Bi telafi olacağını düşünmüyorum. Kaybedilen bişey yok sadece topluyorsun şuancraft sistemi ile ilgili acaba telafi yapılacak mı ?
Merhabalar,
Mesleklerin tamaminin eksiksiz sunulacağı zaman hakkında size nasil bir bilgilendirme yapildi da beklentiye girdiniz bilmiyorum ama meslekler 1 aydan once zor gelir. Cok isi var. Baska bir konuda kismen deginmistim. Bu konularda en sağlıklı bilgiyi benden alabileceginizi unutmayiniz.
Sevgiler
Merhabalar,
Mesleklerin tamaminin eksiksiz sunulacağı zaman hakkında size nasil bir bilgilendirme yapildi da beklentiye girdiniz bilmiyorum ama meslekler 1 aydan once zor gelir. Cok isi var. Baska bir konuda kismen deginmistim. Bu konularda en sağlıklı bilgiyi benden alabileceginizi unutmayiniz.
Sevgiler
Üstat maalesef senin kişisel paylaşımlarını göremiyoruz, bu tarz paylaşımlarınızı resmi site üzerinden güncelleme notu altında paylaşsanız süper olur. 2.0.0 güncelleme notu ile gelecek patch diye yazmışsınız. Şimdi de resmi sitede paylaşılan güncelleme notunu yalanlıyorsunuz vallahi pes. Ben bilseydim karakterimi 7 24 balıkta tutmazdım. Pişman oldum.Merhabalar,
Sevgiler
Bende bu güncellemede gelmesini bekliyordum sanırım yetişmemiş olabilir tam haliyle sunmak için bir kaç eksik ile yüklemek istememiş olabilirler.Merhaba Sn. Justice
Bu konu hakkında pek yazmak istemiyordum ama nasıl bir bilgilendirme yapıldı ki beklentiye girdiniz bilmiyorum demişsiniz.
Bir yönetici olarak patch notlarını hiç okumadığınızı düşünmek istemiyorum.
Lütfen aşağıda vermiş olduğum linkte düzenlemeler bölümünde 10. başlığı okuyunuz. Nasıl bir bilgilendirme yapıldığı konusunda bir fikriniz olur.
[Güncelleme Notu] 2.0.0
Önümüzdeki güncellemede gelecek diye yazıyodu bizmi yanlış okuduk
Bununla ilgili ticket açmıştım fakat yine aynı sorunlar oluşuyor. Map'in altında çıkan ağaçlar ore'lar bunların stabile olması güzel olabilir. Güncellemeyle birlikte bunlar düzeltilirse çok iyi olur.Merhabalar,
Sevgiler
"10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır."muhtemelen benim postumu okumus olabilrisiniz, ticket uzerinden sormustum calismalar suruyor onumuzdeki patch de muhtemelen duzelir seklinde cevap almstim.
eksiksiz sunulacağı zamanı istemiyoruz. Çalışan halini niye kapatıyorsunuz. Yaptıkça her patchde bir kısmını yayına alırsınız. Gerçi 15 saatlik bakımın ardından "gelenleri" görünce beklentiye girmek de saçma ama neyse. Madem en sağlıklı bilgiyi senden alıyoruz. Çalışan kısım neden kapatıldı açıklar mısın? Ne zararı vardı?Merhabalar,
Sevgiler
Bunu gayet iyi hatırlıyorumHatta dün yetkililerden biri yazmıştı: deri toplama için hayvanlar ekleniyor az kaldı , diğer mesleklerin çoğu hazır diye.
Beyefendi milyonların cevabını merak ettiği tek bir soru soracağım. Madem tamamlanmamıştı neden kullanıma sundunuz?Merhabalar,
Sevgiler