KillaGang17
Üye

Dün dw de 3 saat flame rock kestik birşey alamadık.. Akşam üstü haddarda 95 lvl bos kestik 5token aldık..
Hilaladam adını okudum ve bir çöküntüye uğradım.GameX fuar da oyun ceosu hilaladam açıklama yaptı ve dedi ki. Death Valley üzerin de bazı droplarla oynadık.
Hilaladam adını okudum ve bir çöküntüye uğradım.GameX fuar da oyun ceosu hilaladam açıklama yaptı ve dedi ki. Death Valley üzerin de bazı droplarla oynadık.
1 Bizim gibi arkadaş daha.Dread Cylcops 'death zone' 93 saat 38.dk da sadece 1 adet drop alabildim
oyunun başında 8. saatte 2. drobu almıştım
burdan cok iyi anlasılıyor hocam![]()
Bence sadece Death Valley değil genel oynama varGameX fuar da oyun ceosu hilaladam açıklama yaptı ve dedi ki. Death Valley üzerin de bazı droplarla oynadık.
Bu düşüncene katılmıyorum. Neden diye soracak olursan sen online sürenden dolayı kasamamışsındır bunun herhangi bir programla alakası yok önemli olan oyun içinde kaç saat kaldığın ve kaldığın süre boyunca nelerle uğraştığın.ilk 2 hafta macrocular vurdukça vurdu yani ilk haftlarda 65 olanların hepsi ohh onlar iyi tabi iyi para kazandıalr ama biz macro kallanmayanlar hem level alamadık hem item , itemler oyundakicanavarlardan düşmemeli bence herkezin eşit oldugu etkiniklerde düşmeli
Onca emegeğin karşılığı ne olacak ? Çünkü oyunda emek veren çok insan var ve hiçbir karşılık alamadıktan sonra o insanlar ne düşünürler.Sizleri bu yorumuzdan dolayı tebrik etmekle kalmayıp aynı zamanda alkışlıyorum. Drop oranlarının düştüğü bariz belli olup piyasaya çok fazla item sürülmemesi adı altında yapılmış bir hamle olarak görüyorum. Biraz daha zor olması piyasayı canlı tutmakla kalmayıp her düşen itemde daha çok sevineceğimizi tahmin ediyorum. Farm biraz baş ağrısı yapabilir fakat üstesinden geleceğinizi düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.
Herkes aynı durumda.Dün dw de 3 saat flame rock kestik birşey alamadık.. Akşam üstü haddarda 95 lvl bos kestik 5token aldık..
ne karşılığı giden pot parasının hesabı yok slotta 10 saat emek veriyoruz bir drop yok isyan sebebi oldu sürekli oynanmaz droplarla yönetim bu işi abartıyor bir noktada sabitleme yok !Onca emegeğin karşılığı ne olacak ? Çünkü oyunda emek veren çok insan var ve hiçbir karşılık alamadıktan sonra o insanlar ne düşünürler.
Emeğimizin karşılığını almak isteriz.kesinlikle piyasaya itemlerin sürülmemesi sebebi doğru mesela 3 gündür pazarlarda vixen +1 arc +1 vs pek yok örnek veriyorum.
ama bu haktır. giderimiz çok 10 saat farm sonucu drop alamama ne demektir. şakamı?
Death valey dedi ama sanmıyorum ki diğer droplarla oynanmasin. Bir drop oynanması varsa bütün row evrenin de oluyordur.Bu düşüncene katılmıyorum. Neden diye soracak olursan sen online sürenden dolayı kasamamışsındır bunun herhangi bir programla alakası yok önemli olan oyun içinde kaç saat kaldığın ve kaldığın süre boyunca nelerle uğraştığın.
Aynen öyle.Death valey dedi ama sanmıyorum ki diğer droplarla oynanmasin. Bir drop oynanması varsa bütün row evrenin de oluyordur.
Bence bu normal bişe değil kardeşim neden dersen sana şöyle açıklayım biz ekip olarak 24 saat kasıyoruz bişeler elde etmek için peki emeklerimizin karşılığı ne olacak 1000 lerce item diyorsun bu binlerce item olmazsa nasıl +7 item flan basılabilecek bana bunu açıklayabilirmisin. ?drop oranı neden düşer ? piyasada bulunan çok fazla item sayısı ile ilgili olabilirmi bu durum ? + basamıyoruz sc parası çıkmıyor. kimse basmayıp beklettiğindede piyasada 1000 lerce aynı itemden oluyor. çıkmaması normal bence.
basamıyoruz ki zaten :S bende saatlerce farm yaptıorum bişey yok. pot parası çıkmıyorgidip TL ile pot mu alayım bende? geçen gün 70 tane FP den 1 tane 7 çıkmadı +7spike-7 paper lar yakmadığım kalmadı. sadece 40m ssc parası verdim şimdi ben neden tekrar upgrade yapayım.. geçen gün asparagus topliim dedim geldi gorgon vurdu kestim kryss attıdirek.. ama 2 saat snake queen kesip te 300k lık epic enc. sc aldığımı biliyorum ben. droplar çok dengesizBence bu normal bişe değil kardeşim neden dersen sana şöyle açıklayım biz ekip olarak 24 saat kasıyoruz bişeler elde etmek için peki emeklerimizin karşılığı ne olacak 1000 lerce item diyorsun bu binlerce item olmazsa nasıl +7 item flan basılabilecek bana bunu açıklayabilirmisin. ?
Abi drop düzenlemesi yapılmalı ben onun arkasındayım saatlerce emeğin karşılığı yok.basamıyoruz ki zaten :S bende saatlerce farm yaptıorum bişey yok. pot parası çıkmıyorgidip TL ile pot mu alayım bende? geçen gün 70 tane FP den 1 tane 7 çıkmadı +7spike-7 paper lar yakmadığım kalmadı. sadece 40m ssc parası verdim şimdi ben neden tekrar upgrade yapayım.. geçen gün asparagus topliim dedim geldi gorgon vurdu kestim kryss attıdirek.. ama 2 saat snake queen kesip te 300k lık epic enc. sc aldığımı biliyorum ben. droplar çok dengesiz