crytal fortnes eventteki pk

melih42

Üye
arkadaş neden bu eventte sadece okcular var hiç yakın pk yok ok atıp duruyoz neden böyle anlamadım ben bişi partiden yazıda yazılmıyor vallaha delirecem eventi alsakta konu açardım proteanlar hep kaybediyo tamam kabulde bu nasıl bi pk taşın arkasına geçip ordan savaşıp duruyoz bir gariplik varda çözemedim warrior hiç görmedim tonwnda elinde oltalı biri oluyo hep sonra kimse + ac yazmıyor :D bi ruhsuz yani

RionLi

Üye
01.jpg

MaRaKeSH

Üye
benim tanıdığım ve okçu olarak yan çarla giren ana jopu ile girmeyen kaç kişi var bi bilseniz üstelik 62 63 lvl

Jacques

Üye
Bende 7 vixenli okçu var 65 görev itemli warrior var warriorla giriyorum okçu tek başına hiçbirşeye etki edemiyor ama warirorla net bi şekilde savaşı kazandıran kişi olabiliyorsunuz.

HeaveN

Üye
Event tek kazandıran İnt priestler db priest heal priest varsa kesin kazanıyosun

Zbam

Üye
VIXEN +7 AP EN AZ 145 OLMASI LAZIM VEYA SKİLLERİN EN AZ %200 DAHA FAZLA VURMASI GEREKİYOR. BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ GÜNCELLEME GEREKİYOR. OYUNUN İTEM VE CLASS DENGESİ 0 'DAN YAPILMASI GEREKİYOR. CANLAR DEFANSLAR İTEMLER, HEPSİ SADECE YAPILMIŞ OLMAK İÇİN YAPILMIŞ. RASTEGELE ŞUNU VERELİM BUNU VERELİM DEMİŞ YAPMIŞLAR. ARALARINDA BİR MATEMATİKSEL DENGE YOK. GÖREV İTEMLİ ADAM GELİP ÇAY İÇEREK SİZİ KESEBİLİYOR. AYLAR AYLAR OLDU HALA ŞUNLARI HİÇ Mİ DENEMEDİNİZ. BUNLARI BEN YAPMIŞ OLSAYDIM SİZDEN 10 KAT DAHA İYİ YAPARDIM.
Bence inanılmaz yanlış yazdıkların

Alkoer

Üye
VIXEN +7 AP EN AZ 145 OLMASI LAZIM VEYA SKİLLERİN EN AZ %200 DAHA FAZLA VURMASI GEREKİYOR. BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ GÜNCELLEME GEREKİYOR. OYUNUN İTEM VE CLASS DENGESİ 0 'DAN YAPILMASI GEREKİYOR. CANLAR DEFANSLAR İTEMLER, HEPSİ SADECE YAPILMIŞ OLMAK İÇİN YAPILMIŞ. RASTEGELE ŞUNU VERELİM BUNU VERELİM DEMİŞ YAPMIŞLAR. ARALARINDA BİR MATEMATİKSEL DENGE YOK. GÖREV İTEMLİ ADAM GELİP ÇAY İÇEREK SİZİ KESEBİLİYOR. AYLAR AYLAR OLDU HALA ŞUNLARI HİÇ Mİ DENEMEDİNİZ. BUNLARI BEN YAPMIŞ OLSAYDIM SİZDEN 10 KAT DAHA İYİ YAPARDIM.
999 atak olsun 1 atakta herkez ölsün. 5 ok la 5 kişi ölsün.

Zbam

Üye
Sana yanlış gelebilir çünkü eminimki sen başka bir class oynuyorsun. Ben bu işleri kurgulamış biriyim. SANA göre yanlış olsa da doğru olduğunu düşünüyorum. Her sınıfın bir karakteristik özelliği vardır AMACI BUDUR ZATEN SINIF OLMASININ. Uzaktan VURAN SINIF FAZLA HASAR ATAR AMA KIRILGANDIR.

YAKIN SINIF SÜREKLİ VE STABİL VURUR, BİRAZ AZ VURUR AMA DAYANIKLIDIR.

BU OYUNDA TAM TERSİ!!!!!

WARIOR, PRIEST HEM YAKIN HEM HERKESTEN FAZLA HASAR ATIYOR, HERKESTEN DAHA ZOR ÖLÜYOR, (ÖLÜMSÜZ RESMEN)

ARCHER DEDİĞİN UZAKTAN TEK ATAR AMA TEK YER.

OYUNDA EN İYİ İTEMLERİ KULLANIYORUM, 400 HASAR ATIYOR 1400 DAMAGE YİYOR BÖYLE BİR REZALET OLAMAZ!!!

ŞU YAPIYI ŞU KURGUYU KİM VEYA KİMLER KURDUYSA GERÇEKTEN YA HİÇBİRŞEY BİLMİYOR YA DA HİÇ ÖZENMEMİŞLER.

CANLAR ZATEN HER SINIFTA YÜKSELTİLMELİ, OYUN ZEVKİ DİYE BİRŞEY YOK OYUNDA, DİREK HERKES ÖLÜYOR. SURVIVE DİYE BİR OLAY YOK.

DB MALİCE YEDİĞİN AN CAN 800'E DÜŞÜYOR, BİRİSİ R ATSA BİLE ÖLÜYORSUN.

ÇOK YANLIŞ VAR YA ÇOK...
Archer uzaKtan tek atarsa insanlar nasıl yaklaşacak archera? Bide lütfen caps kapat

presto_86

Üye
BU KONUYLA İLGİLİ SON NOTUMU YAZIYORUM, TAKLİT EDİLEN OYUNDA BU DENGE O KADAR İYİ VE HASSAS KURGULANMIŞ Kİ BİR VS 5 DAKİKA SÜREBİLİYOR.

BU ASLINDA NE KADAR İYİ KURGULANDIĞININ BİR İŞARETİDİR. WARİOR VS ASAS, ASAS VS ASAS, ARCHER VS WARİOR, DAKİKALAR SÜREN VS İZLEYEBİLİRSİNİZ.

O OYUNU O OYUN YAPAN ŞEY BU MEKANİKLERİ ZATEN, ADAMLAR O KADAR HASSAS BİR BALANCE KURMUŞ Kİ, HERKESİN AVANTAJI VE DEZAVANTAJI VARKEN GÜNÜN SONUNDA BİR YERDE EŞİTLENİYOR.

BU OYUNDA BU YOK, ARCHER ASASTAN, WARİORDAN, PRIESTTEN HERKESTEN DAHA FAZLA HASAR ÇIKARMALI. ÇÜNKÜ SINGLE ATAK YAPIYOR VE KIRILGAN.
MAGE FAZLA HASAR ÇIKARMALI AMA GÖRECE DÜŞÜK OLMALI ÇÜNKÜ ALAN SKİLLERİ VAR.
WARİOR ORTA HASAR ÇIKARMALI, HEM TANK OLUP HEM KASAP GİBİ HERKESİ KESEMEMELİ.
PRİEST BP OLDUĞUNDA TEK YEMELİ, HEAL ATMAYA BİLE DOĞRU DÜZGÜN ZAMANI KALMAMALI.

ÖZETLE YAPI BU ŞEKİLDE OLMALI. CANLAR TÜM SINIFLARDA ARTIRILMALI. İTEMLERİN AP LERİ VE TAKILARIN BONUSLARI REVİZE EDİLMELİ.

BEN BU OYUNU BIRAKIR GEÇERİM BANA DERT DEĞİL UMRUMDA OLMAZ, SİZİN İÇİN YAZIYORUM BUNLARI UZUN VADELİ VE ZEVKLİ BİR GAMEPLAY İSTİYORSANIZ BUNLARA İNCE İNCE ÇALIŞMALISINIZ.

GAMEMASTER LAR BİRBİRİYLE VS ATSIN BAKALIM BİR VS 30 SANİYE SÜREBİLECEK Mİ, BİRİ BİRİNE 15 SANİYEDE KESİP GEÇECEK, HELE FARKLI SINIFLAR ARASINDA BU DAHA DA KISALIR.

BU DA OYUNUN BU YAPISININ NE KADAR DENGESİZ OLDUĞUNUN KANITIDIR.

HERKESE İYİ GÜNLER.
Birazda sizde hata var daha tam kabul görmemiş erken erişim oyuna çok fazla item almışsınız gerek yoktu eğlenin geçin diğer husus konusunda size hak veriyorum sınıfların dengesini kurmak inanılmaz zor

Blue

Üye
Okçunun sıkıntılı olduğu doğru arkadaşlar ama yukarda yazıldıgı kadar bir buff istemiyor okçu.

Şöyle söyleyeyim hem defans hem atak konusunda geri kalmamak için charıma 7 chitin set , swiftness set , agility belt ve heartseeker 7 aldım. Buna rağmen vurduğum damage 400 ün üstüne çıkmıyor. 2 Parti olmadan okcu bir şey yapamıyor fark ettiyseniz.

JohnPlane

Üye
bi ara bp priest online gibiydi oyun şimdide akşam pk sı hariç Archer online gibi oldu :D

presto_86

Üye
Ben dün ilk kez deathvalleye girdim magelerden yurunmuyor her köşe içinde pusmuslar kör dövüşü gibi bir ortam nereden ölduğum falan belli olmadı zorlandım acikcasi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt