Öneri Craftçılar olarak sabrımız kalmadı dengeleme gelmeli artık ..

Wildbaba

Üye
Ben herşeyi topluyorum Hagartta ve esasında granite rock taşlarına göre sizin taşlar daha az olmasına rağmen o taşlardan %100 oranla gold ore atıyor.Bizde mesela bu oran %35 civarı yani bizim her topladığımız 100 taşın 65 i esasında Dorionda topluyormuş havasında oluyor.Bu durum ve süresi korunurda Gold ore sayısı veya Birch wood sayısı bir nebze artarsa ben buna hayır demem.Ben tam iyi demedim zaten bir nebze iyileştirilebilir dedim kaç mesaj önce.Ama ben bu yönetime güvenmiyorum hepsini bir çuvala koyup rasgele yapıyorlar.O yüzden formül tarafından gitmeniz kimsenin canını yakmaz.Öbür türlü bütün taşcıların düşmanlığını kazanacak Weapon craftcılar oduncular burada bir nefret doğmasın.He benim umrunda olmaz taş kolaylaşırsa stoğumun değeri patlarsa stoğu yakar çeker giderim ama bazı tipler ile weaponcu ve oduncular ağır kavgalara girebilir ah edebilir sövebilir sayabilir tuhaf tip çok kimsenin tadı kaçmasın diye formül odaklı birşeyle çözülmesi daha iyi olur diye düşündüm sadece.
Ama bu row yönetimininde onu düşünebileceğinden emin değilim daha beter mafederler.

poxime

Üye
dostum millet tek ürün toplamıyor verimlilik açısından 3 4 toplayıcılık kolu birden ilerletiyor. bizim kanat çökerse taşın esamesi kalmaz. çünkü toplayıcı sayısı inanılmaz azalır sadece taş bişi vaad ettiği için. o zamanda fiyatlar fırlar bu sefer sen ürettiğini satamayacak hale gelirsin millet almaz. Senin önerin craftı baştan yaratmak gibi tamamen içini değiştirmek. 2 aydır 2 tane buglu materyalin yerini değiştirmeyen yönetim onu yaparmı ? :) bizde olmayacak duaya amin demek yerine yazılım anlamında onlara daha makul hoş gelebilecek öneriler sunuyoruz.

Wildbaba

Üye
Toplayan zararlı çıkmaz demişsinde o hız artarsa daha çok ks olur ve daha çok kişi yığılır hal böyle olunca toplayıcıların çoğu bırakır.Toplama hızı yavaşken en azından ks yeme şansın az herkes malzemeye ulaşabiliyor.O süre kısalırsa yılmayan 2 kişi diğerleri yılıp çekip gittikten sonra bütün campları öyle bir toplarki kimse malzeme yüzü göremez.Şuanki modelde 50 kişi girse toplamaya herkesin malzeme toplama imkanı oluyor.
Bu öneriyi yapanlarada mesela kurnaz diyebilir birçok kişi.5 pcyi yığar oraya 5çarla toplar hızlı hızlı kimseyede yar etmez öyle psikopatlar var.Toplamanın yavaş olması bu durumu engelliyor herkes ulaşabiliyor toplama materyallerine.

poxime

Üye
Toplayan zararlı çıkmaz demişsinde o hız artarsa daha çok ks olur ve daha çok kişi yığılır hal böyle olunca toplayıcıların çoğu bırakır.Toplama hızı yavaşken en azından ks yeme şansın az herkes malzemeye ulaşabiliyor.O süre kısalırsa 2 kişi bütün campları öyle bir toplarki kimse malzeme yüzü göremez.Şuanki modelde 50 kişi girse toplamaya herkesin malzeme toplama imkanı oluyor.
o nedenle toplama hızıyla beraber haritadaki materyallerinde aynı oranda artması gerek zaten. Miktar aynı kalır hız artarsa koas olur. Tekliflerimiz optimum seviyede değil vaziyet nedeniyle verimlilik açısından max verimli teklifler. Optimumu değilde verimliyi seçmek durumunda kaldığımız için bu durumdan etkilenen kesim illaki olacak bunun önüne geçebilecek bir seçenek yok. Senin dediğin optimuma girer onu yapacak adam zaten benim dediğimide yapsa senin için ayrı bir durum gözetir.

Wildbaba

Üye
Valla senin dediğin modelde 5 pcli toplayan takıntılı tiplerin ekmeğine yağ sürülür isterse 1000 malzeme olsun hızlı olduğu için hepsini temizler kimseyede yar etmez.Hız düşük olduğunda herkesin taşa ulaşma imkanı var.
Ayrıca malzeme çok oldumu çabuk tükenir craft sistemi malzemeler ucuz olunca ipini koparan 40 yapar craft sistemi çöpe döner.
Aşırı mantıksız yani hızlanması bunu zamanında gördük 2 güne sağı 30 40 a basanlar oldu.Bu işin çözümü formül iyileştirmelerindedir gerisi faso fiso yeni ko serverları nası 2 ayda patlıyorsa senin dediğin modelde 2 ayda craft patlar tükenir.Malzemeler zaten ucuz.Sana pahalı gelse bile 2gb drop alsan 4bin üstü materyal alabilirsin.

2 gb drop aldığın zmn mesela

20bin Aspen wood
20bin iron ore
12bin titanium ore
3200 gold ore alabiliyorsun.

Şu piyasada herşeye ulaşmak kolayca mümkün.
Bi uniq drop alsan zindandan şuan bir mesleği 1 den 25 hatta 30 yapacak malzeme alabiliyorsun.

Son düzenleme:

poxime

Üye
o basanlar eski stokları olanlar. ona yapacak bişi yok. yönetim adamların ellerinden malzemesini alamazdı. Dediğin programla toplama işine gelirsek şuanda da yapar adam yapacaksa. nasıl oluyor bilmiyorum hiç duymadım ama. yüzde hızı arttırıp yüzde 30 materyali arttırsan vaziyet çokta değişmez. Apsürt artışlar olsa craftın ilk dönemi hızında toplama aşırı kar milleti kör eder belki . ama craftta expi 25 toplama hızı yüzde 25 arttırsan 1 yılda ulaşılacak yere 6 ayda ulaşır crafter. onun dışında parayı basan zaten her zaman çok daha hızlı ulaşacak sona materyal azda çokta olsa. para her şeyi çözer. mesele emekçinin parası olana karşı tamamen ezilmemesi. bu zorluk devam ederse emekçiden craftçı değil sadece toplayıcı olacak. yani parası olana emekçiler kölelik yapacak gibi bir durum peydah olacak. Şu anda crafterların bir kısmı emekçi ama onlarda buglu dönemden kalma stokları sayesinde parası ile bi yere gelenlere rakip olabildi. Yeni başlayan birinin bu konuda rakip olması mümkün değil. rekabetten kastımda emekçi ile para basanı aynı dengeye koymak değil .ama emekçide ben bu uğraşa girsem sonunu görebilirim demeli.

poxime

Üye
Valla senin dediğin modelde 5 pcli toplayan takıntılı tiplerin ekmeğine yağ sürülür isterse 1000 malzeme olsun hızlı olduğu için hepsini temizler kimseyede yar etmez.Hız düşük olduğunda herkesin taşa ulaşma imkanı var.
Ayrıca malzeme çok oldumu çabuk tükenir craft sistemi malzemeler ucuz olunca ipini koparan 40 yapar craft sistemi çöpe döner.
Aşırı mantıksız yani hızlanması bunu zamanında gördük 2 güne sağı 30 40 a basanlar oldu.Bu işin çözümü formül iyileştirmelerindedir gerisi faso fiso yeni ko serverları nası 2 ayda patlıyorsa senin dediğin modelde 2 ayda craft patlar tükenir.Malzemeler zaten ucuz.Sana pahalı gelse bile 2gb drop alsan 4bin üstü materyal alabilirsin.

20bin Aspen wood
20bin iron ore
12bin titanium ore

Bi uniq drop alsan zindandan şuan bir mesleği 1 den 25 hatta 30 yapacak malzeme alabiliyorsun.
keşke alabilsen bir günde 10k iron çeksen pazardan fiyatı 2 ye katlanır. senin gibi 5 10 crafter olsa pazarda iron ore bulunmaz mesela. çünkü malzeme az pazarda. pazarda craft ürünlerini takip ediyormusun bilmiyorum. bazen biri toplu alım yapar 3 5 gün kendine gelemez pazar ürün olmaz adam gibi. helede üst segment materyallerde daha da vahim. 20 gün önce biri toplu gold ore çekti 10 güne anca kendine geldi gold ore pazarı. sadece 1 kişi çekince olan durum.

poxime

Üye
hatta sana bir örnek daha vereyim iron ore 5 6k dan gidiyordu bi ara crafta merak salan çok oldu sanırım toplu alımlar olmaya başladı. fiyatı 13 15k ya fırladı pazarda sayısı iyice azaldı. 11 12k ya konan 3 5 malzeme direk havada kapıldı. Sonra o toplayanlar baktı bu iş böyle olmaz bu işte ilerlemek mantıklı bi yere gitmiyor ellerindeki kullanmadıkları stokları geri bırakmaya başladı fiyatlar çakıldı. alanda olmadı doğru düzgün. 20 günlük süreç daha yeni yeni bi dengelemeye girmeye başladı düşük fiyatı gören bi kaç kişi muhtemelen craft yapayım diye heves etti bu kısır döngü devam etcek değişim olmazsa 15 20 güne bi patlama bi çakılış daha olacak. ama craftta ilerleyen olmayacak herkesin yarım kalmış hayaller olarak kalacak. bi süre sonra bu kısır döngüye girecek adam da kalmıcak crafter cephesinde sonra el ele baş başa kalacak toplayıcılık yapanlar.

Mitraileusse

Üye

20bin Aspen wood
20bin iron ore
12bin titanium ore

reis tüm mesajlarını okudum haklı olduğun konular var ama benim misal cookingten gideyim benim lunaskarda 8 saaat level alabilmem için yaptığım toplayacılıkta topladığım malzemelerle kayda değer hiç bir yemek üretemiyorum nasıl mı ? Domates örneği şuan oyunda domates dorionda çıkıyo level almak isteyen bi adamın dorionda işi yok en basidi domatesi 30 seviye mahsül yapsalar kimsenin gıkı çıkmaz . ben 8 saaatimi veriyorum ama boşa gidiyo sadece exp için hani anlatamıyorum

Soğan . sarımsak . mantar bunların kullanımı çok az bu yüzdende değersiz zaten . ya girmicektim bu konulara soru cevapta zaten anlatmıştık dengeleme gelicek dendi .
Bunların düzelmesi gerek toplamacı yapan ahmet abim sibel kardeşim yine gelsin lunasrkda toplasın 10 level çarıyla dorionda slot tutuyolar bunlarında düzenlenmesi gerek

Wildbaba

Üye
reis tüm mesajlarını okudum haklı olduğun konular var ama benim misal cookingten gideyim benim lunaskarda 8 saaat level alabilmem için yaptığım toplayacılıkta topladığım malzemelerle kayda değer hiç bir yemek üretemiyorum nasıl mı ? Domates örneği şuan oyunda domates dorionda çıkıyo level almak isteyen bi adamın dorionda işi yok en basidi domatesi 30 seviye mahsül yapsalar kimsenin gıkı çıkmaz . ben 8 saaatimi veriyorum ama boşa gidiyo sadece exp için hani anlatamıyorum

Soğan . sarımsak . mantar bunların kullanımı çok az bu yüzdende değersiz zaten . ya girmicektim bu konulara soru cevapta zaten anlatmıştık dengeleme gelicek dendi .
Bunların düzelmesi gerek toplamacı yapan ahmet abim sibel kardeşim yine gelsin lunasrkda toplasın 10 level çarıyla dorionda slot tutuyolar bunlarında düzenlenmesi gerek
İşte reis hep formül kaynaklı skntı 40 formül varken 1 tanesi para kazandırıyorsa oradan zaten para kazanamazsın çünkü zaten o formülü açana kadar 100kat para harcamıssındır.Cookingde xp keklerini nerflediler malzeme sayısı arttırıp zorlaştırdılar daha bir sürü sorun var.Bende buna kızıyorum zaten.Bir sürü formülün 20 üstü para kazandırması ve kolay bir üretim aşaması olması lazım.1 tane formül para ediyor mesela ondada %95 toplayan kazanıyor herkes onu toplayınca adam formülü açsada toplayıcılık yapacak malzemeyi yığılma olduğu için toplayamıyor satın aldığı zamanda max %5 kar ediyor ondan sonra kar marjına bakıyosun üç kuruş.Bide o itemdeki pasta payını görüp pusa koyuyorlar gerçekten komik bir iş.Repair keki çok kullanılır die Pusa Repair Hammer koymak craftcıya saygısızlık.Bir sürü örnek var konuş konuş bitmez.

