Cuma Cumartesi ve Pazar exp event olsun mu ?

evet arkadaslar hafta sonu exp event olsun mu ?

• Evet olmalı

• Böyle iyi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

labidu

Üye
bos event gelsin ama sadece hafta sonları değil haftanın 7 günü günde 3 kez.

Lonarad

Üye
Haftanın üç günü exp eventi gelirse 2-3 haftaya 65 altı adam kalmaz.

suistimal61

Üye
Niye millet 65 olunca ne oluyor ? Daha çok insan pk ya çıkar,daha çok rekabet artar ? Her şeyin tekeli evinde 11 saat pc başında olan hayata hiç katkısı olmayan insanların mı olsun ? Şu oyunu zevk için oynayan bizler günde işten geldikten sonra 3-4 saat pc başına gelebiliyoruz,bizler oynamayalım mı ? Hani exp event gelmesin diyenler unutmasınlar ki,11 saat pc başında kalıp farm yapıp sattığınız gb leri bu oyunda iş hayatı olup oyuna 3-4 saatliğine gelen userler alıyor,sen onların önünü tıkarsan kastığını artık ne yaparsın bilinmez.

WoxHades

Üye
MMORPG burası 3-4 saat oynuyorum diye ağlamayın.3-4 saat oynuyorsan ona göre bir sürede 65 olucaksın sen o kadar saatini ayırabiliyorsun diye ekstra ayrıcalık beklemeyin.

suistimal61

Üye
MMORPG burası 3-4 saat oynuyorum diye ağlamayın.3-4 saat oynuyorsan ona göre bir sürede 65 olucaksın sen o kadar saatini ayırabiliyorsun diye ekstra ayrıcalık beklemeyin.
Ne alaka oyun 3-5 saat gireni özem mi seçiyor ? Bana uygulanan exp event sana da uygulanıyor,lwl seni öne atmaz seni yaptığın İtem öne atar oyun bilgisi öne atar.

fstab

Üye
Ne alaka oyun 3-5 saat gireni özem mi seçiyor ? Bana uygulanan exp event sana da uygulanıyor,lwl seni öne atmaz seni yaptığın İtem öne atar oyun bilgisi öne atar.
günde 10 saat oynayanla 3-5 saat oynayan arasıdna fark olmalı, item kadar level de buna etken statlar olsun base can değeleri vs

CRAFTMAN

Üye
Exp event yada coin event gelirse sürekli yemek craftı çöker. Adaletsizlik olur craftcılara :)

WoxHades

Üye

Ben serverın 8. günü 65 oldum zaten o exp eventın hiçbir önemi yok benim için.Ben 8 günde 65 olabilmek için ne kadar emek harcadıysam aynısını sen de harca diye gelmesin diyorum zaten.

KAYBERENN

Üye
yapılan exp eventlar son zamanlarda 8 12 8 1 oldugu için bir şey anlam ifade etmıyor günlük yada 2 gün olmalı ki geri kalanlar öndekileri yakalasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt