İstek Craft agaç ve madenin toplanma sayısı neden düşürüldü

kopil

Üye
Oyun icindeki mekaniklere mudahale edin patch notuna niye yazmiyorsunuz once bunu bir aciklayin? Yapilmis birsey niye soylenmiyor? Crafti kapattiniz guncelleme gelecek okey. Madem toplamayida degistirecektiniz onu da kapatsaydiniz. Adamlar 3x 4x topladi stokladi. Simdi toplamak isteyen adam ne yapacak? Bizim koy muhtari bazi seyleri daha iyi planliyor

DevilRai

Üye
Lütfen nerf geri alırmısınız alamıyorsanız süresini kısaltın bu nedir abi ya tüm gün farm yapıyorum rezillik

Adv3NN

Üye
kendi görüşüm bütün craft itemleri kaldırılıp kastıkları levellerin düşürülüp pacth ile baştan 0dan gelmesi yenisi eskisi kalmadan herkes 0dan başlamali craft işine bi kapandı bi acıldı filan derken cok karışıklık oldu

feya

Üye
kendi görüşüm bütün craft itemleri kaldırılıp kastıkları levellerin düşürülüp pacth ile baştan 0dan gelmesi yenisi eskisi kalmadan herkes 0dan başlamali craft işine bi kapandı bi acıldı filan derken cok karışıklık oldu
Senin görüşün mağara görüşü

• Beğen
Tepkiler: Ogi

Adv3NN

Üye
Senin görüşün mağara görüşü
bilmem yukarıdakiler mesela düşürme oranı yavaşladı filan demişler mesela sonradan başlayanlar icin büyük bi engel bu olay önceden kasanlar deli paralar kaldırıcak filan düzenleme adına sıfırlanabılır bütün stoklar ve lvller

feya

Üye
Merak ediyorum X oyun kaç para verdi size ki bu denli provoke etmeye çalışıyorsunuz milleti bu forumda,yok graft sıfırlansınmış,yok itemler silinsinmiş..Ya sizin bi kere graft ne olduğunu bilmediğiniz malüm,hatta Rise onlineye bile bir defa girmediğiniz ortada..Kardeşim,x oyun bulamadı yolunacak kaz ki size üç beş verip burayı provoke etmeye gönderiyor

feya

Üye
bilmem yukarıdakiler mesela düşürme oranı yavaşladı filan demişler mesela sonradan başlayanlar icin büyük bi engel bu olay önceden kasanlar deli paralar kaldırıcak filan düzenleme adına sıfırlanabılır bütün stoklar ve lvller
Oranların düşmesiyle graft yapmış kişinin suçu ne ki aylarını vermiş gece gündüz demeden item toplamış,ve sen çıkıp burda item silinsin lvl sıfırlansın......Yok öyle bi dünya

CuthalionAegnor

Üye
Oranların düşmesiyle graft yapmış kişinin suçu ne ki aylarını vermiş gece gündüz demeden item toplamış,ve sen çıkıp burda item silinsin lvl sıfırlansın......Yok öyle bi dünya
Anlamadıgın bişi var kardeş kingdomlar önceden lwl kasan doluyken artık bomboş yeni user gelmiyor bu şekilde yapılarakda yeni userin gelme yolu kapatılıyor bu 1. 2siyse hergün iş dolayısıyla 2 saat oynayan adam artık bunu yapmaz bi süre sonrada tamamen oyunu bırakır bu nerf olmamalıydı düzenlemesi gerek

Ogi

Üye
Anlamadıgın bişi var kardeş kingdomlar önceden lwl kasan doluyken artık bomboş yeni user gelmiyor bu şekilde yapılarakda yeni userin gelme yolu kapatılıyor bu 1. 2siyse hergün iş dolayısıyla 2 saat oynayan adam artık bunu yapmaz bi süre sonrada tamamen oyunu bırakır bu nerf olmamalıydı düzenlemesi gerek
Craft zaten günde 2 saat ile olabilecek bir şey değil dışarıdan her şey kolay gözüküyor zannediyorsunuz gerçekten ama öyle değil.

Zbam

Üye
Su an 10 mlik aletle 10 k lık aletin hız farkı nasıl?

RickSancheZz

Üye
Craft zaten günde 2 saat ile olabilecek bir şey değil dışarıdan her şey kolay gözüküyor zannediyorsunuz gerçekten ama öyle değil.

kimse kolay zannetmiyor, benim gibi exp-farm-pk-craft-balık gibi herşeyle ilgilenen insanlar vardır illaki ve 2 saat yeterli bir süre bence, fazlası insanı sıkıyor :D

Edit : son güncellemeden sonra iyice sıkıldım craft farmını bıraktım.

Tengrikut

Üye
Craft toplayıcılığı ve balıkcılık 10 katı artmış, hagard bölgesinde 100 katı artmış, herkes birşey topluyor

kopil

Üye
Ya bana sunu aciklasaniza. Madem bu sekilde gatheringi nerfleyecektiniz. Bir aydir kapali olan uretim ile beraber gatheringi neden kapatmadiniz? Madem boyle bir nerf plani vardi, neden oyuncular 1 ay onceden bilgilendirilmedi? Eski haliyle 3x hizda malzeme toplayan adamlarla suan lifeskille baslayacak olan adamlar nasil rekabet edecek? "Bende expimden feragat ettimciler" lutfen siz yorum yapmayin. Levelinizi vs dusurun diyenlere hic katilmiyorum. Sizin hicbir hataniz yok. Lifeskill sevmissindir ona odaklandin, onu kastin eyw. Buradaki tek suclu yonetim. Koy kahvesindeki dayilar gibi kararlar alarak koskoca bir toplulugu yonetmeye calisiyorsunuz. Neyse gb fiyatlarindan vs oyunun hergun kan kaybettigi ortada. Siz bizi umursamayin. 100 200 kisiyle devam edersiniz boyle giderse

Tengrikut

Üye
@kopil oyunda kaç meslek grubu var? hangi meslek grubu eşya üretebildi? hangisi sadece toplama yapıldı? bir bilgin varmı,

kopil

Üye
Bilmedigin icin mi soruyorsun anlamadim. Cooking en basta acikti, yemekler uretilebiliyordu.
Diger mesleklerde acikti, kullanilamayacak seyler uretiliyor olsada exp kasiliyordu. Olay crafting expi yada gathering expi kasmis olmak degil. Olay toplayiciligin 2 aydir 3x hizli sekilde aktif birakilmisken, bir anda nerflenmesi sorunu. Simdi stok yapmis olan adamlar crafting acilinca bir anda levelini kasacak. Sen onlarin topladiginin 3 4 kati yavas malzeme toplayacaksin.

CuthalionAegnor

Üye

kimse kolay zannetmiyor, benim gibi exp-farm-pk-craft-balık gibi herşeyle ilgilenen insanlar vardır illaki ve 2 saat yeterli bir süre bence, fazlası insanı sıkıyor :D

Edit : son güncellemeden sonra iyice sıkıldım craft farmını bıraktım.
Arkadaş gerekli cevabı vermiş bi oyuna saatler gömülmez günde 2 3 saatle bişi yapamazsam oyunun bi amacı kalmaz o yüzden oyun bitiyor yeni kimse gelmiyor oynayanda bu amaçsızca yapılan nerflerden dolayı bırakıyor malum oyun gibi uzun soluklu olabilecegini zannetmiyorum

kopil

Üye
@kopil

Balıkcılık ve Aşçılık eşya üretebiliyordu " Demircilik,Odunculuk ve Taş ustalığı'nın bazı toplama seviyeleri açıktı" bir kısım açık, kalan 4 meslek grubu ile ilgili üretim toplama yoktu, hangi meslek grubunda ilerlemeye çalıştın?
Benim ne yapip yapmadigim seni ilgilendirmiyoru genc. Konuyla alakali goruslerin varsa yazarsin. Benimle ikili diyaloga girip sacma sapan soru cevap yapmaya calisma. Varsa bir onerin yaz konulara. Hadi uza

Tengrikut

Üye
basit bir şeyin kendi çapında oyuncuları provoke etme arayışı "çıkar telefonunu göster"

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt