Daha ne kadar bekleyeceğiz?

hizeN

Üye
Arkadaşlar selamlar, forumda çok fazla vakit geçiriyorum ve oyuncuların foruma açtığı şikayet ve istek konuları ile ilgili yönetim hiçbir aksiyon almıyor. Alsa bile bunun bilgisini oyuncuyu tatmin edecek şekilde paylaşmıyor. Uzun zamandır süregelen Auction House sorunu tüm yorumların tek bir konuda birleşmesine rağmen, çok ufak bir güncelleme ile çözülebilecek durumda olmasına rağmen hiçbir şey yapılmıyor. Protean ve Lunaskar okçuları arasındaki %25'lik koşma hızı farkı ile ilgili tek söylenen, aylık patchde çözüleceği. E tamam da bu adam benden daha hızlı koşuyor? DV'de benden kaçabiliyor ve siz buna minik bir patch getirip bu sorunu çözmüyorsunuz. Oyuncu isyan etmez mi? Bu adaletsizliğe sessiz mi kalır? Yani evimizde suyumuz bitmiş de markete gitmek için evdeki tüm erzağın bitmesini bekliyor gibi saçma bir durumun içindeyiz. Oyunda büyük çoğunluğun talep ettiği değişiklikler var. Bunları herkes biliyor ve başı da AH'deki 50 m limiti çekiyor. Bunu düzeltmek için neyi bekliyorsunuz? Mesaj sayımın neredeyse yarısını AH konusunda yapmışımdır. Konuyla ilgili muazzam fikirler veren insanların yorumları konularda kaybolup gidiyor. Büyük çoğunluk 50m limitinin kalkmasını istiyor. Küçük bir patch atıp neden AH sorununu ve bu koşma hızı problemini çözmüyorsunuz? Ne kadar ciddi hatalar yaptığınızın farkında değilsiniz. Lütfen oyuncularınıza kulak vermeye ve problemlere yıldırım hızıyla cevap vermeye artık özen gösterin. Bir oyuncu olarak sevdiğim ve koruduğum oyunda artık sabrımın sınır noktasındayım. Lütfen işinizi yapın biz size hala inanıyoruz.

Witch_King

Üye
İlk zamanlar bizde böyle bir hışımla istekle yazıyorduk. Sorunları çözümleri dile getirirdik. Ama senin de dediğin gibi ufak patchlerle çözülebilecek bir çok sorun varken yönetimin ağırdan alması artık bizleri yıldırdı. Çoğu konuya bakıp es geçiyorum. Çünkü bir tarafımızı da yırtsak olmadığını gördük. Düşünsene böyle bir oyunda yani partyle ilerleyebildiğin bir oyunda party chat çalışmıyor :) Bu kadar mı zor bu sorunu halletmek. Misal verdim bunu yani. Daha yüzlerce problem..

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Foruma tabii ki bakılıyor ve tüm yorumlar inceleniyor/okunuyor.
Ekstra bir sorun varsa bunu destek bileti üzerinden bildirmeniz gerekmektedir.

hizeN

Üye

Mustafa bey çözüm odaklı konuşmuyorsunuz. Kopyala-Yapıştır cevap listenizden resmi bir cevap seçip konuya atıp gidiyorsunuz. Nerede aksiyon? nerede oyuncuya kulak verme?

Siz moderatör olarak görevinizi yaptığını düşünüyor olabilirsiniz fakat foruma bir faydanız olduğu konusunda şüpheliyim. Artık doruk noktama ulaştı bu durum ve ciddi anlamda beni rahatsız ediyor. Konu açıyoruz yine standart bir cevap geliyor. E kardeşim ben kendi kendime de bu cevabı verebilirim? Sen niye moderatörsün o zaman? Görev tanımınız ne? Bu forumda ne iş yapıyorsunuz?

Hiç oyuncuların şikayetlerini rapor haline getirip detaylı bir şekilde yönetime sundunuz mu? Oyunu geliştirmek için herhangi bir fikriniz oldu mu? Oyuncuların foruma rahat rahat konu açıp fikirlerini ve eleştirilerini yapmalarına müsaade ettiniz mi? Körü körüne savunuyorsunuz ama neyi savunduğunuzu dahi bilmiyorsunuz. Ağzınızda bi cümle oturmuş "destek bileti üzerinden bildirebilirsiniz" tamam destek bileti üzerinden bildiriyorum da bana otomatik mesaj cevap veriyor "destek talebiniz alınmıştır" bana demiyor ki bak kardeşim fikrini okuduk inceledik ama şöyle şöyle sebeplerden dolayı bunu oyuna entegre etme veya fikrinizdeki konuyla ilgili değişiklik yapma durumumuz yok.

Sadece yazdıklarımız, fikirlerimiz ve bu oyunu daha iyi bir hale getirmemiz için verdiğimiz çaba sizin modluk için verdiğiniz çabadan eminim 3 kat daha fazladır.

Ben cevap istiyorum! Verdiğim fikir, yaptığım analiz, oyundaki gerçekleştirdiğim testler, karşılaştırmalar bunları boşuna yapmıyorum! Ben 1 ay sonra gelecek patch için haftalarca oyunu rezalet bir halde oynamak istemiyorum! Bu görevi aldıysanız bunun hakkını verin ve benim sorularımı cevaplayın!

Yemin ederim şu görevi bana vermiş olsalardı tüm oyuncular ve forum üyeleri çok başka bir mod ilgi alakası ile karşı karşıya olurlardı!

Hakedene saygılarımla.

Witch_King

Üye
Verdiği cevaba bak ya. Zaten hiç destek bileti atmak aklımıza gelmiyor. Ne anlarız biz destek bileti atmaktan.

Sanki destek bileti atınca bu yazdıklarımızı hemen dikkate alıp aksiyon alınıyor.

Bu kadar yazılan şeye karşı modun verdiği cevaba bak. Aklımızla dalga geçer gibi. Hiç yazma daha iyi bunu.

Powerslave

Üye
benden tavsiye umudu kesin

1 aydır DV balıkçılığında 4 tane eşya düşmüyor ve farkındayız dediler. üstünden 2 tane patch geçti hala aynı. valla kesin umudu en iyisi

platoon0x

Üye
insanlar artık yazmaktan yoruldu,

bu geliştirici ekip ne yazık ki beklentilere ve hayali edilen oyunu gerçekleştirmeye yeterli değil

oyun bu kadar eksik ve güncellemeye açken sizin 20 25 günde bir patch getirme lüksünüz yok, şu oyuna her hafta, enn geç 10 günde bir patch gelmeli. bunu söyleyince mod arkadaşlar gelip "hepimiz daha iyi bir oyun ortamı yaratmak için çalışıyoruz" bla bla yapıyor, yeterli değilsinizden kastım bu zaten. hadi teknik imkansızlıkları, büyük patchleri filan geçtim, arkadaş bu çarların skillerindeki ufak matematiksel "int" değerleri değiştirmek ne kadar zor olabilir? alt tarafı cd yi arttıracaksın hasarı düşüreceksin vs vs, insanlar aylardır bunlar için birbirini yiyor burada hiç mi umurunuzda değil? ya da şuan ki halinin normal ve olması gerektiği gibi olduğunu mu düşünüyorsunuz? (ki bu çok daha vahim bir durum.) ya da oyundaki %99 luk kesimin el birliği ile şikayetçi olduğu auction house problemi, bunu düzeltmek için neden herkes sonraki patchin gelmesini 1 ay beklemek zorunda? elinizde bu oyunun tarafına geçmeye hazır bir potansiyel kitle var ama bu eksikliklerle onların kafalarındaki soru işaretlerini dindiremiyorsunuz.

hizeN

Üye
Kendimden kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı oyun bırakmak artık benim çok kanıma dokunmaya başladı... Oynamak istiyorum fakat oyunu yöneticilerden daha çok önemsememize rağmen hiçbir şey yapılmıyor. Lütfen artık bişeyler yapın güzelim oyun yitip gidiyor sonra çok geç olacak çok üzüleceksiniz.

Benbu

Üye
Oyunun tek sorunu ne biliyormusunuz ben size söyleyeyim YETERLİ KALİFİYELİ ELEMAN YOK

örneğin a segmentinde bir sorun oluyor siz sanıyormusunuz bunun farkında değil yönetim? kullanıcıların farkında olmadıgı 100 tane daha problemın farkındalar ve bunu duzeltmek için bunu duzeltmekten anlayan adamlara gidip başvuruyorlar bu adamlarda 1 ay 2 ay sonrasına randevu verıyor bu 1 2 aylık süreçte de kendileri ellerinden geldikçe kullanıcıya yapıyoruz hallediyoruz vs deyip birkaçta kücük degisiklik ile günü geçiriyorlar olay tamamen bu

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Arkadaşlar selamlar, forumda çok fazla vakit geçiriyorum ve oyuncuların foruma açtığı şikayet ve istek konuları ile ilgili yönetim hiçbir aksiyon almıyor. Alsa bile bunun bilgisini oyuncuyu tatmin edecek şekilde paylaşmıyor. Uzun zamandır süregelen Auction House sorunu tüm yorumların tek bir konuda birleşmesine rağmen, çok ufak bir güncelleme ile çözülebilecek durumda olmasına rağmen hiçbir şey yapılmıyor. Protean ve Lunaskar okçuları arasındaki %25'lik koşma hızı farkı ile ilgili tek söylenen, aylık patchde çözüleceği. E tamam da bu adam benden daha hızlı koşuyor? DV'de benden kaçabiliyor ve siz buna minik bir patch getirip bu sorunu çözmüyorsunuz. Oyuncu isyan etmez mi? Bu adaletsizliğe sessiz mi kalır? Yani evimizde suyumuz bitmiş de markete gitmek için evdeki tüm erzağın bitmesini bekliyor gibi saçma bir durumun içindeyiz. Oyunda büyük çoğunluğun talep ettiği değişiklikler var. Bunları herkes biliyor ve başı da AH'deki 50 m limiti çekiyor. Bunu düzeltmek için neyi bekliyorsunuz? Mesaj sayımın neredeyse yarısını AH konusunda yapmışımdır. Konuyla ilgili muazzam fikirler veren insanların yorumları konularda kaybolup gidiyor. Büyük çoğunluk 50m limitinin kalkmasını istiyor. Küçük bir patch atıp neden AH sorununu ve bu koşma hızı problemini çözmüyorsunuz? Ne kadar ciddi hatalar yaptığınızın farkında değilsiniz. Lütfen oyuncularınıza kulak vermeye ve problemlere yıldırım hızıyla cevap vermeye artık özen gösterin. Bir oyuncu olarak sevdiğim ve koruduğum oyunda artık sabrımın sınır noktasındayım. Lütfen işinizi yapın biz size hala inanıyoruz.

Verdiği cevaba bak ya. Zaten hiç destek bileti atmak aklımıza gelmiyor. Ne anlarız biz destek bileti atmaktan.

Sanki destek bileti atınca bu yazdıklarımızı hemen dikkate alıp aksiyon alınıyor.

Bu kadar yazılan şeye karşı modun verdiği cevaba bak. Aklımızla dalga geçer gibi. Hiç yazma daha iyi bunu.

Bir Moderatör olarak buranın düzenini sağlamam gerekiyor ondan size bu cevabı verebilirim.
Ayrıca forumdaki tüm konular kontrol ediliyor gerekli raporlar veriliyor buna emin olabilirsiniz.

Ayrıca oyunun erken erişim sürecinde olduğunu unutmayın. Her oyuncunun geri bildirimleri özellikle erken erişim sürecinde önemli. Veriler yönetimin elinde ve gerekli kontroller sağlanarak tüm oyuncuları kapsayan oyuncuların ve oyunun daha iyi hâle gelmesi konusunda iyileştirmeler yapılıyor.

Opus Magnum

Üye
Oyunun tek sorunu ne biliyormusunuz ben size söyleyeyim YETERLİ KALİFİYELİ ELEMAN YOK

örneğin a segmentinde bir sorun oluyor siz sanıyormusunuz bunun farkında değil yönetim? kullanıcıların farkında olmadıgı 100 tane daha problemın farkındalar ve bunu duzeltmek için bunu duzeltmekten anlayan adamlara gidip başvuruyorlar bu adamlarda 1 ay 2 ay sonrasına randevu verıyor bu 1 2 aylık süreçte de kendileri ellerinden geldikçe kullanıcıya yapıyoruz hallediyoruz vs deyip birkaçta kücük degisiklik ile günü geçiriyorlar olay tamamen bu
Geliştirici ekibin bir kaç kişiden ibaret olduğunu düşünüyorum. Yetersiz kadro ve düşük bütçe ile yapıldığına kesin olarak kanaat getirdim.

Hala düz vuruş problemli, hala chate yazınca gitmemesi, hala zemindeki toplama materyal hataları, hala hayalet moblar, hala protean ve lunaskan okçu hız problemi devam ediyor.

Erken erişimde böyle yamalama hızı olamaz, oyun toparlanıyor diyoruz da 1 sene olacak yeter bezdim. Zindana girip kapatıyorum oyunu. Düzelirse dönerim.

Bir Moderatör olarak buranın düzenini sağlamam gerekiyor ondan size bu cevabı verebilirim.
Ayrıca forumdaki tüm konular kontrol ediliyor gerekli raporlar veriliyor buna emin olabilirsiniz.

Ayrıca oyunun erken erişim sürecinde olduğunu unutmayın. Her oyuncunun geri bildirimleri özellikle erken erişim sürecinde önemli. Veriler yönetimin elinde ve gerekli kontroller sağlanarak tüm oyuncuları kapsayan oyuncuların ve oyunun daha iyi hâle gelmesi konusunda iyileştirmeler yapılıyor.
Bir mod olarak böyle cevap vermektense vermemek daha makul bir hareket gibi görünüyor. Bu kadar insan biliyor ticket nasıl atılır, nerden atılır diye. Siz böyle aynı cevapları vermeniz düzeni de sağlamıyor ve hatta ortada bir düzensizlik de yok, insanlar gayet medeni şekilde isteklerini belirtiyorlar.

hizeN

Üye

Kendiniz bizzat tasarladığınız ve yazdığınız bir oyunda en ufak revizeyi bile neden yapamıyorsunuz? Sanki oyunu başkası yapmış da size vermiş siz de oyunu keşfetmeye, sorunları nasıl çözeriz diye öğrenmeye çalışıyor gibisiniz? Bu oyunu siz tasarladınız. İnsan kendi tasarladığı oyunda problemleri nasıl çözeceğini bilmez mi? Allah aşkına AH'den 50M limitini kaldırmak için kaç satır kodu revize etmek gerekiyor? Protean okçunun koşu skillini eski değerine getirmek için kaç rakamın yerini değiştirmeniz gerek?

Yani basitçe cevaplar istiyorum ben. Bakın dürüst olmak iyidir, kazandırır. İnsanları aptal yerine koyup "destek bileti atabilirsiniz" diyeceğinize duymak istediğimiz açıklamaları yapın.

Ya çıkıp detaylı bir şekilde "bakın arkadaşlar şuanda ekibimiz şu şu problem üzerinde çalışıyor şu gün deneyip patche vereceğiz" diyin ya da "kusura bakmayın biz beceremedik" diyin. Kabullenmek ayıp değildir arkadaşlar yapamıyorsanız söyleyin.

Crafter DendroctonuS

Üye
auction house kapandığı için elektrik faturam 230 tl den 330tl ye çıktı artık buna bir müdahale gerçekten şart

hizeN

Üye

turku6az

Üye
hizeN ne güzel uzun uzun, tane tane, anlaşılır ve net bir şekilde yazmış. Bu problem var, şu sorun var diye her şeyi dile getirmiş ve moderatör tek bir noktaya takılıp "konular okunuyor" diyerek geçiştirmiş. Yapımcıyla ya da yayıncıyla görüşüp "ah için ilerleme şu şekilde, rush için düzeltme bu seviyede, chat için böyle bir çalışma var, optimizasyon için şöyle bir düşünce var" gibi açıklayıcı olmak çok mu zor? Bir değil iki değil oyuncuların belki de yarısına yakın kısmı bu konulardan gerçekten bunalmış ve bıkmış durumda. Umarım çok geç kalınmadan oyun da oyuncu fikirlerine verilen önem de olumlu yönde ilerler.

Alkoer

Üye
Özellikle AH için ticket atmaya devam edin arkadaşlar. sadece ve sadece pazarcıların işine gelebilecek şekilde şuan AH. Lütfen ticket atsak ne olur demeyin.

nisan ayından beri dilimde tüy bitti. erken erişim oyunda HER GÜN patch gelir. HER GÜN olmasa haftada EN AZ 2 patch gelir. bizim oyun basit gözüken bir hata için bile 2-3 hafta sonraki patch bekleniyor. bu geçen sürede bir çok oyuncu mağdur oluyor.

Ben AH düzelene kadar premium ve cash almıyorum.

sizde tepkinizi gösterin lütfen. kütüphanemde 1000+ oyun var ama ben Rise oynuyorum ve hak ettiğim ilgiyi istiyorum.

Powerslave

Üye
erken erişim arkadaşlar lütfen çok üstlerine gitmeyin. değiştirecekleri 3-5 satır bile değil ama haftalarca patch bekleyin düzelecek diye. ve yine söylüyorum DV balıkçılığında çıkmayan 4 eşya 2 patch geçmesine rağmen DÜZELTİLMEDİ

1000 yüzlü zar ve erken erişim en çok söyledikleri sözler ve biz bıktık bu lafları duymaktan

Crafter DendroctonuS

Üye

Justice

Yönetici
Game Designer
Kendiniz bizzat tasarladığınız ve yazdığınız bir oyunda en ufak revizeyi bile neden yapamıyorsunuz? Sanki oyunu başkası yapmış da size vermiş siz de oyunu keşfetmeye, sorunları nasıl çözeriz diye öğrenmeye çalışıyor gibisiniz? Bu oyunu siz tasarladınız. İnsan kendi tasarladığı oyunda problemleri nasıl çözeceğini bilmez mi? Allah aşkına AH'den 50M limitini kaldırmak için kaç satır kodu revize etmek gerekiyor? Protean okçunun koşu skillini eski değerine getirmek için kaç rakamın yerini değiştirmeniz gerek?

Yani basitçe cevaplar istiyorum ben. Bakın dürüst olmak iyidir, kazandırır. İnsanları aptal yerine koyup "destek bileti atabilirsiniz" diyeceğinize duymak istediğimiz açıklamaları yapın.

Ya çıkıp detaylı bir şekilde "bakın arkadaşlar şuanda ekibimiz şu şu problem üzerinde çalışıyor şu gün deneyip patche vereceğiz" diyin ya da "kusura bakmayın biz beceremedik" diyin. Kabullenmek ayıp değildir arkadaşlar yapamıyorsanız söyleyin.

Sevgili hizeN,

Yamaları genelde birçok düzenleme ve eklentiyi sunmak için kullanıyoruz. Sunduğumuz yamalar bahsettiğiniz türdeki basit çalışmalar için bekletilmiyor. Klan çalışması var, envanter genişletme çalışması var, sizler tarafından bildirilen önemli teknik sorunlar var. Zaten yama notlarını dikkatle okursanız tümüyle basit çalışmaları içermediğini göreceksiniz. Başka güncellemelerin çalışmasını ise yarım bırakıp veya geri alıp küçük düzenlemeleri vermek yerine hepsini birden sunuyoruz. Örneğin; dün discord sunucusundan maden toplama veya üretim seviyesi ile ilgili bir hata bildirildi, hemen düzeltilerek yamaya eklendi. Erken erişim aşaması hem ekip için hem de oyuncular için sıkıntılı bir aşamadır, elbette daha sorunsuz bir oyun oynamak hakkınız ama bizim de gayretimiz bu yönde. Gayemiz size nihayetinde keyifli ve stabil bir oyun sunmaktır. Bu süreçte biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum.

DV balıkçılığında çıkmayan 4 eşya 2 patch geçmesine rağmen DÜZELTİLMEDİ

Bunun da düzeltildiği raporlandı, yamadan sonra herhangi bir hata tespit ederseniz bildirin lütfen.

Geçen hafta Çin'de oyun sektöründe 10 yılı aşkın süreyle çalışmış ve Avrupa ofislerini açan bir bağlantımız ile 1 saate yakın konuştum. Oyunumuzu genel bir değerlendirdik ancak bu şartlarda gerçekten çok iyi bir iş çıkarıldığını, özellikle oyunda aynı bölgede 500-600'den fazla oyuncuyu bir araya getirebilmemize çok şaşırdığını dile getirdi. Optimizasyon ve genel oyun sektörü üzerine konuştuk. Dışarıdan da bakıldığında oyunumuzun bir değeri var ve bu gün geçtikçe artıyor. Lütfen bu çalışmayı veya ekibi çok değersizmiş gibi gösterecek söylemlerden uzak duralım. Zira hyper casual oyunlarla çok daha basit gelir elde etme yolu varken bu ekip ilk projesinde size arzu ettiğiniz ve arzu ettikleri oyunu sunmak için çaba sarf ediyor. Yine discord ve forumdaki görevli arkadaşların neredeyse tamamı gönüllü olarak bulunuyor ve ellerinden geldiği kadar sizlere ve bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Lütfen onların da motivasyonunu kıracak söylemlerden uzak duralım. Ortada potansiyeli olan güzel bir oyun ve ekip var. Bunu daha iyiye götürmek için yapıcı söylemlerde bulunalım. Bazen çok canınız sıkılırsa veya aklınıza takılan sorular olursa forum üzerinden özel mesaj göndererek dilediğiniz üslup ile bana yazabilirsiniz, ben de vakit buldukça ve bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım. Hem böylece diğer arkadaşlarımızın motivasyonu kırılmamış olur. Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Siz ilgi göstermeseydiniz bu oyun buralara kadar da gelmezdi.

Sevgiler

wingrowz

Üye
Sevgili hizeN,

Yamaları genelde birçok düzenleme ve eklentiyi sunmak için kullanıyoruz. Sunduğumuz yamalar bahsettiğiniz türdeki basit çalışmalar için bekletilmiyor. Klan çalışması var, envanter genişletme çalışması var, sizler tarafından bildirilen önemli teknik sorunlar var. Zaten yama notlarını dikkatle okursanız tümüyle basit çalışmaları içermediğini göreceksiniz. Başka güncellemelerin çalışmasını ise yarım bırakıp veya geri alıp küçük düzenlemeleri vermek yerine hepsini birden sunuyoruz. Örneğin; dün discord sunucusundan maden toplama veya üretim seviyesi ile ilgili bir hata bildirildi, hemen düzeltilerek yamaya eklendi. Erken erişim aşaması hem ekip için hem de oyuncular için sıkıntılı bir aşamadır, elbette daha sorunsuz bir oyun oynamak hakkınız ama bizim de gayretimiz bu yönde. Gayemiz size nihayetinde keyifli ve stabil bir oyun sunmaktır. Bu süreçte biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum.

Bunun da düzeltildiği raporlandı, yamadan sonra herhangi bir hata tespit ederseniz bildirin lütfen.

Geçen hafta Çin'de oyun sektöründe 10 yılı aşkın süreyle çalışmış ve Avrupa ofislerini açan bir bağlantımız ile 1 saate yakın konuştum. Oyunumuzu genel bir değerlendirdik ancak bu şartlarda gerçekten çok iyi bir iş çıkarıldığını, özellikle oyunda aynı bölgede 500-600'den fazla oyuncuyu bir araya getirebilmemize çok şaşırdığını dile getirdi. Optimizasyon ve genel oyun sektörü üzerine konuştuk. Dışarıdan da bakıldığında oyunumuzun bir değeri var ve bu gün geçtikçe artıyor. Lütfen bu çalışmayı veya ekibi çok değersizmiş gibi gösterecek söylemlerden uzak duralım. Zira hyper casual oyunlarla çok daha basit gelir elde etme yolu varken bu ekip ilk projesinde size arzu ettiğiniz ve arzu ettikleri oyunu sunmak için çaba sarf ediyor. Yine discord ve forumdaki görevli arkadaşların neredeyse tamamı gönüllü olarak bulunuyor ve ellerinden geldiği kadar sizlere ve bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Lütfen onların da motivasyonunu kıracak söylemlerden uzak duralım. Ortada potansiyeli olan güzel bir oyun ve ekip var. Bunu daha iyiye götürmek için yapıcı söylemlerde bulunalım. Bazen çok canınız sıkılırsa veya aklınıza takılan sorular olursa forum üzerinden özel mesaj göndererek dilediğiniz üslup ile bana yazabilirsiniz, ben de vakit buldukça ve bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım. Hem böylece diğer arkadaşlarımızın motivasyonu kırılmamış olur. Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Siz ilgi göstermeseydiniz bu oyun buralara kadar da gelmezdi.

Sevgiler
Bir sonraki patch ne zaman?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt