JamesCOOPER
Üye

Tüm Karakterlerimle Dorion'a Işınlandıgımda Oyundan Atıyor ve Bir daha Giriş Sağlanılamıyor.
Oyuna Giriş yapamıorum yüklenme ekranında atıyor tüm karakterleriBulunduğun bölgede katman değiştir öyle denebüyük ihtimal geçersin.
Aynn KArdeşim Tam sorun bu Doriona ışılanınca bile oyundan atıyor bir daha o karaktere giriş yapılamıyorbenimde aynı, denemediğim ayar kalmadı,doriondaki hiçbir chara girmiyor.işin diğer bir garip tarafı,dorionda olmayan charları doriona ışınlamaya çalışınca da aynı sıkıntıyı yaşıyorum, doriona onlarda geçemiyor. bi ara yan charla doriona geçebildim lunaskardan,sonra tekrar lunaskara bırakıp ,tekrar doriondaki charlara girmeyi denedim, gene olmadı. nick:GULDAHN
aynı durum bende de var giremiyorumOyuna Giriş yapamıorum yüklenme ekranında atıyor tüm karakterleri
Babanın usagi mi var ? Sanki maasini ödüyor da calisin diyor birde . ' Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. Cahil cesaretidir küstahlık 'sayın yetkililer siz eğlence sektörü çalışanısınız bayramda biz tatil yapıcaz oyun oynuycaz siz çalışıcaksınız yaklaşık 5 saattir herhangi bir bildirim yok!
Tamam, arkadaş yanlış bir üslup ile konuşmuş ancak, oyun ofisleri gibi devamlı bir hizmet sağlanması gereken iş alanlarında mutlaka nöbet sistemi vardır.Babanın usagi mi var ? Sanki maasini ödüyor da calisin diyor birde . ' Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. Cahil cesaretidir küstahlık '