Dorion'da SIKINTI

JamesCOOPER

Üye
Tüm Karakterlerimle Dorion'a Işınlandıgımda Oyundan Atıyor ve Bir daha Giriş Sağlanılamıyor.

Yolcu

Üye
Bulunduğun bölgede katman değiştir öyle dene :) büyük ihtimal geçersin.

clubneo

Üye
benimde aynı, denemediğim ayar kalmadı,doriondaki hiçbir chara girmiyor.işin diğer bir garip tarafı,dorionda olmayan charları doriona ışınlamaya çalışınca da aynı sıkıntıyı yaşıyorum, doriona onlarda geçemiyor. bi ara yan charla doriona geçebildim lunaskardan,sonra tekrar lunaskara bırakıp ,tekrar doriondaki charlara girmeyi denedim, gene olmadı. nick:GULDAHN

JamesCOOPER

Üye
benimde aynı, denemediğim ayar kalmadı,doriondaki hiçbir chara girmiyor.işin diğer bir garip tarafı,dorionda olmayan charları doriona ışınlamaya çalışınca da aynı sıkıntıyı yaşıyorum, doriona onlarda geçemiyor. bi ara yan charla doriona geçebildim lunaskardan,sonra tekrar lunaskara bırakıp ,tekrar doriondaki charlara girmeyi denedim, gene olmadı. nick:GULDAHN
Aynn KArdeşim Tam sorun bu Doriona ışılanınca bile oyundan atıyor bir daha o karaktere giriş yapılamıyor
Nick : JamesCOOPER

DxNoah

Üye
evet arkadaşlar aynı problem bende de var dün hiç bir problem olmadan kapadığım oyuna bu sabah bağlanamıyorum. benim karakterlerimden biri protean kingdom da idi.yükleme ekranında connection lost hatası veriyor malesef.

Failed

Üye
benide oyundan atıyor doriona ışınlarken çözümü nedir bulan mı

DxNoah

Üye
sayın yetkililer siz eğlence sektörü çalışanısınız bayramda biz tatil yapıcaz oyun oynuycaz siz çalışıcaksınız yaklaşık 5 saattir herhangi bir bildirim yok!

Failed

Üye
death valleyde sıkışıp kaldım proteana da gecemiyorum

ozy395

Üye
sayın yetkililer siz eğlence sektörü çalışanısınız bayramda biz tatil yapıcaz oyun oynuycaz siz çalışıcaksınız yaklaşık 5 saattir herhangi bir bildirim yok!
Babanın usagi mi var ? Sanki maasini ödüyor da calisin diyor birde . ' Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. Cahil cesaretidir küstahlık '

HyperKn1ght

Üye
Sabah saatlerinden beri oyuna giriş yapamıyorum. Connection Lost hatası veriyor.

HyperKn1ght

Üye
Babanın usagi mi var ? Sanki maasini ödüyor da calisin diyor birde . ' Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. Cahil cesaretidir küstahlık '
Tamam, arkadaş yanlış bir üslup ile konuşmuş ancak, oyun ofisleri gibi devamlı bir hizmet sağlanması gereken iş alanlarında mutlaka nöbet sistemi vardır.

DxNoah

Üye
yok arkadaş ben yanlış bir üslupla konuştuğumu düşünmüyorum. sosyal medyadan gördüğün havalı sandığın sözleri saçma sapan her yerde kullanmadan önce bir oku anla bence ve evet buda bir iş grubu ve evet bu arkadaşlar maaşını da sen ben ödiyeceğiz benim kullandığım mesajda ne bir hakaret var ne bir küstah paylaşım şikayet ve önerileri yazın demişler bende şikayetimi paylaştım hepsi bundan ibaret

Vision

Senior Moderatör
Problem ile ilgili geliştirici ekibe bilgi verildi. Mümkün olan en kısa süre içerisinde sorun düzelecektir.

AMAGRADOTH

Üye
Dorion da olan charın adeta ban yedi. Yan charlara girebiliyorum. Asıl karakterim dorion 1 de. Giremiyorum. İnanılır gibi değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt