Oyunda farm yapılacak slot yok 1 hafta 9 saat deathlord farmı yaptık 0 drop yaktığın pota , harcağımız zamana yazık farmı bıraktık bekliyoruz bazı şeylerin oturmasını.
oyunda sadece deathlord mobu yok diye biliyorum başka alternatif slotlari deneyebilirsin, droplar gayet iyi bişeyleri kötülemeyi bırakınOyunda farm yapılacak slot yok 1 hafta 9 saat deathlord farmı yaptık 0 drop yaktığın pota , harcağımız zamana yazık farmı bıraktık bekliyoruz bazı şeylerin oturmasını.
Oyunda sadece bowlda yok başka yerleri deniyebilirsiniz.oyunda sadece deathlord mobu yok diye biliyorum başka alternatif slotlari deneyebilirsin, droplar gayet iyi bişeyleri kötülemeyi bırakın
iyi forumlar
droplar gerçekten çok bozuk
2739 tane bossu keserken nasıl saydınız?Bence droplar gayet iyi server başından beri 2,739 tane toplam boss kestik ( evet hepsinin kaydı var ) 4 tane drop alabildik TEŞEKKÜRLER RİSE ONLİNE , OYUN KESİNLİKLE ADALETLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR
Ekli dosyayı görüntüle 7045
boss droplarının aksine çok fazla olduğunu düşünüyorum bence gereğinden fazla drop atiyor nerf yemesi gerekiyor.Bence droplar gayet iyi server başından beri 2,739 tane toplam boss kestik ( evet hepsinin kaydı var ) 4 tane drop alabildik TEŞEKKÜRLER RİSE ONLİNE , OYUN KESİNLİKLE ADALETLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR
Ekli dosyayı görüntüle 7045
Shadowplay ?2739 tane bossu keserken nasıl saydınız?
Dostum yalan söyleme , droplar gayet yerinde ve başarili lütfen karalama kampanyası yapmayalımŞurdaki yorumların hepsini okudum oyunda bizim kadar +70 lvl mob kesen yok, herkes sallamasyon hikaye anlatmiş dropların az olduğunu görmeyen ya kördür yada deathvalley de farm atmıyordur
boss droplarının aksine çok fazla olduğunu düşünüyorum bence gereğinden fazla drop atiyor nerf yemesi gerekiyor.
iyi forumlar
Bu iki arkadaşda siegfreid ekibinden boss güncellemesinden sonra çok fena bozulmuşlar şimdi milleti trollüyorlar akılları sıradrop oranları gayet iyi oyuna yeterince item giriyor. bazı clanlar deathlord slotlarını tekelleştirmiş durum da bunun için de ekstra bir güncelleme bekliyoruz. adamlar 8 kişi itemli party ile oturmuşlar deathlord slotlarına exp kasmamıza izin vermiyorlar tapulu mallarıymış gibi sahiplenmişler. bunun da önüne geçilmesi gerekiyor.
oyunu karalama dostum beğenmiyorsan alt f4 at oyunun hem pvp hem de farm alanı gayet iyiBu iki arkadaşda siegfreid ekibinden boss güncellemesinden sonra çok fena bozulmuşlar şimdi milleti trollüyorlar akılları sıra![]()
tüm klan 65 lwl i orada kastı +6 minosunu orada çekti takı setini orası sayesinde dizdi. Evet droplar azaldı ama günlük 2 war syhc ve 1 takı alabiliyoruz ortalama . yetmiyorsa donate bar aç morukŞurdaki yorumların hepsini okudum oyunda bizim kadar +70 lvl mob kesen yok, herkes sallamasyon hikaye anlatmiş dropların az olduğunu görmeyen ya kördür yada deathvalley de farm atmıyordur