connection lost

gorkemfirtina

Üye
Hesabıma giriş yapamıyorum yükleme ekranından direkt atıp connection lost diye bir hata veriyor çözümünü bilen lütfen yazabilir mi

hezarfenbeg

Üye
niye ban yiyesinki kendinden şüphe ettiğin bir durum var galiba

Hata Sunucu kaynaklı olabilir Modem res atıp tekrar deneyebilirsiniz.

Kendimden şüphe ettiğim bir durum yok, yan yanayız kuzenim oyuna girip oynuyor ben oynayamıyorum. Dolayısı ile aklıma gelen seçenek ban yediğim oldu; öncesinde de tekrarlı bir ihlalim küfrüm vs söz konusu değil

elfsupe

Üye
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Protean kingdom server 4 te iken oyundan attı şimdi karektere giremiyorum.

gorkemfirtina

Üye
başka hesaba giriş yapabiliyorum sunucuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Protean kingdom server 4 te iken oyundan attı şimdi karektere giremiyorum.

yan char açıp denedim ona da giriyor şuan

rasulalkan

Üye
arkadaşlar ban yemiş olsanız karakter seçme ekranından öte gitmez tıkladığınız an blocke olduğunuz yazar. server 4 kapandı o anda herhalde askıda kaldı çarlar.

elfsupe

Üye
bende yan char actım oyuna girdi . ancak ana karekterime giremiyorum. muhtemelen server 4 te bir sıkıntı var

hezarfenbeg

Üye
Enteresan vallahi. Oyunun ortasında gittim giremiyorum da, ne zamana açılır acaba

kayahankaya

Üye
Ne zaman girilebileceği konusunda bir açıklama olacak mı acaba?

4. kanaldaydım bende 1 saat oldu giremiyorum hala.

rasulalkan

Üye
arkadaşlar şuan yan çarımla oyuna girdim ve protean 4 server yok kapalı. haliyle oradaki oyuncularda şuan oyuna giremiyor. inşallah yetkileler kısa zamanda çözerde bizde oyunumuzu oynamaya devam ederiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt