Zeck Valliance
Üye

şu an daha oyun geliştirme aşamasında inşallah değerlendirirler bu durumu ama böyle olmaz ise de oyunu denerim
bence oyunun sürdürülebilirliği açısından değelendirilmesi gereken bir polika.
ilk kısımdaki ödeme konusunda şöyle açık bir nokta kalmış tabi ki kimse görmediği ya da deneğimlemediği oyuna para vermek istemez ama şöyle bir yol izlenebilir atıyorum oyuncular level 35'e kadar ilk iki hafta ücretsiz ve siz bu levellarda sürekli BDW ve wow'daki WSG gibi battlegroundlar'a girebilirseniz (kendi lvl aralıklarında) ayrıca düşük level dungeonlar olsa insanlar bu sürede deneyimledikleri ve keyif aldıkları oyuna daha fazla ödeme yaparlar.
Selam, WoW,RoM,GW,m2,SrO,Allods Online başta olmak üzere 20 yıllık mmorpg emektarı olarak söylemek isterim gametime,prepaid seçeneği ekleyeceğiniz bir oyun tutmayacaktır.Geçen ay Arcadia RoM adlı bir MMORPG oyunda baya sağlam bir hesabım boşaltıldı ve bıraktım oyun oynamayı.Ta ki rise onlineyi görene kadar (KO deneyimim yok) yinede hoşuma gitti pk olsun grafikleri olsun.Grafiklerimiz fena değil ama WoW veya ESO ile kıyaslanamaz elbette ve bu durum aylık ödeme koymalarına engeldir.Youtube olsun forumlar olsun çok yorum okudum ve anladığım en net şey ko'dan gelecek kitlenin pus fiyatlarından ve buglardan şikayet etmesi.Şimdi siz para konusundan şikayetçi olan bir topluluğa aylık ücret dayatırsan maalesef tutunamazsın.Bir oyunun para kazanması aylık ücretten değil kendini sevdirmesinden geçer.Ve yine oyunun para kazanması BDO veya Allods o. gibi end-game çarları para yatırmaya zorlayarak değil oyuncuyu sadece pvp değil aynı zamanda pve, eventlerle oyunda tutmaktan geçer.Sevgilerle
1. maddeye ithafen yönetim ko'dan gelme bu sebeple oyuncuların hoşlandığı animasyon iptalini kaldıracaklarını sanmıyorum.
3. maddeye itfahen videolarda genel olarak pvpye yönelik paylaşımlar gördüm ama diğer mmorpglar gibi tankın, healın, supportun, dpslerin 1 partyde toplanıp bossları taktikle kesmek şahane olacaktır.çünki böyle güzel bir oyunu sadece pvp ile kısıtlamak gerçekten yapılan emeğe haksızlık olacaktır bunun sebebi bu oyuna sadece ko kitlesi değil daha önce 1 saat bile ko deneyimi olmayan başka oyuna yıllarını vermiş (şahsım gibi) oyuncularda gelecektir.
Dip not: discordda oyuna scrut(dps meter) addonu geleceğinide yeni öğrendim daha dün keşke bu addonuda koysalar diye söyleniyodum kendi kendime.Teşekkürler![]()
ilk kısımdaki ödeme konusunda şöyle açık bir nokta kalmış tabi ki kimse görmediği ya da deneğimlemediği oyuna para vermek istemez ama şöyle bir yol izlenebilir atıyorum oyuncular level 35'e kadar ilk iki hafta ücretsiz ve siz bu levellarda sürekli BDW ve wow'daki WSG gibi battlegroundlar'a girebilirseniz (kendi lvl aralıklarında) ayrıca düşük level dungeonlar olsa insanlar bu sürede deneyimledikleri ve keyif aldıkları oyuna daha fazla ödeme yaparlar.