Drop oranları rng sistemi hakkında

Pitou

Üye
Oyunda farm yapılacak slot yok 1 hafta 9 saat deathlord farmı yaptık 0 drop yaktığın pota , harcağımız zamana yazık farmı bıraktık bekliyoruz bazı şeylerin oturmasını.

NeHar

Üye
Oyunda farm yapılacak slot yok 1 hafta 9 saat deathlord farmı yaptık 0 drop yaktığın pota , harcağımız zamana yazık farmı bıraktık bekliyoruz bazı şeylerin oturmasını.

Dur daha 4. kıtadayız az sabır. 5, 6, sonra 7 kıta olduğunda bu iş tamam. Az sabır.

SeigFreid

Üye
oyunda sadece deathlord mobu yok diye biliyorum başka alternatif slotlari deneyebilirsin, droplar gayet iyi bişeyleri kötülemeyi bırakın
iyi forumlar

TheUprising

Üye
Bence droplar gayet iyi server başından beri 2,739 tane toplam boss kestik ( evet hepsinin kaydı var ) 4 tane drop alabildik TEŞEKKÜRLER RİSE ONLİNE , OYUN KESİNLİKLE ADALETLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

123804.jpg

SeigFreid

Üye
Bence droplar gayet iyi server başından beri 2,739 tane toplam boss kestik ( evet hepsinin kaydı var ) 4 tane drop alabildik TEŞEKKÜRLER RİSE ONLİNE , OYUN KESİNLİKLE ADALETLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

Ekli dosyayı görüntüle 7045
boss droplarının aksine çok fazla olduğunu düşünüyorum bence gereğinden fazla drop atiyor nerf yemesi gerekiyor.

iyi forumlar

XANDER

Üye
drop oranları gayet iyi oyuna yeterince item giriyor. bazı clanlar deathlord slotlarını tekelleştirmiş durum da bunun için de ekstra bir güncelleme bekliyoruz. adamlar 8 kişi itemli party ile oturmuşlar deathlord slotlarına exp kasmamıza izin vermiyorlar tapulu mallarıymış gibi sahiplenmişler. bunun da önüne geçilmesi gerekiyor.

Toxic

Üye
Saçma . Bu arada drop sizin şansınızla da alakalı. Yani droplar hayali bir rakam ile %50 bile olsa siz veya grubunuzun her mobu kestiğinde bir şans olasılığı vardır.
Siz bir günde hiç bir şey almazken solo farmlayan oyuncular günde 2 3 epic item düşürebiliyorlar. ama mob kes item al olayı bi tık saçma

Kofun

Üye
Slotların drop oranları çok iyi durumda, kötü diyen arkadaşlar döner parası kasamadıklarından ağlıyorlar sanırım.

kepo

Üye
Şurdaki yorumların hepsini okudum oyunda bizim kadar +70 lvl mob kesen yok, herkes sallamasyon hikaye anlatmiş dropların az olduğunu görmeyen ya kördür yada deathvalley de farm atmıyordur

TheUprising

Üye
Şurdaki yorumların hepsini okudum oyunda bizim kadar +70 lvl mob kesen yok, herkes sallamasyon hikaye anlatmiş dropların az olduğunu görmeyen ya kördür yada deathvalley de farm atmıyordur
Dostum yalan söyleme , droplar gayet yerinde ve başarili lütfen karalama kampanyası yapmayalım

Pitou

Üye
boss droplarının aksine çok fazla olduğunu düşünüyorum bence gereğinden fazla drop atiyor nerf yemesi gerekiyor.

iyi forumlar
drop oranları gayet iyi oyuna yeterince item giriyor. bazı clanlar deathlord slotlarını tekelleştirmiş durum da bunun için de ekstra bir güncelleme bekliyoruz. adamlar 8 kişi itemli party ile oturmuşlar deathlord slotlarına exp kasmamıza izin vermiyorlar tapulu mallarıymış gibi sahiplenmişler. bunun da önüne geçilmesi gerekiyor.
Bu iki arkadaşda siegfreid ekibinden boss güncellemesinden sonra çok fena bozulmuşlar şimdi milleti trollüyorlar akılları sıra :)

Toxic

Üye
tüm klan 65 lwl i orada kastı +6 minosunu orada çekti takı setini orası sayesinde dizdi. Evet droplar azaldı ama günlük 2 war syhc ve 1 takı alabiliyoruz ortalama . yetmiyorsa donate bar aç moruk

KhanConqueroR

Üye
Kesinlikle çok mantıklı 500 veya 1000 kill e trade edilemez quest stone verilebilir ve bu stone ile craft sistemi getirebilir. Mesela günde sadece 1 defa alınıp 30 günde unique bir item elde edilebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt