öyle bişe yok işte o zaman sağ kasmak için malzemeleri bizzat toplamak zorundaydık ve haftalarca herkes dorionda kastı.3-5 kişi harici öyle herşeyi ful adam yok!! birşey bilmeden konuşma.O herşeyi ful adamlar bile en az 3 hafta kastı.Ben oyunun ilk günü başlamama rağmennereye aynıydı ? hem daha hızlıyhı hemde son seviye itemle topladığın için extra hızlıydı. şu an 3. seviye metaryalden enhanced itemle 252 xp gelirken o zaman 2400 geliyordu.
Wood 28
Mining 33
quartting 37
harvesting 26
bu 4 ünü kasmam 1000-1500 sat üstü sürdü.Kolaymış bide xd
sağ tarafta
stonemassony 36 ,taşçılık meslek sıralamasında 1.yim.
diğer sağ mesleklerde boş
Quarttingide craft açıldıktan 1.5 hafta sonra kasmaya başlayıp 18 den 37 ye totalde 40 günde getirdim çünkü sandstoneları çevirmesi bir haftayı geçik sürdü.
Blacksmitting yaparken vazgeçip taşa döndüm ancak Quarrinti kasarken o zaman toplamalarda kapandı ve 2.5 ay açılmadı.O seviyede kalmıştı.
Şunuda söyliyim öyle eskiden bota at kendi kassın yoktu ezik itemlerle haftalarca 59 olmaya çalıştık hagarta girebilmek için.Orada son itemle toplayan adamlar max 2-3 hafta kasabildi.1 levelken hagarta herkes gidip toplamış gibi konuşuyosun.3 seviye materyal 2400 dü he komik.2 ve 3 sv kaç bin materyalim vardi hayal görüyorsun.Hagarttaki taşlar 4k veriordu dorion ve protan hemen hemen aynıydı uydurma.Şuan bir granite rock toplayınca 2400xp kasıyorsun.Aman aman fark yok!!
Ben 1 sv hesabı 2 ayda 35 yaparım.Günde 10 saat üstü topla gör bak oluyomu olmuyomu boşa acitasyon yapmayın.Xpler çok çok iyi durumda.
Ben 18 den 30 a 14 günde çıktım protandan.10 saat ve üstü sende kas sende çık ağlayıp sızlanacak bir xp zorluğu yok!!
1.5 aydır insanlar zor kasıyor herkes stoğunu zorla tutuyor.Senin keyfin olacak diye 1 haftaya inmez o!
Çünkü gene herkese aynı eşit şartlarda sunuldu.Geçmişte olduğu gibi.
Ben kimseye ne yağcılık yaparım ne menfaatimi düşünürüm.Çünkü 5 aydır 1 coins kazancım yok!!
Ama craft açıldıktan sonra güç bela kastığım stoklarında çöp olmasına seyirci kalamam!! tabiki sizin darlamanıza karşı muhalefet edeceğim.
Onlarca craftcı zor şartlarda stok tuttu onlarında emeği heba olacak sade ben kendi adıma konuşmuyorum.
Craftın zor olması en doğrusudur zaten öylede kalacaktır.
Meslek güncellemesiyle buf olacağını nerden çıkardın ?
belki sadece ek formüller gelecek ....
belkide dw haritasına 3-5 materyal daha eklicekler....
Öyle çok afaki şeyler bekleme bence...
Bak bakıyım 5 aydır oynayan sana göre kolay kasmış adamın totalde 2500 saat üstü yaptığı craftla kastığı seviyeler çok kolaymıymış bak bakıyım hepsi 40 mıymış.
Sizi kim kandırdıysa gidin o kıskanç boş yapan tiplere sallayın, çok kolay 40 olmuşya herkes gösterin bu meslek ekranını...
Çoğu oyuncu max benim kadar daha ötesi yok!!
Bugünde craftta 15.saatimi geride bıraktım.
Benim gibi emekçi craftcılarada selam olsun...
2-3 saat zor craft yapıp bu emekleri heba etmeye hevesli çırak craftcılarda hayran hayran baksın bu meslek ekranına...
Ekli dosyalar
Son düzenleme: