Drop Oranları hk.

JaxSui

J
Millet marketten pot aldığı sürece ve bu da yönetimin işine geldiği sürece oyundan coin eksilmez.

SuckMyLollipop

Üye
Arkadaşlar oyun zor bir oyun ayrıca farm mantığı ile hareket eden insanları gerçekten oyunun kalitesini düşüren kitle olarak görüyorum birçok yayıncı da bunun içinde yok 6 saat kestik pot parası çıkmadı 10 saat farm yaptık bu itemleri aldık vs gibi birde bunun ile ilgili video koyuluyor ve izleniyor , diğer oyunlarda bir yeteneğin olur hızlı oynarsın karakterini güzel kullanırsın buna göre popüler olur ve izlenirsin ama bu ne kardeşim bu oyun gb kasıp TL kazanma kapısı mı gidersin 3 yaratık vurursun şansına silah düşer git balık tut haritayı gez arkadaşların ile birleş yarış yap vs MMORPG mantığı budur ama nedense bu oyunda ve malum oyunda bir kelime türemiş Farm Farm Farm yoktu böyle birşey zaten son dönemlerde çıkartılan ülkede ki ekonomik buhrandan dolayı insanların bu oyunu para kazanma kapısı olarak görmesinden dolayı üretilen bir olay eski videoları malum oyunda açıp bakın maksimum Farm olarak değerlendireceğimiz videolar Solo DM , Isıllion kesmesi clanların vs videolarıydı Tyon kestim 10 saat şu düştü diye video atılsa insanlar dalga geçerdi çünkü gereksiz bu bir oyun sizin para kazanacağınız bir mecra değil bu benim şahsi fikrim bildiğin oyun öyle bir noktaya gelmişki kimin kullandığı üçüncü yazılım daha hızlıysa oyunu oynayan iyi oyuncu olmuş slotlardaki ks muhabbeti yüzünden havada uçuşan küfürler ve bu sayede düşen oyun kalitesi

priesttt

Üye
boş başlık, herkese aynı durum ayrıca piyasa da o itemin değerini arttırıyor çıkmayınca

SuckMyLollipop

Üye
Birde bakıyorum yok 50k lık item yok 150k lık char gerçek mi bunlar ? Yani bu paraları veren akıl yoksunu insanlar var mı bu hayatta ? Hayır adam 200k char ile oynuyorum diyor kılığına kıyafetine bakıyorsun yani o adam hayatında o parayı bir arada görmüş müdür oda soru işareti acaba çok şişirilen bir balon mu ?

ShaddowOfGoldmoon

Üye
Farm mantığını çok fazla gömmüşsünüz arkadaşlar,

Şimdi her 14 15 saat farm yapan GB alıp / Satacak diye bir mantık yürütmek çok yanlış, tam tersi adam 14 15 saat boyunca oyuna emek vererek elde edeceği droplar ile kendi charına harcama yapabilir, ancak tabi dropların orantılı olması gerekiyor.

Ama farm mantığını sürekli malum oyuna bağlayıpda gömmeninde bir anlamı yok, her oyunda farm vardır, insanın zamanı bol ise 12 13 değil 20 saatte fram yapar.

GB satacak mentalitesiyle düşünüp farm mekaniğini gömmek gereksiz bence

Zbam

Üye
Arkadaşlar oyun zor bir oyun ayrıca farm mantığı ile hareket eden insanları gerçekten oyunun kalitesini düşüren kitle olarak görüyorum birçok yayıncı da bunun içinde yok 6 saat kestik pot parası çıkmadı 10 saat farm yaptık bu itemleri aldık vs gibi birde bunun ile ilgili video koyuluyor ve izleniyor , diğer oyunlarda bir yeteneğin olur hızlı oynarsın karakterini güzel kullanırsın buna göre popüler olur ve izlenirsin ama bu ne kardeşim bu oyun gb kasıp TL kazanma kapısı mı gidersin 3 yaratık vurursun şansına silah düşer git balık tut haritayı gez arkadaşların ile birleş yarış yap vs MMORPG mantığı budur ama nedense bu oyunda ve malum oyunda bir kelime türemiş Farm Farm Farm yoktu böyle birşey zaten son dönemlerde çıkartılan ülkede ki ekonomik buhrandan dolayı insanların bu oyunu para kazanma kapısı olarak görmesinden dolayı üretilen bir olay eski videoları malum oyunda açıp bakın maksimum Farm olarak değerlendireceğimiz videolar Solo DM , Isıllion kesmesi clanların vs videolarıydı Tyon kestim 10 saat şu düştü diye video atılsa insanlar dalga geçerdi çünkü gereksiz bu bir oyun sizin para kazanacağınız bir mecra değil bu benim şahsi fikrim bildiğin oyun öyle bir noktaya gelmişki kimin kullandığı üçüncü yazılım daha hızlıysa oyunu oynayan iyi oyuncu olmuş slotlardaki ks muhabbeti yüzünden havada uçuşan küfürler ve bu sayede düşen oyun kalitesi
Nasıl item yapıcaz farm yapmadan

CuneytARKIN

Üye
bu kutu droplarının elden geçmesi gerektiğini düşünüyorum.
5-6 saat bir slotta hayatsız gibi aynı mobu kesen birisinin eli boş dönmesi hiç hoş değil.

%1 ile binde 10 aynı şey değildir.
biraz daha stabil hale gelmesi için çalışmalısınız.

Zbam

Üye
bu kutu droplarının elden geçmesi gerektiğini düşünüyorum.
5-6 saat bir slotta hayatsız gibi aynı mobu kesen birisinin eli boş dönmesi hiç hoş değil.

%1 ile binde 10 aynı şey değildir.
biraz daha stabil hale gelmesi için çalışmalısınız.
Drop oranları sabit değil zaten değiştirmedik diyorlar haklılar çünkü oyuncu sayısı ve var olan item sayısına göre otomatik değişiyor bütün sıkıntı bu

SuckMyLollipop

Üye
Nasıl item yapıcaz farm yapmadan
Aslında işte bu yüzden oyunsa sıkılıyoruz örneğin aktivite olsa belirli materyal toplasak onları birleştirip itemler elde etsek hem daha oyun zevki olur hem de zombi gibi sürekli aynı tuşlara basarak grafik yoksunu oyunda aynı işlemi yapmayız

Zbam

Üye
Aslında işte bu yüzden oyunsa sıkılıyoruz örneğin aktivite olsa belirli materyal toplasak onları birleştirip itemler elde etsek hem daha oyun zevki olur hem de zombi gibi sürekli aynı tuşlara basarak grafik yoksunu oyunda aynı işlemi yapmayız
Haklısın oyunda ciddi anlamda aktivite eksiği var ama yeni aktiviteler eklenene kadar oynamak istiyorsak mecbur farm yapmak durumundayız. Demek istediğim sadece TL satmak isteyenler değil charını geliştirmek isteyenlerde farm yapmaya mecbur bu sistemde farm yapanları bu kadar eleştirmemelisin benceç

SuckMyLollipop

Üye
Benim sitemim biraz da aslında video olarak boş boş içerik üretip insanları yanlış yönlendiren arkadaşlarda işte 10 saat farm yaptık şu kadar GB kastık şu kadar TL üzerinden sattık vs bunlarım hepsi bir görüş sizinde sonuna kadar bu yazdıklarımı eleştirme hakkınız var
Saygılar

GaeukoHontza

Üye
o ne öyle leveli düşük kesmesi kolay slotta günde 2 gb kasmak kaldırsanlar o drobu o slottan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt