Balıkçılık seviyesi yükse gibi en azından 20-25 lwl aralığına çekilmeliki oralarda daha çok balık tutan olsun..
O hataymış. Düzeltilir yeni yamada. Oradaki yazı " required fishing level 30 " olacak.balıkçılık level sınırı koymamışlarki, karakter level sınırı koymuşlar
balıkçılık level sınırı koymamışlarki, karakter level sınırı koymuşlar
death valleyde grape (üzüm) ve balıkcılıgım 31 olmasına ragmen 2 sınıde toplayamıyorum nasıl yapabilirim bilgin varmı
herbalism 16 levelım rare ve common makas ile denedim gene toplanmıyor bozuk sanırım sonraki güncellemede düzelirüzümü bilmiyorum bende harvesting 24 olmasına rağmen toplayamıyorum, harvesting yerine herbalism şart koyulmuş olabilir yanlışlıkla.
Balık içinse kazma kürek aldığımız npc nin son sayfasında elite fish road var onu satın alman gerekiyor 10 m e
20 ustu ıstıyor olabilirherbalism 16 levelım rare ve common makas ile denedim gene toplanmıyor bozuk sanırım sonraki güncellemede düzelir
şarap yapılacak deniyor guncellemede ama yemekelere ve alchemy e öyle bir şey gelmemiş bilgin varmıüzümü bilmiyorum bende harvesting 24 olmasına rağmen toplayamıyorum, harvesting yerine herbalism şart koyulmuş olabilir yanlışlıkla.
Balık içinse kazma kürek aldığımız npc nin son sayfasında elite fish road var onu satın alman gerekiyor 10 m e
bu güncellemenin sadece toplayıcılığa odaklanacağı sonrakinin yeni yemekler veya crafted armorların bonuslarının düzenlemesi gibi şeyler getireceği söylenmişti. bu yüzden üzümün craftı gelmeden toplanmasını stoklanmasını kapatmak istemiş olabilirler bakalım güncelleme ne getirecekşarap yapılacak deniyor guncellemede ama yemekelere ve alchemy e öyle bir şey gelmemiş bilgin varmı