Şuan çoğu insan bazı dertlerden müzdarip . Bir çoğuna hak vermekle beraber maalesef bu hale sizler getirdiniz. Ve sizlere ağzıyla kuş tutsa bu kafadaki oyuncu grubuna istenen verilemeyecek. Oyun çıkarken günlük gamepassler günlük görevler, haritada aktif valit geçirme.Oyunu oynadığını hissetme oynarken eğlenme. Gb satışının hiç olmaması ticaretin hiç bulaştırılmaması . Hiç bir insanın bu kaygılara düşmemesi ve yeni nesil Z kuşağına hitap eden bir oyun yapılması gerektiğini savundum. Fakat oyuna dolar bazında harcanan ve bu oyunun çıkması için maddi desteği veren kişilerin bu parayı geri kazanmak zorunda olması maddi bir kaygı oluşturdu , bu benim fikrim ve bunu her insan yapardı. Daha sonra bu maddi kaygıdan çıkan oyuna simsarlar ticariler doluştu. Daha sonra yeni bir oyun arayarak giren oyuncular; bu ne yaaa oturup saatlerce kuş kesiyoruz bu ne diyerek oyunu sildi.daha önceden farklı mmorpgler ve ko oynayan büyük bir kesim artık eski hevesinin kalmadığını. Bu tip ko tarzı bir oyuna eski vakti ve enerjisinin yetmeyeceğini düşünüp bıraktı. Sorun sadece expin zor olması değildi o sadece dile gelenlerdi, aslında herkes farketti enerjisinin yetmeyeceğini. Bir kesim, oyuna gelen değişikliklerin sürekli bir başka oyuncuyu zarara uğratması sebebiyle bıraktı.güncellemelerin amatörce yapıldığını düşündü, üstüne uzunca tartışılabilir kime göre neye göre diye. Exp kasamayanlar oto atağı duyunca geri geldi. Ticariler rowu farklı amaca yönelik nasıl kullanırımı direk değerlendirdi ve bu galiba göz ardı edildi. Bunu tahmin edemediklerini veya amatör olduklarını sanmıyorum tam tersi kitle kontrolden çıkıyor. Sevgili rise online yönetimi harcadığınız emek ve paralar geri yerine konacaktır. Belki uzun yıllar belli bir kitleye sahip bir oyun da olacaktır bu oyun. Maddi bir gekirinizin de mutlaka olacağını düşünüyorum.Fakat treni çoktan kaçırdınız. Çağı yakalamanız gerektiğini söyledik. 9 sene önce riot games adlı firma valveden yediği davalardan eleman maaşı ödemekte,sunucu bulmakta zorlanırken. Çağı yakaladığı için ucuz ve kalitesiz bir oyundan devasa bir oyun çıkardı ortaya . Beğenir veya beğenmezsiniz piyasaya hükmettiler. Sizi uyardık , bu ticari kafadaki kitleye hükmedemezsiniz diye defalarca iyiliğiniz için uyardık. Oyuna aylık premium ve gamepass getirip minimal düzeyde pay to win ekleseydiniz veya hiç eklemeseydiniz. Günlük eğlenip kaynaşabilecek , haritanızı gezip eğlenebilmeyi sağlayacak, oyunu oynarken oyunun içinde kaldığını hissettirecek bir oyun yapsaydınız. Bu 35 yaş üstü hayatı bitmiş , hiçbişeyi beğenmeyen kitleye yaranmak zorunda kalmaz.Ticariler üzerinden para kazanmaya çalışırken kendi oyununuzun sonunu getirmemek için diken üstünde sürekli bir açık varmı diye kontrol etmek zorunda kalmazdınız. Oyunda insanları eğlendirebilseydiniz. Lynxcerez wtcn kenolive gibi çağın yayıncıları 2 gün oyununuzu yayınlayıp bırakmaz. Veyahut o kitleden görüp gelen z kuşağı kitle de sizde kalmaya devam ederdi.kostümünüzü passinizi premiumunuzu alır, arkadaşlarına bu oyunu anlatır. Ve size en az bu kazandıgını parayı kazandırırdı.bir gün belki de hayal edemeyeceğiniz kadarını kazandırırdı.Maalesef bu ticari ruhu bitmiş işsiz kitleyi asla ağzınızla kuş tutsanız da memnun edemeyeceğinizi düşünüyorum. Sorunun kaynağı row değil arkadaşlar güncellemeler de değil . Sorunun temeline inmek gerekir. Oyunun yayınlandıgı ilk gün büyük bir sorun olduğunu asla farkedemediniz. Hayat sömüren o eski oyuna ne kadar da çok benzeyebileceğini. İlerleyen zamanda o hayat sömüren oyunun farklı bir evrimini yaşamaya başladığını hiç görüp de tepki veremediniz. Keşke her şey daha iyi olsaydı . Fakat forumlarda bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz. Önerdiğiniz değişiklikleri dahi o mükemmel ticari zekaları , işsizlikleri ve kurnazlıklarıyla alt üst edebilecek bir kafa yapısı önünüzde duruyor. Söylediklerimi herkesin okumasını ve düşünmesini tavsiye ediyorum. Bunları oyun çıktığında yazanlara hakaretler ettiniz. Şuanda her şey gerçekleşti. Çaba göstermeniz nafile. Erken erişim bitişinde Burhan beyin verdiği sözler, anlattığı oyun çerçevisinde bir oyuna dönüş olmayacağına göre, bu döngü sürekli devam edecektir. Her gelen güncellemede bir açık peşine düşülecektir. Kimse de memnun olmayacaktır. Saygılar.