Cz (Dread Cyclops Slotu) Droplar çok az.!

AeroxRousseau

Üye
1 Saattir slotu dönüyorm upgrade scrool bile atmıyor ne yaptınız hocam siz bu slota :)

skaebneN

Üye
Maalesef oyundaki hiç bir slotun garantisi yok tamamen RNG.

AeroxRousseau

Üye
evet az önce gördüm hayır bu slot önceden böyle değildi var olanıda fixlemişler :S

Gensuke

Üye
droplarız az olması bir sorun değil sorun droplar bu kadar azken farm yapmanın para kazandırmak yerine pot kullanımı yüzünden insanı zarara sokması item drobu az olsun eyvallah ama ya para drobunu arttırın ya da her mobdan garanti 1mp 1hp pot düşsün

ByBrky

Üye
İtem droplarının dengeli şekilde az olması uzun vadede oyunu daha güzel kılacaktır.

Owner

Üye
Ne uzun vadesi kardeşim dün mu başladı bu oyun 2 yıldır daha dengeli yapmamışlar mi çıkarın su at gözlüklerini
adam haklı 2 yıldır denge yapılmamış takımı olan adamlar zaten kastılar kascakları kadar solo oyuncu yine avucunu yaladı betada alfada olduğu gibi :D

ByBrky

Üye
Ne uzun vadesi kardeşim dün mu başladı bu oyun 2 yıldır daha dengeli yapmamışlar mi çıkarın su at gözlüklerini
Dengeli yapmışlar mı dedim? Yapılması gerekeni söyledim. Oyunun şuan ne kadar kötü durumda olduğunu benden daha iyi az insan bilir. Zaten bunu bildiğim için günlük çok az zamanımı oyunda geçiriyorum. At gözlüğüymüş... Sen önce sakin kalıp okuduğunu anlamaya çalış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt