gorkemfirtina
Üye

Hesabıma giriş yapamıyorum yükleme ekranından direkt atıp connection lost diye bir hata veriyor çözümünü bilen lütfen yazabilir mi
niye ban yiyesinki kendinden şüphe ettiğin bir durum var galibaAynı hatayı alıyorum. Acaba ban mı yedik bilmeden?
niye ban yiyesinki kendinden şüphe ettiğin bir durum var galiba
Hata Sunucu kaynaklı olabilir Modem res atıp tekrar deneyebilirsiniz.
başka hesaba giriş yapabiliyorum sunucuyla alakalı olduğunu düşünmüyorumniye ban yiyesinki kendinden şüphe ettiğin bir durum var galiba
Hata Sunucu kaynaklı olabilir Modem res atıp tekrar deneyebilirsiniz.
başka hesaba giriş yapabiliyorum sunucuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Protean kingdom server 4 te iken oyundan attı şimdi karektere giremiyorum.
yan char açıp denedim ona da giriyor şuanAynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Protean kingdom server 4 te iken oyundan attı şimdi karektere giremiyorum.
bunun çözümü mümkün mü düzeltilebilecek bişey miarkadaşlar ban yemiş olsanız karakter seçme ekranından öte gitmez tıkladığınız an blocke olduğunuz yazar. server 4 kapandı o anda herhalde askıda kaldı çarlar.
açıldı şuan girebilirsinarkadaşlar şuan yan çarımla oyuna girdim ve protean 4 server yok kapalı. haliyle oradaki oyuncularda şuan oyuna giremiyor. inşallah yetkileler kısa zamanda çözerde bizde oyunumuzu oynamaya devam ederiz.