Death Valley haritasına gelen Balıkçılık.

Amacore

Üye
Arkadaşlar herkese selam'lar ;

Bildiğiniz üzere son gelen yama craft ağırlıklı oldu ve dv haritasına balık tutma spotları getirildi. Bu iş ile uğraşan arkadaşlar fikirlerini ve değerlendirmelerini paylaşabilir mi.?

Teşekkürler.

İyi forumlar.

Lolgamelol2

Üye
Balıkçılık seviyesi yükse gibi en azından 20-25 lwl aralığına çekilmeliki oralarda daha çok balık tutan olsun..

Promises

Üye
parti şeklinde tutacaksın yoksa tek başına karşı tarafa bp vermekten başka işe yaramazsın

RickSancheZz

Üye
death valleyde grape (üzüm) ve balıkcılıgım 31 olmasına ragmen 2 sınıde toplayamıyorum nasıl yapabilirim bilgin varmı

üzümü bilmiyorum bende harvesting 24 olmasına rağmen toplayamıyorum, harvesting yerine herbalism şart koyulmuş olabilir yanlışlıkla.

Balık içinse kazma kürek aldığımız npc nin son sayfasında elite fish road var onu satın alman gerekiyor 10 m e

Bum

Üye
üzümü bilmiyorum bende harvesting 24 olmasına rağmen toplayamıyorum, harvesting yerine herbalism şart koyulmuş olabilir yanlışlıkla.

Balık içinse kazma kürek aldığımız npc nin son sayfasında elite fish road var onu satın alman gerekiyor 10 m e
herbalism 16 levelım rare ve common makas ile denedim gene toplanmıyor bozuk sanırım sonraki güncellemede düzelir

Benbu

Üye

şarap yapılacak deniyor guncellemede ama yemekelere ve alchemy e öyle bir şey gelmemiş bilgin varmı

Bum

Üye
şarap yapılacak deniyor guncellemede ama yemekelere ve alchemy e öyle bir şey gelmemiş bilgin varmı
bu güncellemenin sadece toplayıcılığa odaklanacağı sonrakinin yeni yemekler veya crafted armorların bonuslarının düzenlemesi gibi şeyler getireceği söylenmişti. bu yüzden üzümün craftı gelmeden toplanmasını stoklanmasını kapatmak istemiş olabilirler bakalım güncelleme ne getirecek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt