Bu craft metaryelleri fiyatları arz taleple ilgili bi durum bana kalırsa oyundaki oyuncu sayısı ilede orantılı hepsinin ötesinde şuan cookingten örnek vereyim .
Soğan sarımsak gibi 30+ level metaryeller afedersiniz ama çöp hükmünde hiç bir değeri yok 1 k dan satılıyor çoğu ..
+ Oyunda farm atana nasıl gold parşümen level kasana nasıl xp perşümen basılabiliyorsa crafttada bu şekilde basılabilmeli ki paylaşımı yapıldı bonusların ..
Bu konulara girmek istemiyorum burada zaten sorunlarımızı soru cevapta anlattık ve güncellemelerle net bir fikre kapılıcaz .
Dip not olarak : 5 aydır craft yapan oyuncular zaten şuan mesleklerin en everestini yaşıyo bence siz yeni başlayan tayfanın size yaklaşmasını istemiyorsunuz doğal olarak .
Kardeşim işte bende diyorum ki şuan bile 1k ediyosa 30coinse satamazsn kolay olursa 10 kat değeri düşer.Hızlı toplamayla zor toplama arasında herhangi bir elde ettiğin bişey yok!! Aksine daha kötü çok ucuz olunca talep kalmaz herkes herşeyi fuller sistem komple çöker.
Şimdi craftın tekrar açılmasıyla 1.5 aydır zor şekilde kasıyoruz.
Ben taşcıyım zorlaştığı için muadilini vermediler 1sv taş verdiler.
Sıfırdan stok tutuyorum.
Kendini benim yerime koy
1 günde 10-12 saat arası 40 tane işlenmiş Granite block üretebiliyorum sadece.
1.5 ayda 2100 adet Granite block üretmişim.
Ve daha bunun satışı bile yok belki 2 ay daha ....
Şimdi bu 1 haftada üretebilecek hale gelirse bu emeğe yazık değilmi ?
Sen bu şekil bir süreçle bunu topladığını düşün sonra pat 2-3 kat hızlanıp ipini koparanın binlerce topladığını düşün ne hissedersin ?
Ne kadar zorsa herşey o kadar değerlidir.
Hagarttaki materyallerle protan arasında fazla fiyat farkı yok!!
Çoğu meslek zarar ediyor şuan öyle herkes 200-300gb kastı vs gibi şeyler hikaye.
Zaten çoğu meslek sıfırlanmış durumda.
Zaten o mesleklerin yarısı bomboştu.
O zaman toplanan en üst seviye materyalleri hep en düşük seviyelerle change edildi.
Öyle söylendiği gibi 2 güne kimse 40 toplayıcılıkta kasamadı.
1 ay sürdü ve herkese açıktı herkes o şekil toplayabiliyordu ama kimse uğraşmadı.O zaman ki toplayıcılık xpleriyle şuankiler aynıydı sadece toplayıcılık süreleri %30-40 daha hızlıydı o zaman.Sonra kapandı zaten 2.5 ay kapalıydı toplamada üretmede.
Bunun suçlusu craftcılar mı ?
O zaman ki meta öyleydi.Şimdiki meta böyle.
Şartlar herkese eşit sunuldu.
Kısmen işleyen ve toplayanın iyi para kazanabildiği bir model varken neden bu çöpe dönsün istiyorsunuz ?
şuan üreten hep zararda sade insanlar ilerde ek formüller eklenir vs umuduyla geliştirmeye devam ediyor.
Şuan toplayan Dorionda toplasa bile iyi para kasabiliyor.
Üretenlerde ise bazı meslekler harici hiçbir kar yok!!
Benim taşcılıkta ise daha klan binası dahi yok!!
5 aydır 1 coins kazanamadım.
Yani öyle onun bunun anlattığı gibi değil hiçbişey.
Benim kızdığım konu şu evet daha kolay ve daha hızlı olabilirdi ama bunu 1.5 ay önce yapsalardı şimdi 1.5 aydır insanlar zor şartlarda emek veriyor şimdi 2-3 kat kolaylaşırsa kalan az sayıda craftcıda çekip gidicek oyundan bunlardan biride benim.Az sayıda kalan craftcılar sırf zor olduğu için değerli olur mantalitesiyle crafta devam etti.Sizin bu dediğiniz olursa oyunda craftcı kalmaz emin olabilirsiniz buna.Kalan az sayıda craftcının 2.kez stoklarının çöpe dönmesine tahammülü yok sabrıda yok!! Justice'in de bunu kolaylaştıracağını düşünmüyorum bu sebeple belki ufak bir esneme yapabilir.Çoğu craftcı çekip gitti kalanlarında çekip gideceğini çok iyi görüyordur.Bu sistemi sürekli eğip büküp oyuncak etmez!!
Siz ben ne desem anlamayacaksınız hep kötü belleyip laf atacaksınız vs
Bunun kolaylaşmasını savunanlar craft konusunda tecrübesiz,craftın ne olduğunu bile daha tam kavrayamamış.Olaya düz mantık bakıyor piyasa dengesini göz etmeden sade keyfi kişisel menfaatlerine göre yorumluyor.O saydığınız toplayıcılık o kadar değerli olsaydı biz para bassaydık çıkıp burda konuşmazdık ,sürekli ürün satma peşine düşerdik.Sesimizde çıkmazdı.Çok iftiralar atılıyor hileli kasmışızda bilmem ne ,ne açgözlü demedikleri kalıyo ne fırsatı ne başka bişe halbuki kimsenin doğru düzgün bişe kazandığı yok!! hep boş kıskançlık dolu palavra söylemler.Bunlara cevap verip işin gerçeğini anlatmak lazım ki meslekte yüksek seviyede olanların parayı kırdığını söyleyen sahtekarlara itimat edilmesin.Benim çarın itemleri ortada hep görev,takıalr str 8 yeşil.Çoğu kişi -100gb -200 gb hep içeri hep içeri.Davulun sesi uzaktan hoş gelir bu durumları sizde böyle tecrübe etseydiniz böyle itham eder vari konuşmazdınız.