Wildbaba

Üye
hatta sana bir örnek daha vereyim iron ore 5 6k dan gidiyordu bi ara crafta merak salan çok oldu sanırım toplu alımlar olmaya başladı. fiyatı 13 15k ya fırladı pazarda sayısı iyice azaldı. 11 12k ya konan 3 5 malzeme direk havada kapıldı. Sonra o toplayanlar baktı bu iş böyle olmaz bu işte ilerlemek mantıklı bi yere gitmiyor ellerindeki kullanmadıkları stokları geri bırakmaya başladı fiyatlar çakıldı. alanda olmadı doğru düzgün. 20 günlük süreç daha yeni yeni bi dengelemeye girmeye başladı düşük fiyatı gören bi kaç kişi muhtemelen craft yapayım diye heves etti bu kısır döngü devam etcek değişim olmazsa 15 20 güne bi patlama bi çakılış daha olacak. ama craftta ilerleyen olmayacak herkesin yarım kalmış hayaller olarak kalacak. bi süre sonra bu kısır döngüye girecek adam da kalmıcak crafter cephesinde sonra el ele baş başa kalacak toplayıcılık yapanlar.
İşte sen burda şunu kaçırmışsın o fiyatların artma sebebi eskiden stok tutmuş arkadaşların malzemelerini satması ve alanların onları basmasıyla piyasadaki malzemenin azalması sebebiyleydi.Kısacası fiyatlar şuanki zorluğa göre dengeye geldi.Toplu alımlarda fiyatlar geçici süre herşeyde artar bu itemlerdede böyledir.Şuanki piyasa bence oturmuş durumda Gold ore,Titanyum ore,İron ore keza kerestelerin fiyat skalası stabil.Ben kendi taşım harici gold ore ve kereste koyduğum zaman direk satılıyor.Ama limon ve soğan satamıyorum mesela çünkü Protanda o kadar çokki onunda bir değeri kalmadı.Aslında protandada olması gerektiği gibiydi kolaylaşınca protanda malzeme sayısı artınca işin esprisi kalmadı.İnsanlar sadece kendi mesleğini basmak veya xp kasmak için kovalıyor şuan.Kolay olduğu için alıcısı yok buda limonun soğanın vs piyasasını düşürdü.
Hagartta bir malzeme artışı olursa buranında bir esprisi kalmıcak alanlar malzeme çok die almayıp toplamaya düşecek.Sen bu böyle olursa belki diceksin ki craftcı sayısı arttı ama işin özü böyle değil.Şuan zorluğa rağmen toplayanlar kendi ürünlerini toplarken ekstra olarak gördümü topluyor bu malzemeleri yani bu malzemelerin sayıları az diye ne varsa toplayan insanlar bu materyalleri piyasaya satıyor.Kendi materyallerini depolayıp diğerlerini satıyorlar bu bile piyasaya yetiyor.Parasıyla alanlarda farmını atıp elde ettikleri karlarla bu malzemeleri topluyolar.Şuan malzeme az olduğu için Hagart ve Haddar 4 veya 5 toplayıcıya bırakılmış durumda.Zaten ufak bir map olduğundan Hagart ve Haddar bu olması gereken birşeyde zaten.Şuan bu gold oreları ve birch woodları piyasaya satan biz taşcılarız.Taşcıdan başka adam hagart ve haddarda toplamaya girmiyor.Çünkü bizim taşlarımızı zor toplanıyor diye toplayan yok ve satışımızda olmadığı için stok odaklı topladığımız için buralarda biz topluyoruz.Bu taşları toplarken ekstra diğer meslek materyallerinide satıyoruz.Weapon craftcıda üst seviye formülleri açtığında öyle veya böyle bir miktar para kazandığı zaman direk alması ona cazip geliyor.Toplamaya dani tenezzül etmiyor.Yani şimdi bu süreler kısalırsa bikere taşcılar başkasının materyallerini toplamayı bırakır, bu malzemeleri direk alma yolunu seçenler malzeme bol die almak yerine direk toplar.Bu sefer ticaret biter.Bu sefer malzeme bol olduğunda gold ore toplamaya giren craftcılar buraya hakim olacağından graniteleride toplar ama işin kötüsü satışımız olmadığı için bu koydukları taşları alan bir taşcıda olmaz o yüzden ticaret tamamen durur.Şuan stonemassony taşlarının daha çok olma sebebi blacksmitting ve keresteye göre esasında bu.Justice belli ki drobu olmayan ve stoğa odaklı toplama yapan mesleklerin Hagarta ve Haddara yığılacağını öngörmüş ve bu sebeple gold ore ve ağaçları daha az koymuş.Zaten şuan biz topluyoruz bunları sadece kendi meslek gelirimiz yok bu taş toplarken önümüzde respawn olan gold orelar vs ile günde max 7-8 m bi kazancımız var.En yüksek saat toplayanlardan biride benim yani.O para olsa ne olur olmasa ne olur da maksat toplarken kendi stoklarımızı üç beş ekstra kazanıp kendimizi avutmak.İnan zaten çok çok ucuza satıyoruz.Normalde 1 gold ore 150-200 k olması lzmdı.Şuan taşcılar weaponculara büyük kıyak yapıyor kimse bunun farkında değil! Biz bunları satmasak bütün weaponcular toplamaya girmek zorunda kalsa adam başı 10 saatte 30 gold ore zor toplarlar.Bu kargaşa çıkmasın diye bu Gold oreleri ucuzdan veriyoruz.Şuan realite bu sor mesela Hagart hadarda toplayan adamlar hep taşcı.Yani sen şimdi bu değerde azalsın dersen vallahi 30 tane gold ore zor toplar Weaponcuların alayı.O yüzden sizin malzeme alacak parayı formüllerden daha çok kasmanız daha düşük seviyelerde bile para kasmanız burada sistemi sadece ayakta tutar.Öbür türlüsü büyük kaos çıkarır.

He şimdi ucuza veriyoruz diyincede yanlış birşey anlama kıyak vs derken iyi anlamda ucuz malzemeye ulaşsınlar die ucuzdan veriyor taşcılar dedim.Ben gold dust ve silver dustu bile bazı arkadaşlada bedavadan veriyorum destek olsun diye.Piyasanın 10 15k altına gold ore verdiğim oluyor sırf gelişsin adamlar diye.Tamamen cratcıyı koruma amaçlı destek olma amaçlı uygun fiyattan veriyorum.Bütün weaponcularla aram iyi yeri geldiğinde granite golden ore takasıda yapıyoruz.

Son düzenleme:

poxime

Üye
İşte sen burda şunu kaçırmışsın o fiyatların artma sebebi eskiden stok tutmuş arkadaşların malzemelerini satması ve alanların onları basmasıyla piyasadaki malzemenin azalması sebebiyleydi.Kısacası fiyatlar şuanki zorluğa göre dengeye geldi.Toplu alımlarda fiyatlar geçici süre herşeyde artar bu itemlerdede böyledir.Şuanki piyasa bence oturmuş durumda Gold ore,Titanyum ore,İron ore keza kerestelerin fiyat skalası stabil.Ben kendi taşım harici gold ore ve kereste koyduğum zaman direk satılıyor.Ama limon ve soğan satamıyorum mesela çünkü Protanda o kadar çokki onunda bir değeri kalmadı.Aslında protandada olması gerektiği gibiydi kolaylaşınca protanda malzeme sayısı artınca işin esprisi kalmadı.İnsanlar sadece kendi mesleğini basmak veya xp kasmak için kovalıyor şuan.Kolay olduğu için alıcısı yok buda limonun soğanın vs piyasasını düşürdü.
Hagartta bir malzeme artışı olursa buranında bir esprisi kalmıcak alanlar malzeme çok die almayıp toplamaya düşecek.Sen bu böyle olursa belki diceksin ki craftcı sayısı arttı ama işin özü böyle değil.Şuan zorluğa rağmen toplayanlar kendi ürünlerini toplarken ekstra olarak gördümü topluyor bu malzemeleri yani bu malzemelerin sayıları az diye ne varsa toplayan insanlar bu materyalleri piyasaya satıyor.Kendi materyallerini depolayıp diğerlerini satıyorlar bu bile piyasaya yetiyor.Parasıyla alanlarda farmını atıp elde ettikleri karlarla bu malzemeleri topluyolar.Şuan malzeme az olduğu için Hagart ve Haddar 4 veya 5 toplayıcıya bırakılmış durumda.Zaten ufak bir map olduğundan Hagart ve Haddar bu olması gereken birşeyde zaten.Şuan bu gold oreları ve birch woodları piyasaya satan biz taşcılarız.Taşcıdan başka adam hagart ve haddarda toplamaya girmiyor.Çünkü bizim taşlarımızı zor toplanıyor diye toplayan yok ve satışımızda olmadığı için stok odaklı topladığımız için buralarda biz topluyoruz.Bu taşları toplarken ekstra diğer meslek materyallerinide satıyoruz.Weapon craftcıda üst seviye formülleri açtığında öyle veya böyle bir miktar para kazandığı zaman direk alması ona cazip geliyor.Toplamaya dani tenezzül etmiyor.Yani şimdi bu süreler kısalırsa bikere taşcılar başkasının materyallerini toplamayı bırakır, bu malzemeleri direk alma yolunu seçenler malzeme bol die almak yerine direk toplar.Bu sefer ticaret biter.Bu sefer malzeme bol olduğunda gold ore toplamaya giren craftcılar buraya hakim olacağından graniteleride toplar ama işin kötüsü satışımız olmadığı için bu koydukları taşları alan bir taşcıda olmaz o yüzden ticaret tamamen durur.Şuan stonemassony taşlarının daha çok olma sebebi blacksmitting ve keresteye göre esasında bu.Justice belli ki drobu olmayan ve stoğa odaklı toplama yapan mesleklerin Hagarta ve Haddara yığılacağını öngörmüş ve bu sebeple gold ore ve ağaçları daha az koymuş.Zaten şuan biz topluyoruz bunları sadece kendi meslek gelirimiz yok bu taş toplarken önümüzde respawn olan gold orelar vs ile günde max 7-8 m bi kazancımız var.En yüksek saat toplayanlardan biride benim yani.O para olsa ne olur olmasa ne olur da maksat toplarken kendi stoklarımızı üç beş ekstra kazanıp kendimizi avutmak.İnan zaten çok çok ucuza satıyoruz.Normalde 1 gold ore 150-200 k olması lzmdı.Şuan taşcılar weaponculara büyük kıyak yapıyor kimse bunun farkında değil! Biz bunları satmasak bütün weaponcular toplamaya girmek zorunda kalsa adam başı 10 saatte 30 gold ore zor toplarlar.Bu kargaşa çıkmasın diye bu Gold oreleri ucuzdan veriyoruz.Şuan realite bu sor mesela Hagart hadarda toplayan adamlar hep taşcı.Yani sen şimdi bu değerde azalsın dersen vallahi 30 tane gold ore zor toplar Weaponcuların alayı.O yüzden sizin malzeme alacak parayı formüllerden daha çok kasmanız daha düşük seviyelerde bile para kasmanız burada sistemi sadece ayakta tutar.Öbür türlüsü büyük kaos çıkarır.

He şimdi ucuza veriyoruz diyincede yanlış birşey anlama kıyak vs derken iyi anlamda ucuz malzemeye ulaşsınlar die ucuzdan veriyor taşcılar dedim.Ben gold dust ve silver dustu bile bazı arkadaşlada bedavadan veriyorum destek olsun diye.Piyasanın 10 15k altına gold ore verdiğim oluyor sırf gelişsin adamlar diye.Tamamen cratcıyı koruma amaçlı destek olma amaçlı uygun fiyattan veriyorum.Bütün weaponcularla aram iyi yeri geldiğinde granite golden ore takasıda yapıyoruz.
dostum işte o şekilde ilermiyor bn bütün madenleri alıp satıyorum kendime göre stoklar hazırlıyorum. Malı kim alıyor kim satıyor takip ediyorum. Dediğin gibi toplayıcı stok yapıp satmıyor. Satan illa var biriktirip ama ondan çok crafta ürün toplayıp sonra bırakanların stokları var. İsimleri takip edince görünüyor. Bu şekilde devam ettiğinde en üst segment craft materyalleri her türlü alıcı bulur ama ara segment ürünü kullanacak kimse kalmaz. o anlattığım kısır döngüde erir gider. severda 1 tanede olsa craftçı en üst segmente müşteri hazır. Ara segmentlere hazır değil gelip gidiyor bi süre sonra giden olacak gelen olmayacak. Sen ara ürün craft için kıymetli olsun diyorsunda onu yukarda açıkladım. Yönetimin craftı baştan sona ele alması gerek ki bunu yapacaklarını da sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt