suistimal61
Üye

hafta sonları exp event gelsin mi ?
Abartmayın hocam o kadar da değil.Çok Beklersin Güzel Kardeşim. En az 1 Yıl'ı var Bu Oyunda birşeyler düzelcekte ölme Eşşeğim ölme Ne bir Açıklama var ne bir güncelleme Battı balık yan gidiyor işte insanlara yazık günah.![]()
yok kanka 7 gün de 3 kez az olur 7 gün her saat başı olsunbos event gelsin ama sadece hafta sonları değil haftanın 7 günü günde 3 kez.
Ne alaka oyun 3-5 saat gireni özem mi seçiyor ? Bana uygulanan exp event sana da uygulanıyor,lwl seni öne atmaz seni yaptığın İtem öne atar oyun bilgisi öne atar.MMORPG burası 3-4 saat oynuyorum diye ağlamayın.3-4 saat oynuyorsan ona göre bir sürede 65 olucaksın sen o kadar saatini ayırabiliyorsun diye ekstra ayrıcalık beklemeyin.
günde 10 saat oynayanla 3-5 saat oynayan arasıdna fark olmalı, item kadar level de buna etken statlar olsun base can değeleri vsNe alaka oyun 3-5 saat gireni özem mi seçiyor ? Bana uygulanan exp event sana da uygulanıyor,lwl seni öne atmaz seni yaptığın İtem öne atar oyun bilgisi öne atar.
Ne alaka oyun 3-5 saat gireni özem mi seçiyor ? Bana uygulanan exp event sana da uygulanıyor,lwl seni öne atmaz seni yaptığın İtem öne atar oyun bilgisi öne atar.