet bağlantıları denememe rağmen giriş yapamadım. Çözümü nedir?

Meapr

Moderator
Aynı hatayı alıyorum. Oyuna giremedim belki bir aydır. Girmeye çalıştığımda karakteri seçip oyuna girdiğim anda hiçbir hareket olmadan ilk çıkan görüntüden sonra menüye atıyor ve connection lost hatası alıyorum. Girmeye çalıştığımda da karakter oyunda görünüyor fakat hiçbir şekilde giremiyorum oyuna, aynı bilgisayarda farklı internet bağlantıları denememe rağmen giriş yapamadım. Çözümü nedir?
Merhaba,
Unreal Engine 5'e geçişle birlikte, eski client üzerinden yama işlemi artık yapılamamaktadır. Oyunu oynayabilmek için yeni client'i indirmeniz gerekmektedir. Güncel client'i https://www.riseonlineworld.com/download adresinden indirebilirsiniz. Eski oyun dosyalarınızı tamamen silebilirsiniz.
Bir sonrakinde yeni konu açmayı unutmayın. Konu eski olduğu için kilitlenmiştir.
Keyifli oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt