JaxSui
J

Millet marketten pot aldığı sürece ve bu da yönetimin işine geldiği sürece oyundan coin eksilmez.
Nasıl item yapıcaz farm yapmadanArkadaşlar oyun zor bir oyun ayrıca farm mantığı ile hareket eden insanları gerçekten oyunun kalitesini düşüren kitle olarak görüyorum birçok yayıncı da bunun içinde yok 6 saat kestik pot parası çıkmadı 10 saat farm yaptık bu itemleri aldık vs gibi birde bunun ile ilgili video koyuluyor ve izleniyor , diğer oyunlarda bir yeteneğin olur hızlı oynarsın karakterini güzel kullanırsın buna göre popüler olur ve izlenirsin ama bu ne kardeşim bu oyun gb kasıp TL kazanma kapısı mı gidersin 3 yaratık vurursun şansına silah düşer git balık tut haritayı gez arkadaşların ile birleş yarış yap vs MMORPG mantığı budur ama nedense bu oyunda ve malum oyunda bir kelime türemiş Farm Farm Farm yoktu böyle birşey zaten son dönemlerde çıkartılan ülkede ki ekonomik buhrandan dolayı insanların bu oyunu para kazanma kapısı olarak görmesinden dolayı üretilen bir olay eski videoları malum oyunda açıp bakın maksimum Farm olarak değerlendireceğimiz videolar Solo DM , Isıllion kesmesi clanların vs videolarıydı Tyon kestim 10 saat şu düştü diye video atılsa insanlar dalga geçerdi çünkü gereksiz bu bir oyun sizin para kazanacağınız bir mecra değil bu benim şahsi fikrim bildiğin oyun öyle bir noktaya gelmişki kimin kullandığı üçüncü yazılım daha hızlıysa oyunu oynayan iyi oyuncu olmuş slotlardaki ks muhabbeti yüzünden havada uçuşan küfürler ve bu sayede düşen oyun kalitesi
Drop oranları sabit değil zaten değiştirmedik diyorlar haklılar çünkü oyuncu sayısı ve var olan item sayısına göre otomatik değişiyor bütün sıkıntı bubu kutu droplarının elden geçmesi gerektiğini düşünüyorum.
5-6 saat bir slotta hayatsız gibi aynı mobu kesen birisinin eli boş dönmesi hiç hoş değil.
%1 ile binde 10 aynı şey değildir.
biraz daha stabil hale gelmesi için çalışmalısınız.
Eyvallah gerçekten benim için çok değerli bir sanatçıydı. Türkçü, vatansever bir kişilikti. Koskoca bir nesle Türk kahramanlığını, Türk cesaretini öğretmiş usta bir sanatçıydıBu arada Allah rahmet eylesin @CuneytARKIN
Aslında işte bu yüzden oyunsa sıkılıyoruz örneğin aktivite olsa belirli materyal toplasak onları birleştirip itemler elde etsek hem daha oyun zevki olur hem de zombi gibi sürekli aynı tuşlara basarak grafik yoksunu oyunda aynı işlemi yapmayızNasıl item yapıcaz farm yapmadan
Haklısın oyunda ciddi anlamda aktivite eksiği var ama yeni aktiviteler eklenene kadar oynamak istiyorsak mecbur farm yapmak durumundayız. Demek istediğim sadece TL satmak isteyenler değil charını geliştirmek isteyenlerde farm yapmaya mecbur bu sistemde farm yapanları bu kadar eleştirmemelisin benceçAslında işte bu yüzden oyunsa sıkılıyoruz örneğin aktivite olsa belirli materyal toplasak onları birleştirip itemler elde etsek hem daha oyun zevki olur hem de zombi gibi sürekli aynı tuşlara basarak grafik yoksunu oyunda aynı işlemi yapmayız