Drop Oranları % Düştümü !

KillaGang17

Üye
Dün dw de 3 saat flame rock kestik birşey alamadık.. Akşam üstü haddarda 95 lvl bos kestik 5token aldık..

mmtakiff06

Üye
kesinlikle piyasaya itemlerin sürülmemesi sebebi doğru mesela 3 gündür pazarlarda vixen +1 arc +1 vs pek yok örnek veriyorum.
ama bu haktır. giderimiz çok 10 saat farm sonucu drop alamama ne demektir. şakamı?

Nazzy

Üye
ilk 2 hafta macrocular vurdukça vurdu yani ilk haftlarda 65 olanların hepsi ohh onlar iyi tabi iyi para kazandıalr ama biz macro kallanmayanlar hem level alamadık hem item , itemler oyundakicanavarlardan düşmemeli bence herkezin eşit oldugu etkiniklerde düşmeli
Bu düşüncene katılmıyorum. Neden diye soracak olursan sen online sürenden dolayı kasamamışsındır bunun herhangi bir programla alakası yok önemli olan oyun içinde kaç saat kaldığın ve kaldığın süre boyunca nelerle uğraştığın.

Nazzy

Üye
Sizleri bu yorumuzdan dolayı tebrik etmekle kalmayıp aynı zamanda alkışlıyorum. Drop oranlarının düştüğü bariz belli olup piyasaya çok fazla item sürülmemesi adı altında yapılmış bir hamle olarak görüyorum. Biraz daha zor olması piyasayı canlı tutmakla kalmayıp her düşen itemde daha çok sevineceğimizi tahmin ediyorum. Farm biraz baş ağrısı yapabilir fakat üstesinden geleceğinizi düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.
Onca emegeğin karşılığı ne olacak ? Çünkü oyunda emek veren çok insan var ve hiçbir karşılık alamadıktan sonra o insanlar ne düşünürler.

mmtakiff06

Üye
Onca emegeğin karşılığı ne olacak ? Çünkü oyunda emek veren çok insan var ve hiçbir karşılık alamadıktan sonra o insanlar ne düşünürler.
ne karşılığı giden pot parasının hesabı yok slotta 10 saat emek veriyoruz bir drop yok isyan sebebi oldu sürekli oynanmaz droplarla yönetim bu işi abartıyor bir noktada sabitleme yok !

Nazzy

Üye
Bence çalışmaların karşılıkları verilmeli yani drop oranları düzeltilmeli.

thedarga

Üye
drop oranı neden düşer ? piyasada bulunan çok fazla item sayısı ile ilgili olabilirmi bu durum ? + basamıyoruz sc parası çıkmıyor. kimse basmayıp beklettiğindede piyasada 1000 lerce aynı itemden oluyor. çıkmaması normal bence.

Atom0619

Üye
Bu düşüncene katılmıyorum. Neden diye soracak olursan sen online sürenden dolayı kasamamışsındır bunun herhangi bir programla alakası yok önemli olan oyun içinde kaç saat kaldığın ve kaldığın süre boyunca nelerle uğraştığın.
Death valey dedi ama sanmıyorum ki diğer droplarla oynanmasin. Bir drop oynanması varsa bütün row evrenin de oluyordur.

Nazzy

Üye
drop oranı neden düşer ? piyasada bulunan çok fazla item sayısı ile ilgili olabilirmi bu durum ? + basamıyoruz sc parası çıkmıyor. kimse basmayıp beklettiğindede piyasada 1000 lerce aynı itemden oluyor. çıkmaması normal bence.
Bence bu normal bişe değil kardeşim neden dersen sana şöyle açıklayım biz ekip olarak 24 saat kasıyoruz bişeler elde etmek için peki emeklerimizin karşılığı ne olacak 1000 lerce item diyorsun bu binlerce item olmazsa nasıl +7 item flan basılabilecek bana bunu açıklayabilirmisin. ?

thedarga

Üye
Bence bu normal bişe değil kardeşim neden dersen sana şöyle açıklayım biz ekip olarak 24 saat kasıyoruz bişeler elde etmek için peki emeklerimizin karşılığı ne olacak 1000 lerce item diyorsun bu binlerce item olmazsa nasıl +7 item flan basılabilecek bana bunu açıklayabilirmisin. ?
basamıyoruz ki zaten :S bende saatlerce farm yaptıorum bişey yok. pot parası çıkmıyorgidip TL ile pot mu alayım bende? geçen gün 70 tane FP den 1 tane 7 çıkmadı +7spike-7 paper lar yakmadığım kalmadı. sadece 40m ssc parası verdim şimdi ben neden tekrar upgrade yapayım.. geçen gün asparagus topliim dedim geldi gorgon vurdu kestim kryss attıdirek.. ama 2 saat snake queen kesip te 300k lık epic enc. sc aldığımı biliyorum ben. droplar çok dengesiz

Nazzy

Üye
basamıyoruz ki zaten :S bende saatlerce farm yaptıorum bişey yok. pot parası çıkmıyorgidip TL ile pot mu alayım bende? geçen gün 70 tane FP den 1 tane 7 çıkmadı +7spike-7 paper lar yakmadığım kalmadı. sadece 40m ssc parası verdim şimdi ben neden tekrar upgrade yapayım.. geçen gün asparagus topliim dedim geldi gorgon vurdu kestim kryss attıdirek.. ama 2 saat snake queen kesip te 300k lık epic enc. sc aldığımı biliyorum ben. droplar çok dengesiz
Abi drop düzenlemesi yapılmalı ben onun arkasındayım saatlerce emeğin karşılığı yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt