AeroxRousseau
Üye

1 Saattir slotu dönüyorm upgrade scrool bile atmıyor ne yaptınız hocam siz bu slota 
Buna benzer bir ticket atmıştım konuyu inceleyebilirsin.Abi niye solo oyuncular düşünülmesinki !! :S cok garip ya
Expde veya farmda oyun solo oyuncuya göre değil solo oyuncular ya meslek yapacak yada oyunu bırakacak 60lvl oldum expi biraktim oyunda farm yok cunku lvlin bir anlami yok. Balik tutuyorum şuanAbi niye solo oyuncular düşünülmesinki !! :S cok garip ya
Ne uzun vadesi kardeşim dün mu başladı bu oyun 2 yıldır daha dengeli yapmamışlar mi çıkarın su at gözlükleriniİtem droplarının dengeli şekilde az olması uzun vadede oyunu daha güzel kılacaktır.
adam haklı 2 yıldır denge yapılmamış takımı olan adamlar zaten kastılar kascakları kadar solo oyuncu yine avucunu yaladı betada alfada olduğu gibiNe uzun vadesi kardeşim dün mu başladı bu oyun 2 yıldır daha dengeli yapmamışlar mi çıkarın su at gözlüklerini
Dengeli yapmışlar mı dedim? Yapılması gerekeni söyledim. Oyunun şuan ne kadar kötü durumda olduğunu benden daha iyi az insan bilir. Zaten bunu bildiğim için günlük çok az zamanımı oyunda geçiriyorum. At gözlüğüymüş... Sen önce sakin kalıp okuduğunu anlamaya çalış.Ne uzun vadesi kardeşim dün mu başladı bu oyun 2 yıldır daha dengeli yapmamışlar mi çıkarın su at gözlüklerini