İstek Craft agaç ve madenin toplanma sayısı neden düşürüldü

CanavarHun

Üye
Hiç bişeyi silemezler.kimsenin emeğini çöpe atamazlar şuç oyunu yapanlarda.bu oyun acıldı zaman bu craft olayı tamamen kapalı olmalıydı.hiç bir maden oyuna koyulmamalıydı.zaten craftta sadece exp arttırmak için yemek craftlanıyor başka hiç bir craft yapılmıyor bütün hazırlıkları yapıp her şeyi ayarlayıp bitirdikten sonra oyuna eklemeleri gerekirdi.dediğim gibi muhtemelen toplamacılık seviyesi arttıkca daha hızlı toplanacak yoksa 10 yada 20 lvl yapmış olanlarda 40 yapması imkansız gibi.şu an baktım iron ore 37 saniyede topluyor 1 saniye bile ara vermeden 1000 tane toplamak için 10 saat yapıyor ara vermeden kazım yapamıyacağımız için maden de arıyacağımızı eklersek 12 saat filan sürer.hem zaman uzatılmış hemde o yetmiyormuş gibi 10 tane verirken 5 düşürülmüş.eğer craft seviyesi için her levelde istediği exp miktarıda düşürülmediyse yada craft yaptığımızda çok daha fazla exp vermiyorsa yahut craft yaparken 3 tane yerine 2 gibi şeyleride şu anki duruma göre ayarladılarsa iyi yok sadece toplamada herşeyi yarıya indirip süreyi uzatıp craftta giden malzeme craft için istenilen exp ve craft yaparken verdiği exp aynıysa o zaman bu işi akıl eden arkadaşı oyuna koysunlar 40 lvl yapsında göreyim o yiğidi ben derim.ben 20 level yaptım ama ben bile uğraşmam 12 saat günde toplamak için..ben aylardır emek zaman harcadım eğer lvl sıfırlarsa zaten oyuncu sayısında büyük azalma var sıfırlasınlar bir bölüm daha bırakır oyunu artık oyunu yapanlar cz'ye girer kendi aralarında pk atarlar.versinler benim emeklerimin karşılığını mağazadan 50 bin cash sıfırlasınlar.
evet ya keşke her şey full+full hazır oldugunda çıkarsalardı böyle çok saçma oldu kasalım mı kasmayalım mı ne elde edicez ne olcak hiç bir şey belli değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt